Sanki kendi George Clooney
Bide Beyonce talip olmuş
bu adamlarda nasıl bi ego varsa artıktaciz ederse kadına değer katacağını düşünüyor
alakasız bi şekilde aklıma benim olmazsan taciz ederim şarkısı geldi
"Müslüman bir ülkede yaşıyoruz, sevişme sahnelerine karşıyım" diyen Petekkaya; geçtiğimiz yıllarda, evli olmasına rağmen yabancı bir kadınla dudak dudağa kameralara yakalanmıştı.
Bu tarz açıklamalarla halkın sevgisini kazanmaya çalışan oyuncu; tecavüz sahnelerinde oynayarak ve halka sahip olduğunu yansıttığı doğruları özel hayatına yansıtmayarak çelişkili davranmıyor muydu?
Taraflardan hangisi haklı bilmiyorum, Erkan Petekkaya'yı sevmem, zırt pırt konuşur ama konuştuklarının çoğunu kendi uygulamaz, yani hoca verir talkımı, kendi yer salkımı misali.
Beyonce olsa taciz edecekti demek ki, yok yani Nurgül Yeşilçay'a laf atmıştı kendisi aynaya bir bakmış mı acaba?
Gençken nevrim dönünce sevgilimi tokatladım, fotoğrafımı çeken adamı dövdüm diyen kaba biri kendisi.
Doğrudurbi de bunun bi ton kadın hayranı var
Erkan Akkuş noktayı koymuş..
Erkan P.'yi seviyesiz ve kaba buluyorum. Bu adamın karakteri Öyle bir geçer zaman ki'de oynadığı höt höt edip duran Ali kaptan'a benziyor gibime geliyor.
Madem ikisinin de lafı geçmiş, şunu da ekleyeyim. Nurgül Y. nin paramparça'da oynadığı son bölümde, o nikah sahnelerindeki profesyonelsizlikleriyle bu iki oyuncuyu da, dizi yönetmenini de kınıyorum. Çocuk gibi didişmişler tamam da, insanın yaptığı işe, izleyen seyirciye saygısı olur. Aralarındaki sorunu diziye bile yansıtmışlar. Çok kalitesiz, çok sahteydi o bölüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?