Erkeğe kahramanımmış gibi hissettirmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi yerli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
20
6
86
İstanbul
Erkeğin, kadınının kahramanı gibi hissetmesi çok güzel bir duygu bunu hepimiz biliyoruz. Peki ya bunu hissettirmek için kadın ne yapmalı. Kendimden örnek veriyorum, sevgilime böyle hissettiremediğim için benim yardımıma koşmaya çalışmıyor. Bunun sebebi benim tutumum, hissedebiliyorum.

Bu çok hassas bir denge. İpin ucu kaçarsa, aciz bir kadına dönüşebiliriz gözlerinde.
Kahraman gibi hissetme, durumu biraz daha basit. Genelde güç ile başlar bu..
Benim gücüm yetmiyor aşkım, sen açabilir mi?
Daha sonra; şunu pek anlamadım canım, sen anlarsın bir bakar mısın...
Sonrasında hoş teşekkürler ve o olmadan sanki yapamayacakmışız gibi konuşmalarla olabilir. Dediğim gibi, terazi hassas... İyi ayarlamak lazım.. :)

hehee:))
bu benim de yeni yeni öğrendiğim birşey
normalde erkek fatma derler ya,her işi kendi yapan,millete ev taşımaya yardıma giden,gece eve bırakmak isteyene zahmet olmasın diye itiraz eden,"ay bu saatte gideemeeeem" diye cığıran arkadaşını yurduna kadar bırakıp sonra tek başına o saatte evine dönen,köpekten karanlıktan korkmayan cesur bi insanımdır alimallah =))
ama bu halimin çok zararını gördüğüm için biraz daha yontmaya başladım kendimi.
Gerçekten de yararını gördüm..
meselaa gece elektriklerin mi kesildi??
Ara sevgilini ve çok korktuğunu ona ihtiyacın olduğunu söyle.
hemen gelecektir zaten.O zaman ona karşı minnet duygunu aktar,gelmesiyle tüm korkularının geçtiğini söyle...
elektrikleriniz kesilmedi mi?
İn aşağı şartelle oyna.sevgilin aşağıya kontrole inerse salter atmış der sen de "bulaşık makinasıyla ketılı aynı anda açtım ondan mı ki acaba?" dersin
Senin bile bile yaptığın aklının ucunndan bile geçmeyecektir,emin ol :))
Ya da bazı konularda akıl danış.
Ben biraz ukala biriyimdir,herşeyin en iyisini bildiğim gibi bir hisle dolaşırım çoğu zaman.Kötü bir özellik olduğunu farkettiğimden pek dışarıya yansıtmam..
eski sevgilimle buluşma planı ayarlardık.Seçenek çok,benim bulunduğum şehre mi gelinsin,ankarada havaalanında mı buluşulsun,ben mi onun yanına gideyim,ortak başka yerde mi buluşalım,nerde kalalım vs vs
bunların hepsi benim kafamda hazır olurdu ama ona da sorardım ne yapsak diye...Ya da aslında halletmemin bi yolunun olduğu zor bi durumda kaldıysam ona da akıl danışır gibi anlatırdım ve o yolu onun sayesinde bulmuş gibi davranırdım.
Akıl danışmak önemli ^^
Sonraa bilgisayarla ilgili bi sorunu çözmesi için eve çağırıp hallettiğinde "sen benim kahramanımsın yaaa,sen olmasan bi de bunla uğraşacaktım" diyip minik bi kahraman öpücüğü kondurabilirsin..
senaryo uydurmak senin hayalgücüne kalmış,ama çok da totosunu kaldırmamakta yarar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…