erkegi avucunun icine almanin altin kurallari!

kocamla birbirimizi hep şımartırız. saaakin kendi halimde duruyorsam ve o gün süpriz birşey yapmadıysam bir sorun olduğunu anlar. hiç kıyamaz ne istiyosan yapalım böyle sakin durma der.
sanırım benim taktiğim bu olabilir. onun ki de budur. o ds her akşam işyrn grlirken çikolata yada benzeri süprizler yapar.küçük çocuk gibi şımartır. beni sakinse sadece konuşunca konuşuyorsa bende daha fazla ilgilenirim. bu bizde böyle sürer gider.

canım sen söyleyince fark ettim ben de senin gibiyim taktik miymiş bu farkında değilim :)
şen şakrakımdır normalde
keyfim kaçıksa sakin dururum o zaman da noldu fln der hemen
ama ona değil başka bişeye de keyfim kaçsa kendi üstüne alınıyor
bi de diyelim normal bişey söylüyorum öyle zamanlarda sanki laf sokmuşum gibi öteki tarafından anlıyor CADIARZU

çok net bir insanım ...kendimi karşımdakine net olarak yansıtırım ...
yapım gereği otoriter ve ağrı abla tiriplerim vardır...
''ben buyum'' u gösterir,yaşatırım.
dolayısıyla benim onu kaybetme telaşım olmaz,ama o benim netliğim ve kendime olan özgüvenim ve benliğimi netçe vurgulayarak yaşamamın karşısında bilinçli olur ..ve böylece herkes atacağı adımı ,taa en başında bilerek ,isteyerek atmıştır...seçilen değil ,seçen olurum hep!!

dip not: taktik ise; her an elinden uçup gidebilecek,ürkek, ama asil bir kelebek gibi davranın ,ömrünüz 1 gün bile olsa ,özgürce çırpın kanatlarınızı...
(en azından ona bunu düşündürebilin )aklinialirimsmile

Bende tavırlardan anlamam mesela. Naz yaparım, kur yaparım, yeri geldiğinde ağırdan satarım ama şu taktiklere kafam basmaz. Genelde sevgilim çok taktikcidir bişeler yaparken ima eder. Çok sinir olurum ona işte. Açık söle derim. Sen nasıl kızsın hiç imadan anlamıyosun der bana bilmiyorumkismile 3 yıldır birlikteyiz ve ben son 6 ayda ancak şunu çözebildim. "Ayrılalım dedimmi he diyeceksin ve ortadan kaybolacaksın. Arayıp sormayacaksın." Sanırım siz bunu anlayalı epey oluyo ama ben daha yeni çözdüm kaydirigubbakcemile3

bende hiç taktik yapamam hep üzülürüm kendi kendimi yerim. taktik uygulamaya çalışırım ama kadınların diyetleri gibi olur sonucu.ikinci gün yine aynı benzemuszemus inandırıcı olmuyor:sinifsinif:

Aranızda büyük bir sevgi varsa, zaten birbirinizi mutlu etmek için herşeyi yaparsınız. Böyle oyunlara da gerek kalmaz diye düşünüyorum. Hem ben, arkasından planlar ve kurgular yapacak kadar kıyamam ki ona.

ya aslinda bende böyle trip falan hic becerememisimdir simdiye kadarda hic yapmadim.. gerci hic kavgamiz olmadi bizim kendisi cok anlayislidir ince düsüncelidir hassastir. oda bende sevgi saygi ve anlayis üzerine kurduk iliskimizi.. yani böyle ufacik birsey icin onu üzmeye kiyamiyorum dedigim gibi ince fikirli ve hassastir. tavir yaparsam aramizin sogumasindan korkuyorum acikcasi. bide aramizdaki mesafe uzak olunca.. ama iste hic trip yapmamakla yanlismi yapiyorum ondan emin degilim :S kendimi ona sevdirdim..sevgiyle bagladim kendime.. benim sevgimdende o emin..
arkadaslar anlayisli olmakta bir taktik degilmi?

Son düzenleme:
her mesajını okuduğum nadir konulardan biri oldu bu takip edicem artık:hulya:

birde son bikaç yıldır şunu öğrendim,erkeğe herşeyini her olayını anlatmayacaksın,kişilik analizi yapıyorlar çünkü.ben o hataya düştüm çok konuştum kendimi çok tanıttım planlarımdan başıma gelenlere verdiğim tepkilerden çok bahsettim,şimdi seni çok iyi tanıyorum diyor ama yırttım,çünkü son 2 yılda çok değiştim artık onun tanıdığı insan değilim.

bizi çok iyi tanımaları bizim için iyi değil çünkü en hassas olduğumuz konuları bize karşı kullanabildikleri gibi,neyi affedip affetmeyeceğimizi tahmin edip rahat davranabiliyorlar.

artık ''mydecember şöyle bir olay olsa ne yapardın'' dese ''bilmemki o anki ruh halime bağlı'' derim,

ay erkeklerde acaba şu kadınları elimizde nası tutarız hadi taktik verelim die beyinlerini yoruyolarmı-tatlicadiarzu-
bi insana aşıksanız en salak hareketi bile gözünüzde:asigim:böyle olurşutarafagitti
arada aşk yoksa en ufak bi hareket soğumaya yeterde artar!o yüzden istediğiniz kadar tatktik uygulayın adamın kaçıcağı varsa kaçar,kalıcağı varsa kalır:hulya:

Aynen katılıorm ben neysem oyum bunu da açık seçik belli ederim konuşmalarımla tavırlarımla kesinlikle elimde tutayım gibi bir derdim yok ikimizde birbirimizle olmak istediğimiz sürece birlikteyizdir.

Aynen katılıorm ben neysem oyum bunu da açık seçik belli ederim konuşmalarımla tavırlarımla kesinlikle elimde tutayım gibi bir derdim yok ikimizde birbirimizle olmak istediğimiz sürece birlikteyizdir.

yok yanış işte dedim ya sır kutusu gibi olacaksın seni çözmeye çalışacak çözdükçe seni keşfettikçe daha da bağlanacak :))

her kadının kucağında bir şeytan oturur diye boşuna dememişler kötükedihüsokötükedihüso

3 bucuk yildir beraberiz 4üncü yilimiza dogru gidiyoruz :asigim:
simdiye kadar nerdeyse her günümüzü triplerle fln gecirdik daha dogrusu ben yaptim hep, sevgilim sürekli alttan aldi bazende abartiyosun fln dedi
bunlari yaparken taktigim bu diye yapmadim, simdiye kadar bu yaptikalrimi hic taktik olarakta görmedim, taktik oldugunuda sizden ögrendim kaydirigubbakcemile3
kacan kovalanir dogrudur öylede oluyo ama belli bi zamandan sonra insanin kafasina dank ediyo
3 senemizi triplerle nazlarla gecirdik.. sevgilim askere gidicek cok üzülüyorum mafoldumben, simdiki kadar rahat konusamicaz o yüzdende artik degerli vaktimizi sacma sapan triplerle harcamak istemiyorum..simdiki aklim olsaydi eskidende bu kadar abartmazdim herseyi
geri dönüp baktigimda neden daha önce degilde son 6 aydir kendime ceki düzen verdim diye düsünüyorum..tabi yine simdide tartismalarimiz oluyo ama eskisi gibi incir cekirdegini bile doldurmayan sebepler yüzünden küsmüyoruz birbirimize
birimiz sinirliysek digerimiz alttan aliyoruz, sonrada 3 günlük dünya deyip herseyi bi kenara birakip tatli tatli sohbet ediyoruz..
bence sizde tripleri nazlari fln birakin, sevgilinizle güzel güzel gecinin sonra insan pisman oluyo
tabi arada bi yapin ama benim gibi abartip sürekli yapmayin kaydirigubbakcemile3 ama tabi ben taktik olsun diye yapmadim bunlari
bu arada zeynep_tuana bende viyanadayim sevgilim türkiyede valla o kadar trip yaptim bana misin demedi iliskimizz
ayriliklar fln oldu ama yinede baristik... insallah bundan sonra hic ayrilik yasamayiz :Saruboceq:
bence en güzel taktik sevdigine onu ne kadar cok sevdigini onun senin icin ne kadar degerli oldugunu dile getirmek.. her günümüz her dakikamizda seni seviyorum deriz birbirimize..en güzel taktik bu :asigim:

Herkezin karakteri farklıdır o yüzden iyice tanıyıp nabza göre şerbet wermek gerekir ama hemen ewet dememek gerekir karar werseniz bile biraz bekleyin opuyorumnanaktan

bu ne ya avuç içinde tutmak falan her insanın kendine ait bir karakteri vardır
kendi düşünceleriyle kendi kararlarıyla hareket etmeyen bir adamı ne yapayım ben
bu ele almak resmen karakteri olmayan zayıf bir adam istiyorum demek neden böyle bir çaba içerisine
giriliyor anlamıyorumlmaz:
herkesin öz iradesi olmalı düşünebilmeli

hmm avucunun ıcıne almak ,,,ortada aşk varsa buna gerek yoktur ki siz zaten birbirinize aitsinizidir yok aşk yoksada böyle taktiklere gerek yoktur ..
insan avucunun içine almak istiyorsak birini ona hükmetmek istiyor demektir. ama ilişkiler birnin diğerine hükmetmesi için değil insanların birbirnin iyi ve kötü günlerinde gozu kapalı bırbınıne guvenıp bırbırının yanında olabılmesıdır,her ıkı tarafın bırbırne verebıleceklerı maxımum mutlugu vermeye calısmasıdır
bunlar da aşk , sevgi varsa olacak şeylerdir.....

yazar gibisin şekerim, hasta oldum yorumunaboshayallersmile

SİZE AYNEN KATILIYORUM alkisalkisalkis
BÖYLE İNSANLAR OLDUĞUNU BİLMEK GÜZEL, BU SİTEDE BAZEN DEĞİŞİK DÜŞÜNCELERLE KARŞILAŞIYORUM ÇÜNKÜ
taktiklerle yürüyen bi ilşki ne kadar saf bi ilşki olabilir ki,insan yorulur bnce,ben öle düşünüorum yani..
bnce önce saygı,sona sevgi ve güven olduğu sürece her ilşki çok da güzel yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…