- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Vallahi hemsire ne demek isi yapmiyor..adami rezil rusva ederim..hic bi haltta yapamaz..eger mesele buysa sadece asla geri adim atmayin..bazilari boyledir..disi gecirin o dusunsun
Boşverin çirkinleşsin en fazla ne oldu ki siz ayakta bir konuşma da ona açıldınız ne zamann teeeeee falan yani bunu sürdüren bir insan zaten büyümemiş bu ne ya sinir oldum. Bence siz içinş yapmadığı anda gidip şikayet edin aranızda ne geçti ki görende siz onu kullanıp attınız sanırİşte olay en üst amire yansıyınca olay çok daha çirkinleşecek. Ben alttan almadım asla ve yansısın dedim onun amiri alttan aldı. Valla çok sinirlendim hem de üzüldüm.
ne ilgisi varAbla sen evlensen de herkes rahatlasa
Neden yüzleşmiyorsunuz?
Derdin ne diye sorun.
Profesyonel olması gerektiğini hafif sert bir şekilde söyleyin hatta bunu yazılı da yapabilirsiniz elinizde kalsın.
Ne fark eder, mail adresi elinizdedir. Dişinizi çıkarın biraz.benim personelim değil malesef o şekilde iletişimimiz yok
şöyle anlatayım personelle değil amirlerle iletişim içindeyiz amiri atlayıp personelle konuşmak doğru değilNe fark eder, mail adresi elinizdedir. Dişinizi çıkarın biraz.
Çok dikkat çekici birisin. Evli olsan kadınlar için tehlike olmaktan çıkarsın. Kocalarını rahat gönderirler işene ilgisi var
hiç bir diyalog yokken elaleme geçmişten bahsedipsadece görev verdim diye önüme çıkarması zaten profesyonel olmadığının kanıtı mailden anlayacak biri olsa üstüne bu şekilde davranamazNe fark eder, mail adresi elinizdedir. Dişinizi çıkarın biraz.
Çok dikkat çekici birisin. Evli olsan kadınlar için tehlike olmaktan çıkarsın. Kocalarını rahat gönderirler işe
Valla o Zaman hayır demiş ama şimdi gözü var gibi sizde kendini durdurmak içinde böyle saçma sapan hareketler yapıyor.Hiç takmayın o yokmuş gibi davranmaya çalışın belki vazgeçer bir süre sonra
Çok tuhaf lisedeki olay hala unutmamış mi
Erkeklerin beyni biraz farklı çalışır o yüzden siz dikkatli olun bu deliyeaman allah korusun. o sadece benden görev almayı yediremiyor diye düşünüyorum.
Erkeklerin beyni biraz farklı çalışır o yüzden siz dikkatli olun bu deliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?