Ergenlik zamanlarındaki olay şimdi önüme çıktı

oovv o zaman kuruma on yıllık dedikodu malzemesi çıkar
Siz böyle devam ederseniz alay konusu olursunuz. Kimse pasif bir insanı ciddiye almaz. İstediği kadar yönetici olsun. Bunu aklınızda tutun.

İnsanlar güçlü insanlara saygı duyar. Her ağzına geleni söyleyebildikleri bir insana değil. Kendinizi korumayı öğrenin. Yoksa çok üzülürsünüz

Onun üstü kurumuma gelip durumu açıklamasayıp alttan aldı. Beni üzen aranızda ne geçti bilemem demesi. Ben kadın olduğum için duyuyorum bu cümleyi.
Ben itham edemiyorum onu hiçbir şeyle niyeyse
Size boyle bir sey demeye ne hakkı var?Ne ayıp

sizin gibi düşünenler bunu böyle anlar ama o kadar fesat insanlar ki, yüzüme karsı daha önce tanıyr muydunuz aranızda ne geçti bilemem diye konusan kocaman bir adam.

Bu arada konuda belirtmedim ama aynı işi toplam 8 kişiye verdim sadece o sorun cıkardı
Gerçekten evhama lüzum yok. Soğukkanlı olup o iki lüzumsuz adamın ağzını kapatmanız lazım. Erkeğin dedikodusu pek pis oluyor. Sağa sola anlattıysa kulağınıza gelir. Sizin de kahkaha atarak '' Size öyle mi anlattı '' demeniz yeterli. Kimseye 12 yıl önceki gençlik olaylarını anlatmak zorunda değilsiniz. Serin durun, sert durun, mümkünse iş ortamında özel konularda ağzınızı bıçak açmasın. Yerler bunlar insanı yoksa.

Gerçekten evhama lüzum yok. Soğukkanlı olup o iki lüzumsuz adamın ağzını kapatmanız lazım. Erkeğin dedikodusu pek pis oluyor. Sağa sola anlattıysa kulağınıza gelir. Sizin de kahkaha atarak '' Size öyle mi anlattı '' demeniz yeterli. Kimseye 12 yıl önceki gençlik olaylarını anlatmak zorunda değilsiniz. Serin durun, sert durun, mümkünse iş ortamında özel konularda ağzınızı bıçak açmasın. Yerler bunlar insanı yoksa.

Arkasından dedikodusunu yap diye yazan bile oldu da ben bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam.

O amir sorunca da hayır dedim tek kelime. Cevabınız içime su serpti biraz

Onun üstü kurumuma gelip durumu açıklamasayıp alttan aldı. Beni üzen aranızda ne geçti bilemem demesi. Ben kadın olduğum için duyuyorum bu cümleyi.
Ben itham edemiyorum onu hiçbir şeyle niyeyse

Yanlış yapmışsınız
Aranızda ne geçti bilmem diyen adamı öyle bir benzetirim ki bir daha kimsenin konuşma cesareti kalmaz

Siz böyle devam ederseniz alay konusu olursunuz. Kimse pasif bir insanı ciddiye almaz. İstediği kadar yönetici olsun. Bunu aklınızda tutun.

İnsanlar güçlü insanlara saygı duyar. Her ağzına geleni söyleyebildikleri bir insana değil. Kendinizi korumayı öğrenin. Yoksa çok üzülürsünüz

Karısına söylemekle ne ilgisi var ama olayın hanım efendi karısına kocanız görevini yapmıyor elaleme de ergenlik hikayelerini mi anlatıyor diyeyim

Çok açık bir şekilde; beyefendi siz ne ima ediyorsunuz, utanmıyor musunuz, bu sözünüzün arkasında belli ki bir konuşulmuş bir şey var, ilgili kişilere ileteceğim personeliniz de sizde derdinizi onlara anlatın. At bombayı kucağına onlar düşünsün

Karısına söylemekle ne ilgisi var ama olayın hanım efendi karısına kocanız görevini yapmıyor elaleme de ergenlik hikayelerini mi anlatıyor diyeyim

Karısına illa söyleyin demedim üç farklı öneride bulundum size ağzını kapatın diye.

Neyse kendiniz bilirsiniz.

Ha bana böyle yapacak karısının karşısına da geçer gerekeni söylerim niye söylemeyeyim.

Ya da iş vermeyin oturun kendiniz yapın ona vereceğiniz işi

Çok açık bir şekilde; beyefendi siz ne ima ediyorsunuz, utanmıyor musunuz, bu sözünüzün arkasında belli ki bir konuşulmuş bir şey var, ilgili kişilere ileteceğim personeliniz de sizde derdinizi onlara anlatın. At bombayı kucağına onlar düşünsün

Düşünemedim o an hiç :/ ama İşle ilgili soruşturma açacağımı söyledim sadece

Düşünemedim o an hiç :/ ama İşle ilgili soruşturma açacağımı söyledim sadece

Kendisi ile asla muhatap olma
İşini yapmıyor mu kurum içerisinde ne gerekiyorsa yap, sindir elbet konuşmak isteyecektir haddini bildir sen kimsin benimle ne konuşabilirsin de, ez ya ez haddini bilsin p... çok gördüm ben bunlardan hanım olursan başın dertten kurtulmaz, 25 sene özel sektörün en erkek egemen mesleğinde böyle ayakta kaldım, sert duracaksın

Kendisi ile asla muhatap olma
İşini yapmıyor mu kurum içerisinde ne gerekiyorsa yap, sindir elbet konuşmak isteyecektir haddini bildir sen kimsin benimle ne konuşabilirsin de, ez ya ez haddini bilsin p... çok gördüm ben bunlardan hanım olursan başın dertten kurtulmaz, 25 sene özel sektörün en erkek egemen mesleğinde böyle ayakta kaldım, sert duracaksın

Daha iki yıl yolun basındayım ama inanın yoruldum vallahi kadınları bir şekilde alt ediyorum ama erkekler cidden çok fena. Dairesini yarım saat habersiz terk eden kadın personele tutanak tuttum şimdi mum gibi oldu.
Sabrediyorum kalp kırmamak istiyorum ama olmuyor

Daha iki yıl yolun basındayım ama inanın yoruldum vallahi kadınları bir şekilde alt ediyorum ama erkekler cidden çok fena. Dairesini yarım saat habersiz terk eden kadın personele tutanak tuttum şimdi mum gibi oldu.

Cidden bunu yaptınız mı ? Pess
30dk habersiz ayrıldı diye tutanak tutulur mu yahu. Sabah kapıda ayakkabı giyerken kapı kapandı 45 dk geç gittim işe çilingir geldi gitti derken bir Allah'ın kulu neredesin demedi.

Bu kadar kolay mı bir insanın iş hayatı ile oynamak 30 dk yerini terk etti diye. En fazla uyarı verilir tutanak nedir. Allah sabır versin sizinle çalışanlara

Her konunuz da yalnızım diyorsunuz bir sorun bakalım kendinize niye yalnızsınız. Kim ister böyle biriyle arkadaş olmayı

Maalesef iş hayatı böyle
22 yaşımdayken bir iş arkadaşım oldu, ben bu kadınla çalışmam, kadından emir almam diye şirketi birbirine kattı😂😂😂nasıl benzettiysem evliyiz şu an😂😂😂 moralini bozma, şunu unutma erkek kadından daha kolay siner. Netflix te how to get away with murder diye bir dizi var, baş karakter Analise Keating sertliğiyle idolüm, çetin ceviz olacaksın, işini doğru yaptıktan sonra çekinecek hiç bir şeyin yok, seni sindirmelerine izin verme

Hiç muhatap almayın o ergeni her fırsatta yaptırım uygulayın aklı başına gelsin dedikoduları da hiç sallamayın yüzünüze mertçe gelip söylemeden arkadan konuşulanlara birşey yapamazsınız

Cidden bunu yaptınız mı ? Pess
30dk habersiz ayrıldı diye tutanak tutulur mu yahu. Sabah kapıda ayakkabı giyerken kapı kapandı 45 dk geç gittim işe çilingir geldi gitti derken bir Allah'ın kulu neredesin demedi.

Bu kadar kolay mı bir insanın iş hayatı ile oynamak 30 dk yerini terk etti diye. En fazla uyarı verilir tutanak nedir. Allah sabır versin sizinle çalışanlara

Her konunuz da yalnızım diyorsunuz bir sorun bakalım kendinize niye yalnızsınız. Kim ister böyle biriyle arkadaş olmayı

Hanımefendi tek cümle ile yerden yere vurdunuz.
Sözlü olarak uyardım avazı çıktığı kadar bas bas bağırıp kapıyı çarpıp cıktıgı için tutanak tutuldu. Bismillah bi sakin olun.

Ayrıca kurumu terk ettiğinde dışarıda başına bir iş gelse işinden olur

Hiç hatırlayıp da prim vermeyin bu adama zaten. Dedikodu yapmış resmen.Yüzleşseniz bile kabullenmeyin bence.

Bende sizin dediğiniz gibi yaptım.
Dedikoducu gibi gelip tanışıyor muydunuz diyen adama hayır dedim bıraktım.
Erkeğin dedikoducusuna ikinci kez rastlıyorum çok kötüymüş.

Back
X