Erkege borc teklif etmek

sevgili mi arkadaş mi akraba mi kime edildigine göre değişir

hayatım al canım güle güle harca dersin sokuşturursun cebine.
borç verdiğini varsayıyorum borç teklif etmek derken.

Yok öyle degil ya erkekler bu konularda daha nasil desem cinsler.

borç mu alacaksınız, borç mu vereceksiniz?

gerçi iki durumda da tavsiyem ortak olarak.
para pul işlerinde iş dili geçerlidir.
yani ne zaman ödeyeceğiniz, ne kadar faiz ödeyeceğiniz (ya da döviz üzerinden anlaşılabilir) falan konuşulup karara bağlanmalı, bir şahitle (ya da senet) anlaşma nihayete erdirilmeli.

tabi insana ilk duyunca saçma geliyor, yakınından borç alırken verirken böyle prosedürler, ama doğrusu budur, insan hayatını kolaylaştıranı da budur.

Erkekler bu konuda cins dediğinize göre erkek arkadaşınızın gurur yapacağını düşünüyorsunuz sanırım. Bunun gereksiz olduğunu, ihtiyacınız olduğunda nasıl ki o sizin yanınızda olacaksa, sizin de onun yanında olacağınızı, hayatın müşterek olduğunu söyleyebilirsiniz. İlişkiniz ciddiyse, birbirinize karşı gurur kalkanlarına gerek olmadığını, birbirinize destek olmanın daha ön planda olduğunu da söyleyebilirsiniz.
Lakin ne yaparsam yapayım taviz vermez, erkeklik egosu kale gibidir diyorsanız, teklif bile etmeyin. Bir de tribiyle uğraşmayın sonra.

"Ben erkeğim" tarzı bi adamsa teklif bile etmeyin hakaret sayacaktir,egosuna balta vurmuş olursunuz. Normal medeni bir insansa zaten derin düşünmeye gerek yok,ihtiyacı varsa teklif edin,borç verebileceginizi söyleyin.

Yok o tarz biri degil ama benim cekincelerim var

hayatım al canım güle güle harca dersin sokuşturursun cebine.
borç verdiğini varsayıyorum borç teklif etmek derken.

evet borc

Neden borç vereceksiniz?
Ne kadar borç vereceksiniz?

ihtiyaci var. Söyle diyim benim icin ufak bir rakam onun icin ise beya bir rahatlayacak

bu güzelmis tesekür ederim

Yok o tarz biri degil ama benim cekincelerim var

evet borc

ihtiyaci var. Söyle diyim benim icin ufak bir rakam onun icin ise beya bir rahatlayacak

bu güzelmis tesekür ederim
O tarz biri değilse " aşkım aramızda paranın lafı olmaz,ele borçlanacagina bana borclan. Ne zaman elin rahatlarsa verirsin" de,ver. Eşimle evlenmeden önce nisanliyken,sevgiliyken hep birbirimizden borc aldik hiç sorun olmadı bu. Ele avuç açmaktansa sevgilime borclanmak daha mantıklı değil mi?

Vallahi bu devirde kimseye guvenipte borç verilmiyor sonra buralarda konu açıyorlar para mi geri nasıl alabilirim diye ama sana göre ödemede olur odemesede o zaman ver

Mutlaka ihtiyacı vardır borç vermek istediğinize göre..
İyi tanıyorsunuzdur umarım..
Değer umarım..
Öyle konular okuduk ki burda ve benim kendi tecrübelerimi de hesaba katarak temkinli olmanızı öneriyorum..
Sizi sarsmayacak bir rakam olduğuna göre verilebilir tabi..
Sorunuza gelince açıkça söyleyebilirsiniz bu konuda sana yardımcı olabilirim diye..
Teklif edin ama alması için zorlamasanız iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…