- Konu Sahibi zeynep_tuana
-
burda anlatamam hepiniz üstüme yürüyüp döversiniz beni.merak eden özel mesaj atsın söyleyeyim.evli olmak şartıyla.Bekarlara söyleyemem uygulayamaz çünkü:)
burda anlatamam hepiniz üstüme yürüyüp döversiniz beni.merak eden özel mesaj atsın söyleyeyim.evli olmak şartıyla.Bekarlara söyleyemem uygulayamaz çünkü:)
sanki sen evlisinde :1closedeyes:
valla ya sende evli degilsin nolcak simdi :)
valla Bir Buçuk senedir BeraBerim çok seviyor Beni ama şuan tamamen avcumun içinde. erkekler BeBek giBidir. çok kurnaz değillerdir, onları yönetmek çekip çevirmek tamamen bizim elimizde. Sevmeleri Bizim elimizde değil seviyorsa seviyordur ama iş ilişkiyi güzel yürütmeye onu hamur giBi yoğurmaya gelirse Bi erkeği çekip çevirmek öylesine kolaydır ki.. nil de söylüyor ya seks para ve futBoldur hep sohBetleri, bunu yönetmek BeBek işi yormadan =)))
Bana atar misin şu taktiği ni merak ettimvar böyle birşey hanımlar kadında bıtıyor herşey.akıllı olun erkeğinizi şaşırtın her konuda.şimdi birşey yazıcaktım taktık olarak ama üstüme yürürler. öğrenmek isteyene özel mesajla anlatırım.:)
Ben evliyim özelden yazar misin ☺☺burda anlatamam hepiniz üstüme yürüyüp döversiniz beni.merak eden özel mesaj atsın söyleyeyim.evli olmak şartıyla.Bekarlara söyleyemem uygulayamaz çünkü:)
Aynı bençıktığım kişilerin
bi yerlerini kaldırmadım
yağ çekmedim
sevgimi sözle değil davranışla belli ettim
en ufak hatasını affetmiyormuş gibi göründüm
en önemliside seni asla unutmycam,hep sevicem,en çok seni sevdim gibi laflar yerine hiçkimse vazgeçilmez değildir dedim onlara.
bir erkeği avcunun içine almanın en iyi yöntemi,ona seni kaybedeceğinin hissini vermektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?