Eric von Daniken- Tanrıların Arabaları

gypsyqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
15
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar.Son zamanlarda Eric von Daniken'in tanrıların arabaları adlı kitabını okudum.
Bu kitabı okuyup düşüncelerini paylaşmak isteyen var mı?

Merhaba arkadaşlar.Son zamanlarda Eric von Daniken'in tanrıların arabaları adlı kitabını okudum.
Bu kitabı okuyup düşüncelerini paylaşmak isteyen var mı?

Ben çok uzun yıllar önce okumuştum tam hatırlamıyorum ama enteresan bir kitaptı piramitlerden, mayalardan, bermuda şeytan üçgeninden ve dünyadaki enteresan açıklanamayan olaylardan bahsediyordu galiba yalnış hatırlamıyorsam.

Evet bu şahıs böyle gizli,sırlarına hala vakıf olamadığımız konular üzerinde yazan,kimilerinin deli dediği,ilginç bir insan :)
Ayrıca bir de başka bir kitabında(Tanrıların ayak izleriydi galiba)Yaratıcı kavramını reddediyordu yanılmıyorsam.Peygamberler, uzaylılarla irtibat kuran insanlar, onlardan vahiy(emir) alıyorlar gibi birşeyler yazmıştı hatırladığım kadarıyla

yıllar önce lisedeyken okumuştum beni çok etkilemişti hatta 2 kere okumuştum ben sevirim zaten bu tarz şeyleri yazarın anlatmak istediği uzaydada hayatın olduğu hatta ordaki canlıların bizlerden yani insandan bile daha zeki ve daha gelişmiş olduğunu anlatuyodu yanılmıyosam hattaa mağaralara çizilmiş resimleri bile kendi açısından yorumluyordu çok hoş kitaptı

Back
X