• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık erkeğe benziyor denipte kızı olan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gocuksuzzeskimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
127
0
46
İstanbul
Merhaba ;
16+4 üm. Bugün ultrasona girdim. Doktor cinsiyetini göremedi ancak açısı aşağıya doğru, kesin bişey söyleyemem ama erkek olabilir dedi. Aranızda böyle söylenip sonrasında kızı olan var mı ?

merhaba,bende 17+4 üm 16. haftada kendi doktorum göremedi başka bi doktora gittim o erkege benzio ama sartlanmayın dedi,dun tekrar gıttım doktorum yıne gostermıo dedı yanı bende arada kaldım,kendım yasamadım cnm ama cok duydum erkek denıp sonra kız cıkanları o yuzden bende karısıgım senın gıbı, sanırım beklemekten baska bı care yok...ben yogun bı sekılde kız hıssedıyordum ama cevremdekı herkes te erkek dedı,doktorda ole deyıncee emınde olmadım...

merhaba kızlar,

ben şuan 38. haftamdayım. Doğuma az kaldı. Allah nasip ederse kızımızı kucağımıza alıcaz.:3:.Ama 5 aylık olana kadar hep erkek dendi. Doktor kesin erkek dedi. Çevremdekiler erkek dedi..Sonra birgün rahatsızlanıp acile gittiğimde öğrendim bebeğimin kız olduğunu..:53:Tabi insan şok geçiriyor. Ama ilk aylarda hemen söylenen cinsiyete pek inanmayın derim ben..Hatta varsa gitme şansınız ikinci bir doktorada görünün derim..Rabbim herkesin gönlünü göre versin..

o kadar çok varki erkek denilip sonra kız çıkan,en iyisi beklemek allah sağlıkla sıhatle versin bebeklerimizi gerisi muhim değil,merakımızı biraz bastırcaz galbaa:)

Merhaba ;
16+4 üm. Bugün ultrasona girdim. Doktor cinsiyetini göremedi ancak açısı aşağıya doğru, kesin bişey söyleyemem ama erkek olabilir dedi. Aranızda böyle söylenip sonrasında kızı olan var mı ?

Benim kızıma 6 aylık dolup 7.aydan gün alana kadar hep erkek dendi.Sonra kızımı olacağını öğrendik.yanılma payı olabiliyor...

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. Benim bir oğlum var gönül ister ki buda kız olsun, hep kız gibi hissediyordum. Erkeğe benziyor diyince şok oldum neyse sağlıklı olsunda ne olursa olsun :49:

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. Benim bir oğlum var gönül ister ki buda kız olsun, hep kız gibi hissediyordum. Erkeğe benziyor diyince şok oldum neyse sağlıklı olsunda ne olursa olsun :49:

hayırlısı olsun canım....foruma göz attıysan kese yöntemi ve bio ritm var .onlara baktın mı...onlarda ne çıkıyo...

bio ritime nasıl bakılılıyor,30/06/1986 dogum tarihim,11/03/2011 sat ım 32 günde bir adet oluorum,rica etsem benim içinde bakarmısın

7-8-9 haftalık ultroson kağıdında nerde?orda sağdaysa kız olabilir bebeğin.
bide bioritmede bak bence...bakamazsan ben bakıyım sana...

ultrason kağıdını elime alıp baktığımda solda, bioritme nasıl bakılıyor bilmiyorum bakabilirsen sevinirim
Doğum tarihim 13.01.1984 --- SAT 22 mart 2011---28 günde bir adet görüyordum

bana yüzde yetmiş erkek demişti dr ama 15 gün sonrasında yüzde yüz kız demişti halada kız diyor artık inandık

22. HAFTAYA kadar tam göstermemişti ama hep erkeğe benziyor dedi dktorumuz
ayrıntlı ultrasonda kesin kız dediler :)
şok geçirdik tabiiki, ki ben rüyamda falan hep erkek görmüştüm hep erkek gibi geliyodu bana ama meğerse prensesmişş :)

merhaba,bende 17+4 üm 16. haftada kendi doktorum göremedi başka bi doktora gittim o erkege benzio ama sartlanmayın dedi,dun tekrar gıttım doktorum yıne gostermıo dedı yanı bende arada kaldım,kendım yasamadım cnm ama cok duydum erkek denıp sonra kız cıkanları o yuzden bende karısıgım senın gıbı, sanırım beklemekten baska bı care yok...ben yogun bı sekılde kız hıssedıyordum ama cevremdekı herkes te erkek dedı,doktorda ole deyıncee emınde olmadım...

kızlar 19+3 te doktor kız a benzıo dedı ama yıne kesın demedı,kafam ıyıce karıstı yaa benımmm:( gönlümden de kız geçiyor ama sizde daha sonra erkek mi der?

kızlar 19+3 te doktor kız a benzıo dedı ama yıne kesın demedı,kafam ıyıce karıstı yaa benımmm:( gönlümden de kız geçiyor ama sizde daha sonra erkek mi der?

Bu kadar zaman göstermediyse kız olma ihtimali fazla..Bana 16. haftada erkeğe benziyor dedi daha doktora gitmedim. 20. haftada gidicem kısmetse o zaman kesinleşir umarım.

ultrason kağıdını elime alıp baktığımda solda, bioritme nasıl bakılıyor bilmiyorum bakabilirsen sevinirim
Doğum tarihim 13.01.1984 --- SAT 22 mart 2011---28 günde bir adet görüyordum

canım öğrenince yazarsan sevinirim merak ettim bende senin yavrunu.bende 13 ocak doğumluyum.aynı tarihi görünce heyecanlandım

kızlar şimdi doktordan geldim. Bebeğimin cinsiyeti kızmış :64: :64: kesin mi diye sordum kesin dedi. Bir oğlum vardı birde kızım olacak kısmetse.. Mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin

Back
X