erkeğe şiddet:-D

Eşin acısını sonra çıkarmaz inşallah Neyse canım geçmiş, şiddet yanlısı değilim ama olsun arada rol değişikliği lazım

Eşin acısını sonra çıkarmaz inşallah Neyse canım geçmiş, şiddet yanlısı değilim ama olsun arada rol değişikliği lazım
Yok tatlım çıkarmaz bişey çıkaramaz. O şimdi ancak nazlanır bana. Ayhh ıuyhhhh en çok duycağım nidalar olcak birkaç gün:-D

çok iyi demiş eşiniz gerçekten Allah bir ömür dahada mutlu etsin sizi Maaşallah size : )

Resmen bizi anlatmışsın bizde beraber büyüdük eşimle, çok farklı ve güzel bi olgu birbirini büyütmek..bu arada eşinin açıklamasına bayıldım bu kadar güzel anlatılır Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

Amin cümlemizinki:-D evet gerçekten farklı bişey:-D

vayyy be:) ben bunu whatsapp a yazayım iyi gönderme olur.çalıyorum haberiniz olsun...

Yok valla benimki bilerekti şaaaak diye de bi ses dikti ama çok pişman olmuştum.. Ve gereksiz yereymis sonradan anladm
Yok annemmm bilerek vurmam kocişime. On senedir adam sevio beni hiç kıyamam. Ben istemeden yaptımda ne pişman oldum sen kimbilir nr üzülmüşsündür...

Maşallah NeOlurBiSabah, post: 37286100, member: 526451"]Yok annemmm bilerek vurmam kocişime. On senedir adam sevio beni hiç kıyamam. Ben istemeden yaptımda ne pişman oldum sen kimbilir nr üzülmüşsündür...[/QUOTE]
Masallah on sene.. Bende öyle çok istiyorum kionunla evlenmeyi bir buçuk yila yakindir birlikteyiz.. Aileleri tanistiralim dedik onun aileler başka şehirde ikimiz de ogrenciyiz simdilik duruyoruz öyle

Masallah on sene.. Bende öyle çok istiyorum kionunla evlenmeyi bir buçuk yila yakindir birlikteyiz.. Aileleri tanistiralim dedik onun aileler başka şehirde ikimiz de ogrenciyiz simdilik duruyoruz öyle
Biraz sabret bence. Bizde lisede tanıştık sonra üniversiteyi bitirdik sonra evlendik. Daha 4 aydır evliyiz. Daha öğrencisiniz gezin eğlenin birbirinizi daha iyi tanıyın zamanı gelince herşey olur meraklanma. Şimdi ailenle tanıştırma derim ben. Sonuçta öğrencisin bu sefer ailen hep tedirgin olcak diken üstünde. Herr izin almak istediğinde problem olcak. Ayrıca uzadıkca ailende sende sıkılcaksın birbirinizi darlıcaksınkz. Bence sevgililik de ayrı güzel biraz daha sabret:-D

Çok OTE="NeOlurBiSabah, post: 37286216, member: 526451"]Biraz sabret bence. Bizde lisede tanıştık sonra üniversiteyi bitirdik sonra evlendik. Daha 4 aydır evliyiz. Daha öğrencisiniz gezin eğlenin birbirinizi daha iyi tanıyın zamanı gelince herşey olur meraklanma. Şimdi ailenle tanıştırma derim ben. Sonuçta öğrencisin bu sefer ailen hep tedirgin olcak diken üstünde. Herr izin almak istediğinde problem olcak. Ayrıca uzadıkca ailende sende sıkılcaksın birbirinizi darlıcaksınkz. Bence sevgililik de ayrı güzel biraz daha sabret:-D[/QUOTE]
Cok güzel yaa saat 2 gibi bulusucaz ne giycegimi dusunuyorum benim bu sene bitiyor onun iki senesi var bolumler farkli simdilik bekliyoruz

Ahanda hayatımın erkeği gelcek birazdan:-D gelsin de bi çakıverem ağzının orta yerine ahahaha:-D yada en sevmediği yemeği yaptığım için o bana çakacak :-D

Biz de geçen şakayla karışık ama bir şidet fırtınası yaşadık.
Ellerimde poşetler dışarıdan gelmişim. Aman yere bırakmayayım diye ayakkabılarımı çıkardım, elimde hala poşet ayakkabıyı alayım diye eğilir eğilmez totoma bir tekme yedim. Sendeledim falan...Ne kadar sinirlendim anlatamam, ayakkabıları karşı komşunun kapısına fırlattım attım, bütün poşetleri çantamı savurdum. Gittim bir güzel dövdüm...

Oo seninki kaşınmış bacımm:-D

Bu ay kickboksa başlamıştı. İşte henüz 4ders falan olmuştur. Boşuna para veriom benm hatun hepsinden iyiymiş. Yapma karıcım etme karıcım die dolandı bütün gece :-D
Kickboksu üzerinde denemesin kız,intikam almak için adam kurstan çıkmazmış artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…