Ergenlik zamanlarındaki olay şimdi önüme çıktı

Vallahi hemsire ne demek isi yapmiyor..adami rezil rusva ederim..hic bi haltta yapamaz..eger mesele buysa sadece asla geri adim atmayin..bazilari boyledir..disi gecirin o dusunsun

Ah dediğiniz gibi olsa keşke kamuda hatır gönül işi çok fazla. Benim çıngar çıkaracagımı tahmin ettikleri için sakinleştirmeye çalıştılar

İşte olay en üst amire yansıyınca olay çok daha çirkinleşecek. Ben alttan almadım asla ve yansısın dedim onun amiri alttan aldı. Valla çok sinirlendim hem de üzüldüm.
Boşverin çirkinleşsin en fazla ne oldu ki siz ayakta bir konuşma da ona açıldınız ne zamann teeeeee falan yani bunu sürdüren bir insan zaten büyümemiş bu ne ya sinir oldum. Bence siz içinş yapmadığı anda gidip şikayet edin aranızda ne geçti ki görende siz onu kullanıp attınız sanır

Neden yüzleşmiyorsunuz?
Derdin ne diye sorun.
Profesyonel olması gerektiğini hafif sert bir şekilde söyleyin hatta bunu yazılı da yapabilirsiniz elinizde kalsın.

benim personelim değil malesef o şekilde iletişimimiz yok

Valla o Zaman hayır demiş ama şimdi gözü var gibi sizde kendini durdurmak içinde böyle saçma sapan hareketler yapıyor.Hiç takmayın o yokmuş gibi davranmaya çalışın belki vazgeçer bir süre sonra

Ne fark eder, mail adresi elinizdedir. Dişinizi çıkarın biraz.
hiç bir diyalog yokken elaleme geçmişten bahsedipsadece görev verdim diye önüme çıkarması zaten profesyonel olmadığının kanıtı mailden anlayacak biri olsa üstüne bu şekilde davranamaz

Valla o Zaman hayır demiş ama şimdi gözü var gibi sizde kendini durdurmak içinde böyle saçma sapan hareketler yapıyor.Hiç takmayın o yokmuş gibi davranmaya çalışın belki vazgeçer bir süre sonra

aman allah korusun. o sadece benden görev almayı yediremiyor diye düşünüyorum.

Insanlar yuz yuze konusun demis, olmaz demissiniz. Mail atin demis, olmaz demissiniz. Mutlaka bir sekilde iletişime gecerek cozeceksiniz. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Çok saçma anlattıklarınız bir kere ancak 5 6 kez karşılaşmışızdır diyorsunuz sonra da yetkim gereği iş veriyorum yapmıyor diyorsunuz peki kurum farklı amir farklı niye sizin yetkinizde bu insan?

ayrıca ta lise sonda hoşlandığını söyledin diye niye işi yapmasın, niye onun yapmadığı işten amir senle kavga etsin kaldı ki tutup taa amirine biz onunla tanışıyorduk bana açılmıştı desin ki ne alaka yani.

Bundan sonra işi amir aracılığıyla verin yani amirine verin o versin itiraz edemez bu kadar basit ki zaten personelle değil amirle muhatabız konuşamam demişsimiz ee amirle muhatapsan işi amire yolluyorsun o veriyor işi demektir sizin verdiğinizi ne biliyor ya da amir niye yapmadın deyince lisedeki olayo anlatsa komik olmaz mı? Gidip konuşmakta mı yasak kurumlar arası? Gerçekten tuhafsınız..

Son düzenleme:
Back
X