erkegi avucunun icine almanin altin kurallari!

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
arkaslar hani derler ya iliskide hersey kadinda bitiyor.. adami adam yapan kadindir diye.
yani biz kadinlar isimizi bildikten sonra her erkegi karakteri nasil olursa olsun avucumuzun icine almayi becerebiliriz.. mesela erkegin zayif noktasini bulup onu kullanarak amaciniza ulasabilirsiniz. peki siz bu gibi durumlarda yani istediginizi yaptirirken neler uyguluyorsunuz?

hadi kizlar altin kurallarimizi paylasalim. bizim istediklerimiz bizim dediklerimiz olsun
bizim istedigimiz gibi bir adamimiz olsun:dance:hihoyyyt

çıktığım kişilerin

bi yerlerini kaldırmadım
yağ çekmedim
sevgimi sözle değil davranışla belli ettim
en ufak hatasını affetmiyormuş gibi göründüm

en önemliside seni asla unutmycam,hep sevicem,en çok seni sevdim gibi laflar yerine hiçkimse vazgeçilmez değildir dedim onlara.

bir erkeği avcunun içine almanın en iyi yöntemi,ona seni kaybedeceğinin hissini vermektir

mydecember ilk yorumun icin sana tesk ederim canim
ancak bu kisi sözlünse bu durumda kaybedebilme ihtimalini hissettirmek daha zor bence
veya kaybedecegini hissini verdikten sonra fazla gelisme yoksa
2.sirada neler yapmak gerekiyor yardimci olurmusunuz arkadaslar?

canım nabza göre şerbet vereceksin yeri gelecek öveceksin pohpohlaycaksın yeri gelecek süründürecek yaptığı hatadan dolayı kızıp surat yapacaksın ama sana şunu söyliyeyim seni vazgeçilmez kılan şudur kesinlikle kendini ağırdan satacaksın hemen herşeye atlamayacaksın her dediğini yapmaycaksın ipleri koyuvermeyeceksin bazen taviz vereksin ama belli şekilde olacak abartmayacaksın ne kadar kacasan saklanırsan o akdar merak uyandırır ilgisini çeker sır kutusu olacaksın her seferinde başka bişeyini keşfedecek senin işte böyle ama güler yüzünü eksik etme fakat arada surat yapmayıda ihmal etme durduk yere suratını as trip at ama abartma biraz nazlı davran bu onalrı deli ediyor :)) tabi aradaki ayar çok ince ii uygulamak lazım haa birde güven çok öenmli canım ilk kural!

cnm bende sözlüyüm zaten,hayatında adını hatırlayamadığı kadar çok kızla çıkan,3 aydan uzun ilişkisi olmayan ve hiç aşık olmayan adam 2.ayda sözlenmek istedi,bende istedim ama morsalkim'in dediği gibi kendimi ağırdan sattım,''hooop..ne sözü tamam seviyoruz ama sahibim değilsin'' dedim 1.senede yüzük taktık,ve ilginç olan ne biliyormusun son 1 seneki ayrılmalarımızı genelde o istedi ve hala terkedilme korkusu var,çünkü aynen arkadaşın dediği gibi nabza göre şerbet,

eğer önceki ayrılıklarınızda gururu bırakıp barışma çabası olduysa riske gir,o ayrılmak istediğinde evet bencede yürümez de,hiç yalvarma olmaz ayrılamam deme.

ha eğer bittimi biter diyen biriyse hiç girme o olaylara tabi.

birde şu taktiğim hep tutmuştur,onu deli gibi seviyor görün,onu kendine bağla,sonra bir hatası oldumu arama sorma,soğumuş gibi yap.neye uğradıklarını şaşırıyorlar daha çok ilgisini çekiyorsunuz.

2.olaraksa kıskandırabilirsin,ama masumane:kedi:
mesela ben hayali facebooklar açıp kendime yorumlar yazmıştım,ve o kişilere cevap yazmamıştım güya görmemiştim,kaydirigubbakcemile3

bence işin sırrı kendini sevdirmek,önce karşındakini bu sevgiye ilgiye alıştıracaksın.sonra arada kendini çekeceksin. soğuk davranırsam çıldırır mesela benim ki hemen gönlümü almaya çalışır. nabza göre şerbet vermek de çok önemli, mor salkım çok güzel anlatmış. vereliniortak

bunu bılır bunu soylerım
KACAN KOVALANIRRRRRRRRRRRR
ah senden ayrılırsam ölurum bıterım mahfolurum hıc demem yanı yuzune hıc soylemem
ve kesınlıklee NAZ, KUR yapmak opuyorumnanaktan

bunu hiç beceremedim..
elimden uçtu gitti.. mafoldumben
ben ne yaptım: sevdim çok sevdim hemde ,
değer verdim,
sevdiğimi hep belli ettim söyledim,
naz yapmadım, kapris yapmadım
her dediğine tamam dedim..
hatalarını görmezden geldim üzerini örttüm hep..

sonuç: mafoldumben :gitme:

canım gercekten erkekler oyle her denene tamam dıyen kadını bı yere kadar sevıyo
ben hep oyle gordum yasadım. benım tabıyatım bu ve gordum kı erkek bundan daha cok hoslanıyo
benım her anım da bı sekılde bı naz vardır. meger onun cok hosuna gıdermıs.
vs vs tabı bazı seyler ksıye gore degısıyo o ayrı mesele

ama yani böyle ufacik birseye tavir yapmak falan.. aranizin sogumasina sebep olmazmi? yani ben aramiza sogukluk girsin istemiyorum.. simdiye kadar hic böyle birsey olmadi.. yani bide zaten aramiz uzak sözlüm türkiyede ben almanyada zaten uzagiz bide böyle yapinca dahada uzaklasmayalim?

o zaman çok dikkatli davranmak gerek canım,mesafe olunca bazı şeylerine katlanmayabilir.

gerçekten kişiyede bağlı benimki mesela surat yaptımmı duramaz ben düzelene kadar başımı şişirir noldu anlat diye,ama bazı erkekler var daha nedenini sormadan oda sana surat yapar.

yani karşındakinin duyarlılığına göre sende naz-trip yapıcaksın.

ya mesela ben surat yapmasam bile diyelim keyfim yok bişeye bozuğum ama aşkıma değil
hemen üstüne alınıyor bana kızdın dimi noldu? fln diye
eğer gerçekten ona kızdıysam da anlıyor hemen neden olduğunu bi ağız tadıyla somurtamıyorum ya

walla o verdiginiz taktik yok beni kaybetme korkusu yasatırım falan hikaye her erkeğe sökmez
ama ben napıorum kendimi cok ağırdan satıyorum benim için mühim olan herseyi acıkca söylemeliyim öyle tavır yapınca falan anlamıo ya da anlamamazlıga vurmak kolayına gelio ee o halde hört hört konuşmak en iyisi şöyle isterim şöyleyim acıklaması da bu bu şeklinde anlatırım o zaman hep haklı olurum aynı sekilde sende davran dedim bu zamana kadar sükür ki yürüdü yoksa biizm ki inat cekilmez yani:

aynen her erkege sokmez bunlar..benimki biliyorum ki boyle numaralara gelemez yaptigimi anlarsa sogur..bazen kucuk pembe oyunlarim olmuyor mu oluyo o da farkinda hosuna da gidiyor..
dediginiz taktikleri yapan bi ark arkadasin sevgilisi var adam tam vazgeciyo kadin bi sekilde bagliyo..az gorusuyor.eline gecen kozu kullanip haksiz oldugu halde hakli cikartiyor kendini..yeni yeni huyuna gidiyo bu benim icin buyuk bisey diyo kadin guya.ben olsam kadin mi yok derim ceker giderim.ya bilmiyorum belki de kadinlara zaafi olan erkekleri daha cok surunduruyordur bu taktikler.yani bazi erkege hak sanirim..

bu doğru aslında erkekler imadan, küstüm ama neden olduğunu söylemem vs.. den anlamıyo, o kadar komplike düşünemiyolarkaydirigubbakcemile3

ne istiyosan 3 yaşındaki çocuğa der gibi açık seçik net söylemeli:hulya:

her erkek farklı gerçi, her formül hepsine sökmez

benim formülüm falan yok, hiç oyun numara vs.. yapmadım yapamamda zaten mizacen

ama genede bu topiği takip edeyim belki ilerde lazım olur
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…