- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Eşin acısını sonra çıkarmaz inşallahAyy dün akşam lanet bir akşam geçirdik... malumunuz yeni evliyiz. Dünde oazar hadi çıkalım dolaşalım dedik. Dolandık market alışverişi yapıp eve döndük. Mutfakta yemek hazırlıklarına başladımdı. Eşim geldi öyle bir iki şakalaştık en son şakayla seni döveeim baaakk dedi (asla şiddet yanlısı değildir tamamen şaka gerçekten on senedir biliyorum) tam arkasını döndü gidiyordu kimi dövüon sen derken ayağımı totişine vurmak için kaldırdı hay kaldırmaz olaydım o da bir anlık refleks elini totişine dogru getirince adamın parmaklarını kütürdettim. Ama ne kütürdeme ve ne acı. Hemen buz koyduk. O ilk acısı inince açıp kapayabiliyordu ama içimize sinmedi doktora gittik. Röntgen falan bişeyi yokmuş çok şükür. Bağ dokular incinmiş dedi. Zaten bütün parmakları iyiydi bşr tek yüzük parmağı agrıyordu. Doktor abeslangla sabitleyip sardı. Eczanedende sabitleyici ufak bir aparat aldık işte daha rahat eder die. Ama ağrısı devam ediyordu sabahta. Ne yapsam geçerki.. böyle bitkisel önerileri olan varmı? Doktor ilaca gerek görmedi. Çok garipim bende:-( kocaman bir pişmanlık. ..
Buarada resmen erkeğime şiddet uyguladım. Ben şakayla istemeden yaptığım şeyde bile bu kadar göçtüm ya bu karısını döven öküzlerin vicdanı nerde acaba diyede düşünmeden edemedim....
Şişş bak üstüme çok gelmeyin haa.. zaten çok feciyim sizinde bi yanlarınızı kırabilirimmm:-D:-D
Yok tatlım çıkarmaz bişey çıkaramaz. O şimdi ancak nazlanır bana. Ayhh ıuyhhhh en çok duycağım nidalar olcak birkaç gün:-DEşin acısını sonra çıkarmaz inşallahNeyse canım geçmiş, şiddet yanlısı değilim ama olsun arada rol değişikliği lazım
Valla o nazı çekmek zorundasın hatta ayyyyy ayyyy ben sana kıydım gibisinden konuş :)Yok tatlım çıkarmaz bişey çıkaramaz. O şimdi ancak nazlanır bana. Ayhh ıuyhhhh en çok duycağım nidalar olcak birkaç gün:-D
Burçlara çok inanmam ama o ikizler ben akrep:-D bizim sırrımız beraber büyümemiz sanırım. 16 yasında tanıdım ben eşimi on sene sonunda evlendik. Birileri sırrımızı sorunca eşim şöyle diyor. Büyümüş iki ağacı yanyana dikmeniz çok zor olur. Dalları izin vermez. Mutlaka kesmek gerekir. Ama fidanken yanyana dikersen birbirlerine göre büyürler. Dalları birbirine dolanır. Onlarıda ayıramazsın. Bence de bizim için en güzel hikaye bu. Burç falan masal yani:-D
Burçlara çok inanmam ama o ikizler ben akrep:-D bizim sırrımız beraber büyümemiz sanırım. 16 yasında tanıdım ben eşimi on sene sonunda evlendik. Birileri sırrımızı sorunca eşim şöyle diyor. Büyümüş iki ağacı yanyana dikmeniz çok zor olur. Dalları izin vermez. Mutlaka kesmek gerekir. Ama fidanken yanyana dikersen birbirlerine göre büyürler. Dalları birbirine dolanır. Onlarıda ayıramazsın. Bence de bizim için en güzel hikaye bu. Burç falan masal yani:-D
Teşekkür ederiz:-Dçok iyi demiş eşiniz gerçekten Allah bir ömür dahada mutlu etsin sizi Maaşallah size : )
Amin cümlemizinki:-D evet gerçekten farklı bişey:-DResmen bizi anlatmışsın bizde beraber büyüdük eşimle, çok farklı ve güzel bi olgu birbirini büyütmek..bu arada eşinin açıklamasına bayıldım bu kadar güzel anlatılır Allah mutluluğunuzu bozmasın :)
vayyy be:) ben bunu whatsapp a yazayım iyi gönderme olur.çalıyorum haberiniz olsun...Burçlara çok inanmam ama o ikizler ben akrep:-D bizim sırrımız beraber büyümemiz sanırım. 16 yasında tanıdım ben eşimi on sene sonunda evlendik. Birileri sırrımızı sorunca eşim şöyle diyor. Büyümüş iki ağacı yanyana dikmeniz çok zor olur. Dalları izin vermez. Mutlaka kesmek gerekir. Ama fidanken yanyana dikersen birbirlerine göre büyürler. Dalları birbirine dolanır. Onlarıda ayıramazsın. Bence de bizim için en güzel hikaye bu. Burç falan masal yani:-D
Bilmem eşime birr sorim:-D gerçi ne sorcam yaaaaa bi çakarımmm:-D sorun yok aynı şeyleri düşünmüş olabilirsiniz:-D:-Dvayyy be:) ben bunu whatsapp a yazayım iyi gönderme olur.çalıyorum haberiniz olsun...
Bilerek değildi heralde:-D valla benmki şakayla karışık canını almaca oldu :-DBen de sevgilime bi kere tokat atmistim yaninda pişman olmustum
Yok valla benimki bilerekti şaaaak diye de bi ses diktiBilerek değildi heralde:-D valla benmki şakayla karışık canını almaca oldu :-D
Yok annemmm bilerek vurmam kocişime. On senedir adam sevio beni hiç kıyamam. Ben istemeden yaptımda ne pişman oldum sen kimbilir nr üzülmüşsündür...Yok valla benimki bilerekti şaaaak diye de bi ses diktiama çok pişman olmuştum.. Ve gereksiz yereymis sonradan anladm
Biraz sabret bence. Bizde lisede tanıştık sonra üniversiteyi bitirdik sonra evlendik. Daha 4 aydır evliyiz. Daha öğrencisiniz gezin eğlenin birbirinizi daha iyi tanıyın zamanı gelince herşey olur meraklanma. Şimdi ailenle tanıştırma derim ben. Sonuçta öğrencisin bu sefer ailen hep tedirgin olcak diken üstünde. Herr izin almak istediğinde problem olcak. Ayrıca uzadıkca ailende sende sıkılcaksın birbirinizi darlıcaksınkz. Bence sevgililik de ayrı güzel biraz daha sabret:-DMasallah on sene.. Bende öyle çok istiyorum kionunla evlenmeyi bir buçuk yila yakindir birlikteyiz.. Aileleri tanistiralim dedik onun aileler başka şehirde ikimiz de ogrenciyiz simdilik duruyoruz öyle
Oo seninki kaşınmış bacımm:-DBiz de geçen şakayla karışık ama bir şidet fırtınası yaşadık.
Ellerimde poşetler dışarıdan gelmişim. Aman yere bırakmayayım diye ayakkabılarımı çıkardım, elimde hala poşet ayakkabıyı alayım diye eğilir eğilmez totoma bir tekme yedim. Sendeledim falan...Ne kadar sinirlendim anlatamam, ayakkabıları karşı komşunun kapısına fırlattım attım, bütün poşetleri çantamı savurdum. Gittim bir güzel dövdüm...
Kickboksu üzerinde denemesin kız,intikam almak için adam kurstan çıkmazmış artık.Bu ay kickboksa başlamıştı. İşte henüz 4ders falan olmuştur. Boşuna para veriom benm hatun hepsinden iyiymiş. Yapma karıcım etme karıcım die dolandı bütün gece :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?