Ergenlik zamanlarındaki olay şimdi önüme çıktı

Suan 30 yaşındayım lise son sınıfta dersanede çok çok beğendiğim Ve bunu yüzüne söylediğim onunda üni sınavına hazırlanıyorum diyerek görüşmek istemeyen bir çocuk atandığım ilde farklı bir kurumda karsıma çıktı. Görmesem varlığını bile hatırlamazdım.
Ne sevgili olduk ne yan yana oturduk sadece ayakta geçen bir konuşma hatırlıyorum.

iki yıldır burdayım 5 6 sefer karsılasmısızdır ama o kadar kötü davranıyor ki. Aynı ortamdaysam ben hariç herkese isimle selam veriyor bu da dikkat çekiyor.
Bunu evli olmasına bağlıyorum sanki evliliğini bozacakmısım gibi düşündüğünü düşünüyorum. Başka sebep bulamadım cünkü.

Yetkim gereği bir kaç kere görev vermek durumunda kaldım. İşi yapmadı tam bu durum üstlere yansıdı.
Sonuncu yasanan olayda bugün yine verdiğim işi yapmadı onun amiri ve ben tartıştık adam demesin mi "sizin aranızda ne geçti ben bilemem sen x i daha önceden tanıyor musun?" hayır dedim geçtim. Ben işi yapmadığı için alttan almadım ama Onun amiri alttan almasa soruşturma açılmasına kadar gidecekti olay.

Kendi kurumundan insanlara kim bilir ne anlatmış 17 18 yaşlarımdaki mesele birde lise son olduguna emindim. okul formamın olduğunu hatırlıyorum. Bu konuşulanları duyanlar ergenlik zamanı olduğunu bilmez düşünmez ki.

Ben kurumda samimiyetten dedikodudan uzak durmaya çalıştıkça günaydın iyi akşamlar dışında irtibatta olmaya çalıştıkça en ortada buluyorum kendimi.

O kadar keyfim kaçtı ki.
Ayy haspam kendini nimetten sanmış hala peşinde oldugunuzu falanmı sanıyo bu şahıs...evlimsnz yada erkek arkdasnz varmı bilmiyorum ama bi iki kere insanların ve o kişinin gözüne sokun eşinizi yada sevgilinizi bay bulunmaz Hint humaşına

hiç bir diyalog yokken elaleme geçmişten bahsedipsadece görev verdim diye önüme çıkarması zaten profesyonel olmadığının kanıtı mailden anlayacak biri olsa üstüne bu şekilde davranamaz
Anlatamadım sanırım.
Mail atmak demek elinizde bir evrak olması demek. Amiriniz böyle böyle dedi, ben sizi hatırlayamıyorum. Bir sorun mu oldu aramızda? Derdiniz varsa söyleyin,yoksa da ona göre davranın gibi sert bir uyarı ayağını denk almasını sağlar. İleride bir iftira durumu olursa gösterirsiniz.
Sinem pısan insanlara daha çok üsteler böyle tipler. Yırtıcı olmanız lazım.
Adam zaten profesyonel değiş. Amiriyle değil de onunla çözmelisiniz.

Kendi personelimiz değilse ona nasıl iş veriyorsunuz ? Amiriyle muhattapsanız işi sizin verdiğiniz nerden biliyor. Ya açıklamanız yetersiz ya da bazı şeyleri eksik anlatıyorsunuz. Taşlar oturmuyor

Insanlar yuz yuze konusun demis, olmaz demissiniz. Mail atin demis, olmaz demissiniz. Mutlaka bir sekilde iletişime gecerek cozeceksiniz. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

olmaz demedim aslında ast üst ilişkisi yüzünden üstü atlatyıp direk altla konuşmak pek mümkün olmuyor daha sonra sorun olduğunda neden benim haberim yok olayı yasanıyor cünkü.
ki normal diyalog kurabilecek bir karakterde biri olsa arkadas bile olurdum ama çöp gibi davrandığı için konuşmakta pek mümkün değil

Kendi personelimiz değilse ona nasıl iş veriyorsunuz ? Amiriyle muhattapsanız işi sizin verdiğiniz nerden biliyor. Ya açıklamanız yetersiz ya da bazı şeyleri eksik anlatıyorsunuz. Taşlar oturmuyor

ben o kurumada yetki vermekte sorumluyum. daha detay verirsem iş yerime kadar anlaşılacak o yüzden havada kaldı.

Anlatamadım sanırım.
Mail atmak demek elinizde bir evrak olması demek. Amiriniz böyle böyle dedi, ben sizi hatırlayamıyorum. Bir sorun mu oldu aramızda? Derdiniz varsa söyleyin,yoksa da ona göre davranın gibi sert bir uyarı ayağını denk almasını sağlar. İleride bir iftira durumu olursa gösterirsiniz.

Şifaen yapılmış bir konuşmayı yazı içine aksettirmek söyleyen kişi hayır söylemedim derse iftiraya girer. Konu sahibi hakkında soruşturma bile açılabilir.

O kadar basit değil yani o işler.

Anlatamadım sanırım.

haklısınız zaten soruşturma açacaktım bugun işi yapmadığı için diyalogdan mailden anlayacak bir karakter değil. Amiri gelip beni sakinleştirdi. İşi de yaptılar.
Konuşma esnasında da 13 yıl önceki konuyu anlattıgını öğrendiğim için keyfim kaçtı.

Şifaen yapılmış bir konuşmayı yazı içine aksettirmek söyleyen kişi hayır söylemedim derse iftiraya girer. Konu sahibi hakkında soruşturma bile açılabilir.

O kadar basit değil yani o işler.
hah aynen bende bunu demek istiyorum. SÖzlü ileitşim pek işe yaramaz bu konularda.

ben o kurumada yetki vermekte sorumluyum. daha detay verirsem iş yerime kadar anlaşılacak o yüzden havada kaldı.
İş yeriniz anlaşılsa ne olacak. Örneğin orman genel müd. De çalıştığınız ortaya çıksa ne olur. Türkiyenin her yerinde bu kurum mevcut zaten.
Neyse konu her türlü oturmuyor kafamda anlamak zor şu haliyle anladığım kadarıyla yorum yapacağım mecbur

Benim anladığım size yönetici olarak ne o adamın amiri ne de bahsettiğiniz adam saygı duymuyor. Acilen bu sorunu çözmeniz lazım.

Ben olsam adamı bir yerde kıstırıp hakkımda atıp tutmaya devam edersen lisede peşimden çok koştu hırsını alamamış diye yayarım der korkuturum

Çok saçma anlattıklarınız bir kere ancak 5 6 kez karşılaşmışızdır diyorsunuz sonra da yetkim gereği iş veriyorum yapmıyor diyorsunuz peki kurum farklı amir farklı niye sizin yetkinizde bu insan?

ayrıca ta lise sonda hoşlandığını söyledin diye niye işi yapmasın, niye onun yapmadığı işten amir senle kavga etsin kaldı ki tutup taa amirine biz onunla tanışıyorduk bana açılmıştı desin ki ne alaka yani.

Bundan sonra işi amir aracılığıyla verin yani amirine verin o versin itiraz edemez bu kadar basit ki zaten personelle değil amirle muhatabız konuşamam demişsimiz ee amirle muhatapsan işi amire yolluyorsun o veriyor işi demektir sizin verdiğinizi ne biliyor ya da amir niye yapmadın deyince lisedeki olayo anlatsa komik olmaz mı? Gidip konuşmakta mı yasak kurumlar arası? Gerçekten tuhafsınız..

oldu hanımefendi tüm iş tanımımı burda size açık açık yazayım

İş yeriniz anlaşılsa ne olacak. Örneğin orman genel müd. De çalıştığınız ortaya çıksa ne olur. Türkeyinin her yerinde bu kurum mevcut zaten. Benim anladığım size yönetici olarak ne o adamın amiri ne de bahsettiğiniz adam saygı duymuyor. Acilen bu sorunu çözmeniz lazım.

Ben olsam adamı bir yerde kıstırıp hakkımda atıp tutmaya devam edersen lisede peşimden çok koştu hırsını alamamış diye yayarım der korkuturum

amiri saygı duymasa odama gelip soruşturma acmayın diye rica etmez bence.
AÇıkcası aklıma o adam hakkında tek bir kelime bile anlatmak gelmemişti ama bugun anladım ki bi yarası var ki anlatmıs ne demiş bilmiyorum. Amirinin konustuguna göre tek bir cıkarırım var inadına iş verdiğimi düşündüğünü hissettim

aman allah korusun. o sadece benden görev almayı yediremiyor diye düşünüyorum.
Doğru düşünüyorsunuz. Zamanında '' Ders çalışmam lazım, aşkla meşkle uğraşamam'' bahanesiyle dehlediği kız çocuğu büyümüş de başına amir olmuş. Zaten bazı erkeklerin kadın amire bakış açıları sıkıntı biraz.

amiri saygı duymasa odama gelip soruşturma acmayın diye rica etmez bence.
AÇıkcası aklıma o adam hakkında tek bir kelime bile anlatmak gelmemişti ama bugun anladım ki bi yarası var ki anlatmıs ne demiş bilmiyorum. Amirinin konustuguna göre tek bir cıkarırım var inadına iş verdiğimi düşündüğünü hissettim
Amir size saygı duysa aranızda ne geçti bilemem demez. Siz önlemlerinizi alın. Bu konuşmalar ayyuka çıkmadan

Amir size saygı duysa aranızda ne geçti bilemem demez. Siz önlemlerinizi alın. Bu konuşmalar ayyuka çıkmadan

evet o konuda arada o lafı sıkıstırması zaten bu konuyu açmama sebep olan. Ayyuka cıkmış zaten hanımefendi ben daha ne yapayım ki

haklısınız zaten soruşturma açacaktım bugun işi yapmadığı için diyalogdan mailden anlayacak bir karakter değil. Amiri gelip beni sakinleştirdi. İşi de yaptılar.
Konuşma esnasında da 13 yıl önceki konuyu anlattıgını öğrendiğim için keyfim kaçtı.
İyi de, adama işi vermeniz gerekiyordu verdiniz. Mırın kırın etti ama paşa paşa yaptı sonunda. Bu normal. Neden onunla uğraştığınızı düşünsünler ki, iş verdiniz diye? Gereksiz evham yapıyorsunuz. Sorunu sizin çıkartmadığınız kolaylıkla anlaşılır bu durumda.

İyi de, adama işi vermeniz gerekiyordu verdiniz. Mırın kırın etti ama paşa paşa yaptı sonunda. Bu normal. Neden onunla uğraştığınızı düşünsünler ki, iş verdiniz diye? Gereksiz evham yapıyorsunuz. Sorunu sizin çıkartmadığınız kolaylıkla anlaşılır bu durumda.

sizin gibi düşünenler bunu böyle anlar ama o kadar fesat insanlar ki, yüzüme karsı daha önce tanıyr muydunuz aranızda ne geçti bilemem diye konusan kocaman bir adam.

Bu arada konuda belirtmedim ama aynı işi toplam 8 kişiye verdim sadece o sorun cıkardı

evet o konuda arada o lafı sıkıstırması zaten bu konuyu açmama sebep olan. Ayyuka cıkmış zaten hanımefendi ben daha ne yapayım ki

Karşınıza alıp konuşup ağzını kapatmasını sağlayın ne yapacaksınız başka.
Hatta karısını alıp konuşmak lazım. İpini çeksin eşinin. Kolay mı bir kadın hakkında çocukça bişey için böyle atıp tutmak

Karşınıza alıp konuşup ağzını kapatmasını sağlayın ne yapacaksınız başka.
Hatta karısını alıp konuşmak lazım. İpini çeksin eşinin. Kolay mı bir kadın hakkında çocukça bişey için böyle atıp tutmak
oovv o zaman kuruma on yıllık dedikodu malzemesi çıkar

Back
X