- Konu Sahibi gocuksuzzeskimoo
-
Merhaba ;
16+4 üm. Bugün ultrasona girdim. Doktor cinsiyetini göremedi ancak açısı aşağıya doğru, kesin bişey söyleyemem ama erkek olabilir dedi. Aranızda böyle söylenip sonrasında kızı olan var mı ?
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. Benim bir oğlum var gönül ister ki buda kız olsun, hep kız gibi hissediyordum. Erkeğe benziyor diyince şok oldum neyse sağlıklı olsunda ne olursa olsun
hayırlısı olsun canım....foruma göz attıysan kese yöntemi ve bio ritm var .onlara baktın mı...onlarda ne çıkıyo...
kesin erkek dediler prenses dogurdum
teşekkür ederim bebeğimi solda hissediyorum. Rus takviminde kız, çin takviminde erkek çıkıyor.. :26:
7-8-9 haftalık ultroson kağıdında nerde?orda sağdaysa kız olabilir bebeğin.
bide bioritmede bak bence...bakamazsan ben bakıyım sana...
merhaba,bende 17+4 üm 16. haftada kendi doktorum göremedi başka bi doktora gittim o erkege benzio ama sartlanmayın dedi,dun tekrar gıttım doktorum yıne gostermıo dedı yanı bende arada kaldım,kendım yasamadım cnm ama cok duydum erkek denıp sonra kız cıkanları o yuzden bende karısıgım senın gıbı, sanırım beklemekten baska bı care yok...ben yogun bı sekılde kız hıssedıyordum ama cevremdekı herkes te erkek dedı,doktorda ole deyıncee emınde olmadım...
kızlar 19+3 te doktor kız a benzıo dedı ama yıne kesın demedı,kafam ıyıce karıstı yaa benımmmgönlümden de kız geçiyor ama sizde daha sonra erkek mi der?
ultrason kağıdını elime alıp baktığımda solda, bioritme nasıl bakılıyor bilmiyorum bakabilirsen sevinirim
Doğum tarihim 13.01.1984 --- SAT 22 mart 2011---28 günde bir adet görüyordum
canım öğrenince yazarsan sevinirim merak ettim bende senin yavrunu.bende 13 ocak doğumluyum.aynı tarihi görünce heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?