Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tarz biri değilse " aşkım aramızda paranın lafı olmaz,ele borçlanacagina bana borclan. Ne zaman elin rahatlarsa verirsin" de,ver. Eşimle evlenmeden önce nisanliyken,sevgiliyken hep birbirimizden borc aldik hiç sorun olmadı bu. Ele avuç açmaktansa sevgilime borclanmak daha mantıklı değil mi?
gerekliyse kenarda bırıkmıs bıraz param var kullanabılırsın demek yeterlı olur :)
Vallahi bu devirde kimseye guvenipte borç verilmiyor sonra buralarda konu açıyorlar para mi geri nasıl alabilirim diye ama sana göre ödemede olur odemesede o zaman ver
Mutlaka ihtiyacı vardır borç vermek istediğinize göre..
İyi tanıyorsunuzdur umarım..
Değer umarım..
Öyle konular okuduk ki burda ve benim kendi tecrübelerimi de hesaba katarak temkinli olmanızı öneriyorum..
Sizi sarsmayacak bir rakam olduğuna göre verilebilir tabi..
Sorunuza gelince açıkça söyleyebilirsiniz bu konuda sana yardımcı olabilirim diye..
Teklif edin ama alması için zorlamasanız iyi olur..
Borç teklif edince erkekliğine hakaret sayacaksa etmeyin bence.
Bence 200 liradan fazla vermeyin
200mu? O kadar ihtiyaci olsa zaten aklimdan gecirmem bile
Gurur yapacak cinsten bi erkekse teklif etmeyin bence
Ettiğinize pişman olursunuz
Çok mu acil paraya ihtiyacı var
Valla ben erkek arkadaş falan anlamam. Akıllı ol kendini kullandırma. Bu teklifi bekliyor ya da seni bu kıvama getiriyor olabilir.
Sonradan terk-i diyar olmasın.
ihtiyaci var. Söyle diyim benim icin ufak bir rakam onun icin ise beya bir rahatlayacak
Siz nerden biliyorsunuz ihtiyacı olduğunu..
Çok gururluysa anlatmazdı ki size..
Eğer anlatabiliyorsa teklifiniz de rahatsız etmeyecektir onu..
Ve ne kadar zamandır tanıdığınız önemli..
hesabımda sukadar param vardı bende duracagına sen işini gör dıye dusundum sen ben ne fark eder kı maksat işimize yaraması deyıp parayı oracıkta kendısıne verebılırsınız beyaz bı zarfta fakat
ben ıyılıgınız ıcın soyluyorum bu zamana kadar kıme borc verdıysem gerı alamadım :) ısteyemem de... verdıgım parayı hep bıdaha gelmıcek gozuyle verdım
haberınız olsun :)
kaç para gerekiyor?
İyi de ne kadar ihtiyacı var o zaman..
Artı: borç alacak son kişi sen mi kaldın?
İlişkiniz o denli uzun ve sağlam mı?
sen ne iş yapıyorsun?
Abi, kardeş, kuzen, amca bilumum akrabaları taradı sana mı kaldı borç vermek?
bence verme veren biri olarak borç dedi istedi kısacası koca bir bardak su içtim 500 tlnin üstüne ha vercem bugun yarın derken 4 sene geçti sonuç ayrıldık
Burdaki dengesizlik hiç hoşuma gitmedi
Rakamı yazsanız da daha net yorum yapsak
kendini kullandırğın yanına kar kalacak yanievet biraz acil zaten bu konu beyadir var gündemde
Hersey olabilir. Terk ederse kendi bilir kendi kaybeder. Benim kaybedecegim üc bes birsey yerine koyarim calisir sükür. Acikca söylemedim ama biraz imada bulundum
borç mu alacaksınız, borç mu vereceksiniz?
gerçi iki durumda da tavsiyem ortak olarak.
para pul işlerinde iş dili geçerlidir.
yani ne zaman ödeyeceğiniz, ne kadar faiz ödeyeceğiniz (ya da döviz üzerinden anlaşılabilir) falan konuşulup karara bağlanmalı, bir şahitle (ya da senet) anlaşma nihayete erdirilmeli.
tabi insana ilk duyunca saçma geliyor, yakınından borç alırken verirken böyle prosedürler, ama doğrusu budur, insan hayatını kolaylaştıranı da budur.
Niye benim maddi durumum ondan daha iyi diyemi aramizda dengesizlik var?
Ben her sonucu düsünüyorum. Öyle birsey bile olsa geri isteyemem. Para konusunda babama cekmisim o da böyle :)
valla bende isteyemedim dediğim gibi su içtim hemen vereceğini söyleyerek aldı bana göre bırakın başka birinden bulsun yada siz arkadaşımdan aldım senin için de