Erhan Çelik: Bir kız çocuğu güzel olur

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.174
38.361
598
35
Gülben Ergen’in haberci eşi Erhan Çelik, Emre Saygı’nın Periscope’tan yayınlanan “Hadi Be” adlı programına konuk oldu.

563ad8170f25445030a0ccbf.jpg

Çelik, ”Bir kez daha baba olmak istiyor musunuz” sorusunu “Tabii çocuk sahibi olmayı isteriz. Dört erkekten sonra kız çocuğu güzel olur. Kızları olan arkadaşlarım bahsediyorlar, kızların yeri bir başka diye. Biz de bu duyguyu yaşarız inşallah” diye yanıtladı.

563a15520f2544753c2aab5e

4 tane erkek çocuktan sonra bu istediği normalde o işler ısmarlamayla olmuyor ki

bir yaparsınız bakarsınız yine erkek önemli olan sağlıklı olması

Allah herkesin kalbindekine göre versin

40 küsur yaşında kadın kolay gebe kalabilemez bile. Ancak bulurlar bir yolunu kesin.

bunu soracağını bılıyordum,ama önce senın mantıklı bır açıklama yapmanı bekledim,onun etilerdeki burosu benım çalışığım fırmanın sahıbıın bınası filan,anlatcamda kım olduğum çıkacak
bi zamanlar sıkı takipçisiydim. tüp olsa açıklardı hep süpriz dedi, bizde çok şaşırdık dedi. anlat anlat ben bilmem kim olduğunu :KK53:

bunu soracağını bılıyordum,ama önce senın mantıklı bır açıklama yapmanı bekledim,onun etilerdeki burosu benım çalışığım fırmanın sahıbıın bınası filan,anlatcamda kım olduğum çıkacak

bi zamanlar sıkı takipçisiydim. tüp olsa açıklardı hep süpriz dedi, bizde çok şaşırdık dedi. anlat anlat ben bilmem kim olduğunu :KK53:
Hatta "Ben gen başlangıcıyım. İkiz geni bizde yoktu." dedi.

Back
X