Erkeği gözünden anlar mısınız?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Erkekleri tanıyormuyuz acaba?Onlar konuşmadan biz onları
gözünden anlıyormuyuz?yoksa onların yalanlarına kanıp,
öylemi ustalaşıyoruz?.............................
Nediyorsunuz?.....................................................................

erkekleri çok çok iyi anlıyorum gözlerine baktığımda bile ne düşündüklerini çözebiliyorum..
bekarken tüm yakın arkadaşlarım erkeklerden oluşuyordu o yüzden rahatlıkla anlarım :jeyyar:

tecrübe sahibi oluyor insan yıllar geçtikçe.Onun
için eşim demeden ben onun ne düşündüğünü
şıp diye anlayıveriyorum.......................................

bende anlıyorum yani aşkımın gözlerinden mimiklerinden hemen anlarım
ama tabi çok iyi tanımanın da etkisi var...

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimin aklından gecenleri biliyorum.. hissediyorumm .. gozlerle konusmak bu olsa gerek.. :))
baska erkege gerek yok eşim benım için yeterlii..

bizim onların bakısından anlayabildigimiz kadar onlarda biimkinden anlasakaydirigubbakcemile.. illa söz sarfedeceksin anlatacaksın..dilinde tüy bitecek... sırnaşık şey

Valla ben bu konuda biraz safim sanirim:)
Normal bir erkek arkadas dahi edinmedim bu güne kadar, yani erkeklerle pek muhabbetim olmadi, o yüzden bilemiyorum.
Ama sevdigimin durusundan,bakisindan ne demek istedigini anliyorum tabiki. Yillar gectikcede daha fazla anlayacagim mutlaka.

Ben daha cok kizlari tanirim. Bazen erkek kardesim sorar abla su kiz nasil sence diye. Tanimadigim halde bu kiza söyle birine benziyor derim ve genelde hep söylediklerim cikar.

Ama erkekler konusunda fikrim yok.

Askimin disinda:asigim:Şeniz

anında anlarım ne demek istediğini konuşmasına bile gerek yok ewet gözünden anlarım o var ya o sengözlerimebaksanabi

bence bunun tecrübeyle alakası yok tamamen hislerle ilgili bir şey.bu konuda bende çok başarılıyım. :1closedeyes: hemencik anlarım valla yakarım şakkıdı

anlaşılmaz mı hiç erkekleri anlamak için öyle üstün yeteneklere sahip olmak gerekmiyo onlar zaten kolaylıkla anlaşılıyor anacım sositososito

Burcumdan mı bilmem ama sezgilerim 6. hissimin çok güçlü olduğunu çevremdekiler akrabalarım ailem kısaca herkes söyler sevglimin ya da bir başkasını bayan ya da erkek fark etmez çok iyi anlarım....

bütün insanları gözünden ilk tanımada anlarım ama hayatım boyunca 1 kere yanıldım oda eşimde

Ben erkekleri bep tanımama ama kendi erkegimi cok iyi tanırım. Yalan sölese bile yanında olmadadıgım halde anlarım onu cok iyi tanıyorum. Bana iyi davranıosa biliom ki suclu:)
Mesela az önce telefonda nerdesin dedim evdeyim tras oluyorum dedi bende yalan atma dedim birtaz sıkıstırdım ve Arkadslarıyla birlikte oldugunu aladım agzından şimdide özür dilio benım kızcagımı biloo arkdslarıyla cok sık görüşüo cünkü..
Eger tanıosan karsındakini yalnına kanmassın hemen anlarsın o yalanı demek istedigim o tatlım

eşimi gözünden,sesinden,her türlü hareketinden anlarım ne demek istediğini.genel anlamda insanları da iyi analiz ettiğimi söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…