Bir erkege nasil borc teklif edilir?
tam olarak kadına edildiği gibi :)
Cinsiyetten ziyade yakınlık derecesine, kim olduğuna bağlı.
Erkek arkadasim
Yok öyle degil ya erkekler bu konularda daha nasil desem cinsler.
Erkekler bu konuda cins dediğinize göre erkek arkadaşınızın gurur yapacağını düşünüyorsunuz sanırım. Bunun gereksiz olduğunu, ihtiyacınız olduğunda nasıl ki o sizin yanınızda olacaksa, sizin de onun yanında olacağınızı, hayatın müşterek olduğunu söyleyebilirsiniz. İlişkiniz ciddiyse, birbirinize karşı gurur kalkanlarına gerek olmadığını, birbirinize destek olmanın daha ön planda olduğunu da söyleyebilirsiniz.Erkek arkadasim
sizden istemediyse teklif etmeyin
"Ben erkeğim" tarzı bi adamsa teklif bile etmeyin hakaret sayacaktir,egosuna balta vurmuş olursunuz. Normal medeni bir insansa zaten derin düşünmeye gerek yok,ihtiyacı varsa teklif edin,borç verebileceginizi söyleyin.
hayatım al canım güle güle harca dersin sokuşturursun cebine.
borç verdiğini varsayıyorum borç teklif etmek derken.
Neden borç vereceksiniz?
Ne kadar borç vereceksiniz?
Erkekler bu konuda cins dediğinize göre erkek arkadaşınızın gurur yapacağını düşünüyorsunuz sanırım. Bunun gereksiz olduğunu, ihtiyacınız olduğunda nasıl ki o sizin yanınızda olacaksa, sizin de onun yanında olacağınızı, hayatın müşterek olduğunu söyleyebilirsiniz. İlişkiniz ciddiyse, birbirinize karşı gurur kalkanlarına gerek olmadığını, birbirinize destek olmanın daha ön planda olduğunu da söyleyebilirsiniz.
Lakin ne yaparsam yapayım taviz vermez, erkeklik egosu kale gibidir diyorsanız, teklif bile etmeyin. Bir de tribiyle uğraşmayın sonra.
O tarz biri değilse " aşkım aramızda paranın lafı olmaz,ele borçlanacagina bana borclan. Ne zaman elin rahatlarsa verirsin" de,ver. Eşimle evlenmeden önce nisanliyken,sevgiliyken hep birbirimizden borc aldik hiç sorun olmadı bu. Ele avuç açmaktansa sevgilime borclanmak daha mantıklı değil mi?Yok o tarz biri degil ama benim cekincelerim var
evet borc
ihtiyaci var. Söyle diyim benim icin ufak bir rakam onun icin ise beya bir rahatlayacak
bu güzelmis tesekür ederim
ihtiyaci var. Söyle diyim benim icin ufak bir rakam onun icin ise beya bir rahatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?