Ergenlik zamanlarındaki olay şimdi önüme çıktı

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Suan 30 yaşındayım lise son sınıfta dersanede çok çok beğendiğim Ve bunu yüzüne söylediğim onunda üni sınavına hazırlanıyorum diyerek görüşmek istemeyen bir çocuk atandığım ilde farklı bir kurumda karsıma çıktı. Görmesem varlığını bile hatırlamazdım.
Ne sevgili olduk ne yan yana oturduk sadece ayakta geçen bir konuşma hatırlıyorum.

iki yıldır burdayım 5 6 sefer karsılasmısızdır ama o kadar kötü davranıyor ki. Aynı ortamdaysam ben hariç herkese isimle selam veriyor bu da dikkat çekiyor.
Bunu evli olmasına bağlıyorum sanki evliliğini bozacakmısım gibi düşündüğünü düşünüyorum. Başka sebep bulamadım cünkü.

Yetkim gereği bir kaç kere görev vermek durumunda kaldım. İşi yapmadı tam bu durum üstlere yansıdı.
Sonuncu yasanan olayda bugün yine verdiğim işi yapmadı onun amiri ve ben tartıştık adam demesin mi "sizin aranızda ne geçti ben bilemem sen x i daha önceden tanıyor musun?" hayır dedim geçtim. Ben işi yapmadığı için alttan almadım ama Onun amiri alttan almasa soruşturma açılmasına kadar gidecekti olay.

Kendi kurumundan insanlara kim bilir ne anlatmış 17 18 yaşlarımdaki mesele birde lise son olduguna emindim. okul formamın olduğunu hatırlıyorum. Bu konuşulanları duyanlar ergenlik zamanı olduğunu bilmez düşünmez ki.

Ben kurumda samimiyetten dedikodudan uzak durmaya çalıştıkça günaydın iyi akşamlar dışında irtibatta olmaya çalıştıkça en ortada buluyorum kendimi.

O kadar keyfim kaçtı ki.

sizin istediğiniz işi yapmaması garip lisede ki konuşmadan kin tutacak hali yok sanmam yaniiüst amirlere yansıması kötü olmuş bence konuş eski konuları açma şimdiki olaylardan bahset eğer geçmişle ilgili bir sıkıntı varsa söyleyecektir zaten kendisi

Valla iki yıldır oradayım ben ortamdaysam yanımdakine selam verir hiç ama hiç konuşmadık

İnsan yıllar önce onu sevmiş birisini neden tersler ki bende baya gereksiz bir tip. He evliliğini bozarım diye düşündü diyorsunuz ya onu düşünüyorsa baya baya gereksiz bir tip bence ona siz baya yorumsuz davranın yapmadığında direk amire kendiniz söyleyin bşr geçmiş bile yok aranızda

İşte olay en üst amire yansıyınca olay çok daha çirkinleşecek. Ben alttan almadım asla ve yansısın dedim onun amiri alttan aldı. Valla çok sinirlendim hem de üzüldüm.

Bişeyler anlattıysa kulağınıza gelir zaten. İşi yapmıyorsa alttan almayın sonuçlarına katlansın. Olaki ergenlikteki olay yüzünden böyle yaptığı ortaya çıkarsa hiç hatırlamıyormuş umursamıyırmuş gibi davran ergenlikten çıkamadınız mı gibisinden küçümse salak kendini ne sanıyorsa....

Ne salak adam.Iyıkı olmamış.Onun ustunede haddını bıldırseydın

Onun üstü kurumuma gelip durumu açıklamasayıp alttan aldı. Beni üzen aranızda ne geçti bilemem demesi. Ben kadın olduğum için duyuyorum bu cümleyi.
Ben itham edemiyorum onu hiçbir şeyle niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…