Doğuma Hazırlık erkeğe benziyor denipte kızı olan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar şimdi doktordan geldim. Bebeğimin cinsiyeti kızmış kesin mi diye sordum kesin dedi. Bir oğlum vardı birde kızım olacak kısmetse.. Mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin

hayırlı olsun canım.inan bizde çok sevindik.oğlandan sonra kız çok güzel.ikisininde tadı ayrı ne güzel.ben sana bir konuda danışıcam.benimde bir kızım var.ama çin takviminde baktığım yaşa göre erkekti.ama bir fazlasına baktığında kızdı.bir fazlası doğru çıktı.senin kızınında çin takvimine göre zaten yaşın da bir fazlası da kızdı.tabi çin takvimi kesin biliyor diye birşey yok. ama ben oğlunda da hangi yılda ve hangi ayda hamile kaldığını merak ettim.bakalım bir fazlası mı yoksa yaşın mı geçerli.bu ocak şubatlarda çin takviminin yanılması çok oluyo ya.teşekür ederim.yeniden kızın hayırlı olsun canım.

Güzel yorumun için teşekkür ederim. Oğlumda çin takviminde olduğum yaşta ( bir fazlasında değil ) erkek diyodu doğru çıktı. Bunda yine baktım yine erkek diyo bir fazlasında yine erkek diyo ama doktor kesin dedi inş. yanılmamıştır.

canım sen kızına 28 yaşında hamile kalmışsın. 28 yaş ve ay olarak da nisanda herhalde o da çin takviminde kız yazıyor.29 da kız.
2011 - 1984 = 27 ocak ayını geçtiğin için 28 den gün almış oluyosun ve 28 yaşındasın canım. oğluna hangi yılda ve ayda hamile kaldığını söylersen ona da bakmak istiyorum.senin açından sakıncası yoksa tabi.ben de ona göre çalışırım tabi bu işin esprisi ama en azından bundan sonra ocak doğumlular için de bir teori geliştirebiliriz ve açıklarız. kız evlat çok farklı. allah yüzünü göstermeyi de nasip etsin

Oğluma 2003' te eylülün başında hamile kaldım cnm.. Bu hesaplama işleri her zaman tutmayabiliyor Allah gönlünden geçeni nasip eylesin

meraba ben foruma bakarken konuyu gördüm cevap vermek istedim annem hep söylüyo o hamileyken banada ilk başlarda erkek demişler sonradan kız demişler 17 yaşındayım şimdi birde abim var 2 yaş büyük benden onla hep araba yarşı yapardk kamyon falan oynardık annem hep ondan erkek gibi kızsn sen der =))

semika kaç aylıkken öğrendik ayrıntılıdan erkek olduğunu bi de ayrıntılı nasıl oluyor ne kadar hiç bilmiyorum paylaşırsan sevinirim,
allahım sağlık versin bebeğinle sana inşallah.

7-8-9 haftalık ultroson kağıdında nerde?orda sağdaysa kız olabilir bebeğin.
bide bioritmede bak bence...bakamazsan ben bakıyım sana...
bende ultrason resmine bakınca sağda bebeğim. bioritmime bakarsan cok sevinirim cnm benim ok? dt 29-11-1979 sat 15-05-2011

bende rüyamda erkek gördüm gecen ay. kızkardeşim hamileyken erkek görmüştü bebeğini ama prensesi oldu. sanırım tersi cıkıyor

kızlar şu konuya azcık daha el atın bu şekilde yanılıp daha sonradan farklı farklı cinsiyeti çıkanlar var mı günümüz teknolojisinde kafam karıştı...?

bi de şu ayrıntılı herkese yapılıyor mu yoksa özel mi isteniyor, ben 15. haftadayım şu an, ne zaman istenebilir, bilgisi olanlar deneyimliler bi bakın lütfen.

semika kaç aylıkken öğrendik ayrıntılıdan erkek olduğunu bi de ayrıntılı nasıl oluyor ne kadar hiç bilmiyorum paylaşırsan sevinirim,
allahım sağlık versin bebeğinle sana inşallah.

cnm ya bana 15. haftada erkek 19. haftada kız dediler ben 20. haftada ayrıntılıya girdim yani o kadar detay bakıolarki bebeğe kalbine damarlarına parmaklarına kaslarına inan maddi durumun elveriyorsa kesinlikle girmeni tavsiye ederim tabi cinsiyeti de 100% erkek dedi,bursada sadece 2 yer yapıyor ücretide 500 tl,

cnm ayrıntılı ultrason isteğe baglı doktorlar gerek duymadıkca ıllakı gırın demıyorlar 19-22 haftaları arasında giriliyor 1.5 saat fln suruyor ve bebegın tum ayrıntısına bakılıyor ,yukarıda dedıgım gıbı bıraz malıyetlı ama sartların elverıyorsa bence gır ,

semikacım çok teşekkür ederim bilgi için baya uzun sürüyormuş bilmiyordum ama bebeği görmeye değer sevgiler

sen kacıncı haftadasın cnm cınsıyetı soledıler mı,bu arada ayrıntılıda yanlıs cıkanlarda varmıs galba yanı duymustum ama bıze kesın dedı bakalım hayırlısı,

Ben şuan 15+2 haftadayım 11 haftalıkken erkeğe benzetti dün kız dedi tabi bende en ufak bi kız belirtisi yok ne takvimlerde ne bedenen hurefelere pek inanmam ama insanın başına gelince bakıyormuş :) onda da hep erkek öle de hissettim, ilk bebeğim çok mutluyum gayette sağlıklı aslında kız da olsa dünyalar benim yeterki sağlıklı olsun ama ne bileyim insan netleşsin istiyor bişiler almak istiyorum küçükte olsa yeni heves işte sabırsızlanıyorum... İnşallah sağlıkla doğar canım bebişlerimiz.

ayrıntılı ultrasona devlet hastanelerınde de bakıyolar...para vermiyosun bende 8 agustosta gıdıcem..

bana da erkek demişti doktor ama benım içimden hep kız gecıyodu ...saglıkla kucagımıza alırız inşş

amin cnm işallahh,allahh herkesin gönlüne göre versinn sağlıkla sıhatle:)

nunu06 Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin bizlere, devlette bakmaları iyimiş bende bi araştırayım, sonucu paylaşmayı unutma :) sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…