erkeğe şiddet:-D

Ben de popomu ısırmak isterken kafasına yumruk attım çünkü gıdıklanıyorum. Ayı yavrusunu severken öldürür misali size de geçmiş olsun kaza olmuş aşk kazası

Ben bilerek şiddet uyguluyorum
Isırmak için bi yapışıyorum acıdan avaz avaz bağırana kadar bırakmıyom mosmor oluyo iz çıkıyo ohhh

Nickin hakkını vermek

Ben aslında nickimi pisi aşkından öyle yapmıştım
Kedilere aşığımm piskomm piskoşumm yavrumm diye seviyorum amaaaa
tabi kendim farkına varmadan nickim nasıl olduysa psikopatlığımı deşifre eder oldu
Nickimi görünce kimsenin aklına kedi gelmiyor

amaaaaaaaaa egilene ben de dayanamam. rahmetli babaneme bile yapistirmistim tekmeyi
Esime gelince sakayla karisik ne zaman tekme yumruk tokat vs atsam testislerine geliyor ve 5 dakika kendine gelemiyor. mecburen ben de ozur minnet bilmeden oldu falan. kotu hissediyorum kendimi. artik kasitli yaptigini dusunuyorum. bu kadar da olmaz.

Hem suçlu hem güçlü denir buna
Benim bir yerime gelmiyor neyse ki, sendeliyorum sadece, yoksa pıçaklamıştım

Ben bi kere gozune sokmustum parmagimi, ne uzulmustum ama
İstemeden olan bisey sikma canini, o kadar kotu bisey olsaydi doktor soylerdi.

Offf ne guldum, esime de okudum bi gun ben de boyle cinnet gecircem diye
Arkami donemez oldum adama ya, illa bi hareket cekecek

Sen de valla var ya adamın canına kastetmişin:-D Gerçi güzel mesaj akıllı ol demek için:-D

Ben bi kere gozune sokmustum parmagimi, ne uzulmustum ama
İstemeden olan bisey sikma canini, o kadar kotu bisey olsaydi doktor soylerdi.
çok şükür zaten tek tesellim o:-D ama akşam geldi valla davul gibi parmak. İçeri girerken elini kafasına turup başıma vurma lütfen yüzüme vurma dior şebelekk:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…