erkeğe şiddet:-D

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Ayy dün akşam lanet bir akşam geçirdik... malumunuz yeni evliyiz. Dünde oazar hadi çıkalım dolaşalım dedik. Dolandık market alışverişi yapıp eve döndük. Mutfakta yemek hazırlıklarına başladımdı. Eşim geldi öyle bir iki şakalaştık en son şakayla seni döveeim baaakk dedi (asla şiddet yanlısı değildir tamamen şaka gerçekten on senedir biliyorum) tam arkasını döndü gidiyordu kimi dövüon sen derken ayağımı totişine vurmak için kaldırdı hay kaldırmaz olaydım o da bir anlık refleks elini totişine dogru getirince adamın parmaklarını kütürdettim. Ama ne kütürdeme ve ne acı. Hemen buz koyduk. O ilk acısı inince açıp kapayabiliyordu ama içimize sinmedi doktora gittik. Röntgen falan bişeyi yokmuş çok şükür. Bağ dokular incinmiş dedi. Zaten bütün parmakları iyiydi bşr tek yüzük parmağı agrıyordu. Doktor abeslangla sabitleyip sardı. Eczanedende sabitleyici ufak bir aparat aldık işte daha rahat eder die. Ama ağrısı devam ediyordu sabahta. Ne yapsam geçerki.. böyle bitkisel önerileri olan varmı? Doktor ilaca gerek görmedi. Çok garipim bende:-( kocaman bir pişmanlık. ..

Buarada resmen erkeğime şiddet uyguladım. Ben şakayla istemeden yaptığım şeyde bile bu kadar göçtüm ya bu karısını döven öküzlerin vicdanı nerde acaba diyede düşünmeden edemedim....

Şişş bak üstüme çok gelmeyin haa.. zaten çok feciyim sizinde bi yanlarınızı kırabilirimmm:-D:-D

doktor sorduğunda ne dediniz merak ettim valla :) bu arada geçmiş olsun olur böyle şeyler

sabah sabah güldürdün ya bu arada olan olmuş üzülme sonuçta bilmeden yaptın,haklısında karısını döven öküzlerde vicdan yokki

woooow bazen bende sakalasirken ayari farketmeden kacirabiliyorum ... ama siz baya bi kuvvetliymissiniz masaallah ... esim isinden dolayi sirtina hafif darbe almisti .. onu gecirmek icin bende , farmasi'nin at kestanesi balsami var onu kullandik sabaha agrisi kalmadi .. ise yariyor ... bulabilirsen kullan derim... haydi gecmis olsun

doktor sorduğunda ne dediniz merak ettim valla :) bu arada geçmiş olsun olur böyle şeyler
Valla bende çok merak ettim. Eşim yalnız girdi tabi odaya. Çıkınca bende salak bir tebessüm karım dövdümü dedin bare azcık omuzlarımı kaldırım şöyle birde yamdan tükürdümmü tamm dedim ama tabiki kapı çarptı, dolap kapağına çarptım gibisinden üstüne düştüm demiş kocişim:-D:-D

Hee elim çok ağırdır biliyorum özellikle dikkat ederim hatta şakalaşırken ama ayağımında ağır olduğunu bilmiyordum:-D halbuki bıraksaydı totişe ufak bir plase çakıcaktım ama:-D eczanede mi aktardamı sorim?

Amma ağır elin varmış, bravo valla bağ dokusu falan…

Şaka bir yana da siz şakalaşmışsınız. Bunda bir şey yok bence. O an dozu kaçmış o kadar. Keşke olmasaymış ama olmuş.

Bu kadar takılma..

sabah sabah güldürdün ya bu arada olan olmuş üzülme sonuçta bilmeden yaptın,haklısında karısını döven öküzlerde vicdan yokki
Ayy üzülme dion ama pişmanlık ne fenaymış. Dün ilk oldu ben buz doldurdum kaba doldurdum elini sokuyor adam ben karşısına geçmiş salya sümül Ağlıyorum. Canm senn değil benim parmaklarım onlar falan dio. Böyle birde çok dalga geçeriz biz birbirimizle. Hacıali geçirdin tekmeyi resmen ya gidemde darp raporu alam falan dio. Hani bende ses yok. Tabi bişeyi olmadığını öğrenince ayağını denk al osman kırarım bacağını falan deöeye başladım amaa:-D (haceli,hacıali ve osman birbirimize hitap şekillerimiz arada bir:-D)

benim arkadasim hediye etmisti
benim arkadasim hediye etmisti bana bu farmasinin kremini ... ama eczaneden bulabilirsin saniyorum ...bulamasan bile bengay tarzi seylerde kullanabilirsin.. biz farmasinin bu ilacindan cok memnunuz herseye iyi geliyor ...

El değil kız ayakımlan şöyle totişe bir plase çakçaktım. Benim ayağım da ağırmışş:-D:-D

Ben şaka yaparken adamın gözünü çıkartıyodum az daha ucuz yırtmışsınız olur böyle şeyler

sabitleyin kas gevşetici krem falan varsa sürün geçer. geçmiş olsun bişey olmaz, :)
ayağını denk alsın kungfucu karısı var
Bu ay kickboksa başlamıştı. İşte henüz 4ders falan olmuştur. Boşuna para veriom benm hatun hepsinden iyiymiş. Yapma karıcım etme karıcım die dolandı bütün gece :-D

El değil kız ayakımlan şöyle totişe bir plase çakçaktım. Benim ayağım da ağırmışş:-D:-D
Planlasan olmaz işte. Plansız olunca göz çıkıyor.

Bir şeycik olmaz. Onlar da bizi sinir etmesin.

Benim eşimde üstünü değiştirirken elbiselerini bazen teker teker kafama atar. Kızdığımı bildiği için yapar.

İlk pişmanlık biraz hafifleyince bende adam ol akıllı ol gibisimden havalara başladım zaten. Bugün yemekte yapmıom temizlikte:-D hele sesi çıksın :-D
Bnmki çıkardığını yatağın üstüne yığıyor. Yani akşam 5 gibi işten gelip 12de uyuyana kadar o yatak dağ oluyor anlamıyorum:-D

Ya çok geçmiş olsun! Napmışın seb öyle Hacıali. Bu konuyu eşime okutucam kesinlikle el şakasına bayılır. Yapma sakatlık çıkacak diyorum. Anlamıyor. Neyse bi müsibet bin nasihatten iyidir. Bizlere de örnek olsun.
Acısı için ağrı kesici alsın canım başka birşeye gerek yok. Çok kıpırdatmayacak. Bağ dokusuna başka yapılabilecek birşey yok malesef.

iletişiminiz çok güzel maaşallah, bu arada parmak olayıda nazar boncuğu olsun ,ileride gülerek anlatılacak anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…