Erkeğe ne hediye alınır ki :)

En etkili hediye sanırım onun için bişeyler yapmak :16:askerdeyken hediyesinin yanında ördüğüm atkıyı yollamıştım o gün bugündür takıyo hiç çıkarmadı :32:başka renginide yaparmısın diyo bide :17:
Kesinlikle emek vererek yapılan şeyler daha değerli canım katılıyorummm:31:

bence portresini yaptır yada yap ben yapmıştım çok güzel olmuştu kalıcı en azından

Evet canım ben de karakalem resmimizi yaptırmak istiyorum ama 14 şubata sakladım bu fikri,
o gün daha romantik daha anlamlı hediyeler verim istedim:17:

yaa bende askima puzzle kapli resmimizi yaptirmistim ve ona hediye ettim ama begenmediii:1: yani begendi ama puzzle sevmiyooo :27: sanirim bu puzzle bi erkek kiza alirsa kiz daha cok mutlu olur:34: ben kocisime verdigimde ne gerek var dedii keske almasaydinn ben sevmem puzzle demisti bende dedim ki ona zaten bu sana degil kendime al sakla evlendigimizde verirsin buzdolabima asacam:1::1:

kara kalem gercekten unutulmayan bisi melezim bence kesin yaptirmalisin:34: benimde askim nisanlilik donemimizde yaptirmisti bana yatagimin ustune asmistik oda resmimizi adam gelinlik ve damatlikla cizmisdiii cokk hostuu:16::16: gelinlik giymeden gelin fotom vardii:1::1:

yaa bende askima puzzle kapli resmimizi yaptirmistim ve ona hediye ettim ama begenmediii:1: yani begendi ama puzzle sevmiyooo :27: sanirim bu puzzle bi erkek kiza alirsa kiz daha cok mutlu olur:34: ben kocisime verdigimde ne gerek var dedii keske almasaydinn ben sevmem puzzle demisti bende dedim ki ona zaten bu sana degil kendime al sakla evlendigimizde verirsin buzdolabima asacam:1::1:

kara kalem gercekten unutulmayan bisi melezim bence kesin yaptirmalisin:34: benimde askim nisanlilik donemimizde yaptirmisti bana yatagimin ustune asmistik oda resmimizi adam gelinlik ve damatlikla cizmisdiii cokk hostuu:16::16: gelinlik giymeden gelin fotom vardii:1::1:

Benim erkek arkadaşım da hoşlanmaz sanırım puzzle dan:27: Romantik yastık, kupa falan sever kulanılabilir şeyler olduğu için ama
puzzle ı sürekli bozup yapmaya zamanı olmayacağı için, alıp evin bi köşesine atıp eskimeye bırakması gerekeceği için hoşlanmaz:31:
Amaaa karakalem kesinlikle yaptırılacakk tatlımmm, 14 şubatı bekliyorum onun için. Ayrıca şuanda ufak bi mali kriz yaşıyorum, o yüzden
kullanışlı tek bi hediye alabilirim ancak:14: Bu tür ek hediyeler azcık birikim yaptıktan sonra:31:

meleziimm canım eklediğin hediye resimleri çok güzel gerçekten.
ben tuttuğu takımın eşofmanını ya da kol düğmesi
düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım.
hangisini alsam acaba:44:

Benim erkek arkadaşım da hoşlanmaz sanırım puzzle dan:27: Romantik yastık, kupa falan sever kulanılabilir şeyler olduğu için ama
puzzle ı sürekli bozup yapmaya zamanı olmayacağı için, alıp evin bi köşesine atıp eskimeye bırakması gerekeceği için hoşlanmaz:31:
Amaaa karakalem kesinlikle yaptırılacakk tatlımmm, 14 şubatı bekliyorum onun için. Ayrıca şuanda ufak bi mali kriz yaşıyorum, o yüzden
kullanışlı tek bi hediye alabilirim ancak:14: Bu tür ek hediyeler azcık birikim yaptıktan sonra:31:
yaa kocama vermistim ben puzzle kutuya saklamis hala hic cikartipta bozuk yapmiyoo:1: ama benimki puzzle miknatizli oldugu icin ona sakla demistim evimize girdigimizde buzdolabina koyariz:16: yaa anliyorum hayatim insanin icinden bi cok seyler geciyo ama bazen biraz beklemek lazim:34: umarim hal edersin ve sevdigine en guzel karakalemde cizersin resminizi:34:

meleziimm canım eklediğin hediye resimleri çok güzel gerçekten.
ben tuttuğu takımın eşofmanını ya da kol düğmesi
düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım.
hangisini alsam acaba:44:

Çok teşekkür ederim tatlımmm:16:
Eğer eşin kol düğmesi kullanıyorsa kesinlkle onu almalısın derim ben şekerim.
Erkek arkadaşım kol düğmesi kullansa tüm özel günlerde alırdım valla onaaa:1::1::1::1:

yaa kocama vermistim ben puzzle kutuya saklamis hala hic cikartipta bozuk yapmiyoo:1: ama benimki puzzle miknatizli oldugu icin ona sakla demistim evimize girdigimizde buzdolabina koyariz:16: yaa anliyorum hayatim insanin icinden bi cok seyler geciyo ama bazen biraz beklemek lazim:34: umarim hal edersin ve sevdigine en guzel karakalemde cizersin resminizi:34:

Ay tatlımmm böyle hediyeler paylaşıp ediyorum ama ben hala yılbaşı hediyemi tamamlayamadım malesef:50:
Cuma vermem lazım bi deee üffffffff:44: Yarın okul çıkışı go go gooo alışveriş merkeziiiii:21::21::21:

Daha önce birkaç kez forumda yazmıştım ama buraya da yazıyım içimden geldi size de fikir olsun. Benim erkek arkadaşıma aldıklarım:

1) Deniz kabuklu bir kutu aldım (denizi çok sever) aşağıdakinden daha büyük bir kutuydu. Bunun içine küçük hediyeler koydum, tahta masa takvimi, kalem, küçük içinde resmim olan çerçeve, küçük biblolar falan. Erkek arkadaşım da çok seviyor. İlerde evimizde aksesuar olarak kullanacağım :9: (maliyeti:50 tl civarıydı)

2) Kutuyla da uyum sağlar diye maket gemi aldım o da çok şıktı. (45 TL)
3) En sevdiğimiz hediyem bir çocuk masal kitabı aldım. Aşağıda onun da resmini koydum. Onların kafalarına bizim resimlerimizi yapıştırdım. Öyle komik ve şeker birşey oldu ki. Bakıp bakıp gülüyoruz :16: (20 TL)

4) En son olarak ta çok beğendiği BMW model arabanın oyuncakçıdan orta boy maketi mi diyeyim oyuncak arabası mı diyeyim onu almıştım üstüne de notlar yazmıştım. (50 TL)

5) Ona atkı bere takımı örmüştüm.

Ucuz maliyetlerle orjinal hediyeler almayı daha çok seviyorum o yüzden klasik hediyeler bana çok sıradan geliyor.
Onun bana aldığı en güzel hediyeler ise,

1) Radyolu kalpli yastik bayılıyorum yatmadan önce ondan müzik dinleyerek uyumak süper bir şey...
2) İsminin yazılı olduğu ahşap anahtarlık, onunkinde de benim ismim yazıyor. :40:

Eklentiler

• $imgHak.webp
    $imgHak.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 431
  • $getimageV3.webp
    $getimageV3.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 488
  • $DENIZ-KABUKLU-KUTU__44370228_0.webp
    $DENIZ-KABUKLU-KUTU__44370228_0.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 455
Daha önce birkaç kez forumda yazmıştım ama buraya da yazıyım içimden geldi size de fikir olsun. Benim erkek arkadaşıma aldıklarım:

1) Deniz kabuklu bir kutu aldım (denizi çok sever) aşağıdakinden daha büyük bir kutuydu. Bunun içine küçük hediyeler koydum, tahta masa takvimi, kalem, küçük içinde resmim olan çerçeve, küçük biblolar falan. Erkek arkadaşım da çok seviyor. İlerde evimizde aksesuar olarak kullanacağım :9: (maliyeti:50 tl civarıydı)

2) Kutuyla da uyum sağlar diye maket gemi aldım o da çok şıktı. (45 TL)
3) En sevdiğimiz hediyem bir çocuk masal kitabı aldım. Aşağıda onun da resmini koydum. Onların kafalarına bizim resimlerimizi yapıştırdım. Öyle komik ve şeker birşey oldu ki. Bakıp bakıp gülüyoruz :16: (20 TL)

4) En son olarak ta çok beğendiği BMW model arabanın oyuncakçıdan orta boy maketi mi diyeyim oyuncak arabası mı diyeyim onu almıştım üstüne de notlar yazmıştım. (50 TL)

5) Ona atkı bere takımı örmüştüm.

Ucuz maliyetlerle orjinal hediyeler almayı daha çok seviyorum o yüzden klasik hediyeler bana çok sıradan geliyor.
Onun bana aldığı en güzel hediyeler ise,

1) Radyolu kalpli yastik bayılıyorum yatmadan önce ondan müzik dinleyerek uyumak süper bir şey...
2) İsminin yazılı olduğu ahşap anahtarlık, onunkinde de benim ismim yazıyor. :40:

Tatlım fikirler içinnn çokkk teşekkür ederimmmm:16:
Özellikle radyolu yastığa bayıldımmmm nerden bulunur ki o ?

ben aldım yılbaşı hediyelerini yarın aksam vereceğim inşallah.. Kadife ceket, kanvas pantolon, gömlek ve kravat aldım. umarım beğenir..

İlk doğum gününde Japon balığı almıştım, onlar ölünce üzülüp Beta aldım. Bu sene doğum gününde gömlek,tshirt takım hediye ettim. Şimdi de yılbaşı hediyesi olarak atkı bere takımı örüyorum. Atkısı bitti ama bere biraz küçük geldi diye söktüm, yeniden örüyorum. Yarın akşama kadar biter umarım. :)

Ve atkı bere takımımız sabah 6'da bitti. Üzerine de bir not yazıp uyudum, ancak uyanabildim. :))))
"Minik patilerim seni ısıtana kadar bunlarla idare et babacığım."

Ve atkı bere takımımız sabah 6'da bitti. Üzerine de bir not yazıp uyudum, ancak uyanabildim. :))))
"Minik patilerim seni ısıtana kadar bunlarla idare et babacığım."

Canim ne kadar guzel ya bende isterdim örmeyi :26: sevdiğin sansli:34:

kızlar erkek arkdaşımn doğum gunu şubt 18 bide sevgilier gnüde var ne almalıym cok özel ve degşk brsy olsun istyrm

Düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma gelen herşeyi malesef daha önce almışım:50:
Bi ayakkabı almadım aşkıma, ama onu alamam sanırım ayakkabı konusunda çok hassattır
da beyfendi, 2 ay boyunca gezip bi kahve ayakkabı bulamadık kendisine :1: Ama belkim
güzel bir model bulursa gaza gelip alabilirim:46:

Bana kalsa alacağım model belli ama hoşuna gider mi emin değilim:17:Daha zaman var, bir
ara ağzını yoklayayım:31::31:

Normalde hediyeyi 1ay önceden hazır eden BEN hala kararsızım ne alabileceğim konusunda:26:
Önemli bir karar aşamasındayım da hediyeden önce onu düşünüyorum,, belki hediyeye bile gerek
kalmayabilir:44: Yine de düşünmek lazım belki kararlarımı erteleyebilirim:26::26:

İlk etapta aklıma gelenler:

Saat? Aldım
Cüzdan? Aldım
Çanta? Aldım
Kazak? Daha yılbaşında aldım:52:
Kişiye özel hediyeler? Hep yaptırıyorum
Ayakkabı? Offff bu konuda çok hassas ya beğenmezse:26:
Kemer&kol düğmesi takımı? Kol düğmesi kullanmıyor, kemer de çok nadiren
Gömlek? Aldım
Eşofman? Olabilir

Back
X