erkegi avucunun icine almanin altin kurallari!

burda anlatamam hepiniz üstüme yürüyüp döversiniz beni.merak eden özel mesaj atsın söyleyeyim.evli olmak şartıyla.Bekarlara söyleyemem uygulayamaz çünkü:)

ay ben hic beceremedim öyle elimde tutmayi
naz yapmayi, yagcilik yapmayi, planlar kurup avcumun icine almayi, ah ah hic beceremedim buyüzdende kaybettim mafoldumben
ama bende ögrenicem nasil yapilir, hayat insana ögretiyor bazi seyleri..

taktikler harika ama her erkeğe aynı taktikleri uygulamak çok zor.eğer onları yiyip mideye indireceksek doğru çatalı kaşığı kullanmalıyız.yoksa sofrada aç çok bekleriz yada yiyebildiğimizle yetinmek zorunda kalırız.:lepi:

valla kimseyi avucumun icine almak icin ugrasmadim bu gune kadar, esim icin de aynen...seni seven pesinden geliyor zaten, ayrica bir caba harcamaya gerek yok bence...

hem kimi, niye avcumun icine almaya calisayim ki yani beni seven insan zaten benim dediklerime gore hareket eder boshayallersmile

aşkı memnuda ki firdevs hanımı örnek almalıyız bencesempatiksalakcinni

her erkek aynı değildir burda okuyup da adama ters giden şeyler yaparsanız yandınız kızlar herkes farklıdır başka ilişkilerle kendinizinkini kesinlikle kıyaslamayın.. ılla açıkca kendinizi ona açmanız gerekmiyo her insanın içinde bi dünya vardır kendinizinde bi özeli olmalı.. alın size en büyükk taktik

En büyük taktiğim severken bunu gizlememektir...
a.s
Yalan söylemiyorum, olduğum gibi davranıyorum, zor anlarında yanında oluyorum, kendimi avcı onu bir av gibi görmüyorum...
Üzülen olacaksa bile herşeyi açıkça konuşuyorum a.s
Ne olursa olsun destek oluyorum.
Bu yüzden taktik ile bir ilişkinin süreceğine inanmıyorum...
Avcumun içine alacağım bir kukla değil, adam gibi adam istiyorum karşımda.
ısteklerini belirten özgüveni tam...
Doğru olmak kendiniz olmak taktiktir.
Gerisi hikaye... a.s

valla hiçbir zaman benim avucumda diyemedim:)

kişiden kişiye fark eder bence
bir erkek sizin avucunuzun içine alınmak istiyorsa alınır
eğer istemiyorsa da asla taktik, oyun vs.. işe yaramaz.
bence hiçbirşey yapmamak ve içinden geldiğiniz gibi davranmak en doğrusu a.s

saçma yaa nie sevdiğimi göstermiyim ki sevdiğimi de gösteriririm kızdığımıda gösteririm ne yani erkekler sevdiğini ona bağlı olduğunu anlamayınca mı avuç içine alınıomuş ki yanlış davranışlarınla alırsın bence avuç içine yani hem o her erkeğe göre değil yani kimi arkadaşlarımı biliorum cinsellik kullanarak istediklerini yapmaya çalışıolar falan yani bu mu doğru sevdiğimi belli etmicem ama istekli durucam öyle mi saçma işte ha şu vardır istediklerimi yaparsa beni mutlu ederse istediğini alır bu bi gerçek yani yoksa diğerleri yanlışfisfisfis

Merhaba ben bu zayfada yeniyim tam nereye yazacağımı da bilemedim öyle yazıyorum. :)
İn Sha allah yardım edersiniz. Eşime karşı artık nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Ben 26 yaşındayım 1 senelik evli ve 13 günlük bebeyim var. Eşim çok inatçı bi karaktere sahip ve hemen herşeyi en kötüye sürükler. Ufak seylerden kavga cikarir kendini hakli görür hemde sonuna kadar. Ve en tuafi esim cok dinine düskündür ve dinini aslinda bilen bi insandirda. Davranislarini isine göre de yorumlar.. mesela ben yeni dogum yaptim ve biz annemlere arabayla15.dk lik mesafede kaliOruz ve esim 45 km lik uzakda calisiyor. Bende dogumdan sonra kendime hala gelemedim ve o iae giderken beni de annemlere birakmasini istiyorum kendi cünki geceye kadar kaliyor. Ve yok efendim neden mis evde kendin kalamazmisin sen diyor..ben cocuk daha dlgumadan hep diyordum bak ben yenk dogmus bebekle korkuyorum yapamam bilgim az anneme ihtiyacim var. Oda yok ya yaparsin ben de yardim edicem diyordu..ve ben zaaten biraz panik bi tipim simdi birde cocukla yamliz gercekten korkuyorum. Ve esim bana evde her ufak seyi artik stress yapiyor..mesela cocugun sapkasini deyistirecegim yok ne gerek var..5 dk onu tartisiyoruz ve o kazaniyor..beni anneme birakiyor laf.ederek diyorumki ya.deydimi bukadar lafa ne olmus.ki yani annemde kalsam kendimi rahat hissediyorum hem.orda.ben uyuyabiliyorum annem yemek yapiyor hem paykolojigmen zaaten rahatlik hissediyorum..yok ben gereksiz is cikariyormusum..iste onun sözünü dinlemiyormusum..ve bana kiudigi zaman agzina ne gelirse söyler. Mesela bu tip kavgada ben ona diyorumki ya benim.sende hicmi degerim.yok neolmus ki annemde kalsam beni hic mi düaünmüyorsun diyorum oda bu 3 oldu bana dediki deger verilcek insan var ve verilmeyecek insan var... demekki sana deger vermiyorum dedi..
Ben malesef cabuk ve kolay affeden bi insanim galiba cok tepeme bindi.
Ve bu lafi hic söylememis gibi de sonra bana ee ne yqpiyorsun yaziyor..yani utanmiyor yüzüme bakmaya..hani umrunda deyil ya istedigini yapiyor..
Ve beni bebegimle de tehdid etdi onu alirim ayrilirsan diye.. yani anlicaginiz esim cok dengesiz..
Bi yönden diyorumki beni seviyor cünki cok kiskanc ve bazi hareketleri bana onu hissetdiriyor.
Ama kavga edincede sana deger vermiyorum iste anla ve bende diyorumki.ozaman ayril benden diyorum eve gelmicem annemde.kalirim.diyorum ozaman hic birdaha gelemezsin diyor yani eve gelmemi aslinda istiyor..ayy bilemedim.ki neyapicam nasil tavir yapicam resmen ben onun elindeyim...
Mesela gecen annemin yaninda beni cok fena azarladi ve ben onunla normal konustum 2 gün sonrada dedimki ona seninle anneme gitmek istemiyorum cünki sana bu konuda küstüm veni rezil etdin beni ve benden özür.dileyene ladar da gitmicem seninle anneme bana dediki ol ozaman gitmeyelim..yani yine hep en kötüye sürüklüyor...ve bunun gibi cok seyler var..hani resmen diyorki hadi bakalim ne yapicaksin.. sizce nasil onu elime.ala bilirim ve ne gibi tavir yapmam gerekiyor

Bana atar misin şu taktiği ni merak ettim

Aynı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…