- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi zeynep_tuana
-
kocamla birbirimizi hep şımartırız. saaakin kendi halimde duruyorsam ve o gün süpriz birşey yapmadıysam bir sorun olduğunu anlar. hiç kıyamaz ne istiyosan yapalım böyle sakin durma der.
sanırım benim taktiğim bu olabilir. onun ki de budur. o ds her akşam işyrn grlirken çikolata yada benzeri süprizler yapar.küçük çocuk gibi şımartır. beni sakinse sadece konuşunca konuşuyorsa bende daha fazla ilgilenirim. bu bizde böyle sürer gider.
ay erkeklerde acaba şu kadınları elimizde nası tutarız hadi taktik verelim die beyinlerini yoruyolarmı-tatlicadiarzu-
bi insana aşıksanız en salak hareketi bile gözünüzde:asigim:böyle olurşutarafagitti
arada aşk yoksa en ufak bi hareket soğumaya yeterde artar!o yüzden istediğiniz kadar tatktik uygulayın adamın kaçıcağı varsa kaçar,kalıcağı varsa kalır:hulya:
Aynen katılıorm ben neysem oyum bunu da açık seçik belli ederim konuşmalarımla tavırlarımla kesinlikle elimde tutayım gibi bir derdim yok ikimizde birbirimizle olmak istediğimiz sürece birlikteyizdir.
çok net bir insanım ...kendimi karşımdakine net olarak yansıtırım ...
yapım gereği otoriter ve ağrı abla tiriplerim vardır...
''ben buyum'' u gösterir,yaşatırım.
dolayısıyla benim onu kaybetme telaşım olmaz,ama o benim netliğim ve kendime olan özgüvenim ve benliğimi netçe vurgulayarak yaşamamın karşısında bilinçli olur ..ve böylece herkes atacağı adımı ,taa en başında bilerek ,isteyerek atmıştır...seçilen değil ,seçen olurum hep!!
dip not: taktik ise; her an elinden uçup gidebilecek,ürkek, ama asil bir kelebek gibi davranın ,ömrünüz 1 gün bile olsa ,özgürce çırpın kanatlarınızı...
(en azından ona bunu düşündürebilin )aklinialirimsmile
bu ne ya avuç içinde tutmak falan her insanın kendine ait bir karakteri vardır
kendi düşünceleriyle kendi kararlarıyla hareket etmeyen bir adamı ne yapayım ben
bu ele almak resmen karakteri olmayan zayıf bir adam istiyorum demek neden böyle bir çaba içerisine
giriliyor anlamıyorumlmaz:
herkesin öz iradesi olmalı düşünebilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?