Erkeğimin ayaklarını yıkarım diyenler

vallaha hiç yıkamadım
o da yıkar mısın falan da demedi
eğer bir hastalık falan söz konusu olursa yıkarım

kendi eli ayağı var cok şükür :delphin:
cok isterse yıkasın
ayaklarını yıkayana kadar
banyoya sokar
kese atarım kaydirigubbakcemile3

Yok ben yikamam...:dilcikar:
Diger arkadaslarinda dedigi gibi sadece rahatsiz ve hasta olursa ozaman ancak yikarim...belki yani:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

ben yıkarım bebişimin ayağını 1kere yıkadım..:1rolleyes:nolcakki elimemi yapışır..yeri geldiğinde oda yıkar..

aramızda sen ben diye bişey kalmadı zaten.ben hastayken ve ağrıdan kıvranırken 'saçlarımı yıkamam lazım bitanem ama bu halde yapamıyorum.sen yıkar mısın lütfen?' dedim,çok başarılı sayılmazdı,ikimizde çok güldük saçlarımı yıkarken.bi kere topuklu ayakkabı giydim,ayaklarım inanılmaz ağrıyodu,valla kendisi acıdı halime geldi ovdu ayaklarımı.utandım valla:utangac:ben hariç kimse ayağımı ovmamıştı o güne kadarkaydirigubbakcemile3
bazen otururken rahat etmek için ayaklarını kucağıma uzatır.amaaannn bizim için yorulacak ileride,biz rahat yaşayalım diye çalışacak,lazım olursa yıkarım ayaklarını.elimin incileri dökülmez heraldenaniknanik

eskiden evin ortasına leğen , sonracıma ibrik getirirlerdi yıkarlardı hanımlar... ee şimdi lovoba var sıcak su sorunu yok çoğu evde ..daha yetmedi doldursun küvete suyu ,küvetin kenarına otursun soksun ayaklarını yıkasın ,yetmesse içine dalsın nedim daha ya ..hastalık falan olmadıktan sonra yapmam heralde istemesde zaten ...ama yapmaktanda gocunmam..

kapısında köpek olurum derken kapının önüne zincir ile bağlayacak hali yok canım ,ben sadece mecazi anlamda konuştum bunu ben onada söylerim oda bana bende senin kedin olurum der lafı çarpıtmaya gerek yok sonuç olarak karşıdaki insanın tutumu ve kendini bilmesi lazım yani kısacası odun olmaması lazım bir erkek en çok gururunun okşanmasını ister sonuç olarak doğasında var yaratılış arkadaşlar ne demişler altın ateşle erkek kadınla kadında altınla erirmiş ben hiçbir sakınca görmüyorum ve sevdiğim için yapıyorum oda bana hakettiğim değeri fazlası ile veriyor o erkek oluyor ben ise kadın bu kadar basit

elden ayaktan düşmedigi sürece niye yıkıyım kii :) ama fantazisiyse o başka sırnaşık şey

Zorunlu Durumlar Hariç Yıkamam..

Acaba O Benimkileri Yıkarmıydı.?! sengözlerimebaksanab

elbette yıkarım.karşılıklı mutlulukla zevkle yıkanıcaksa başım gözüm üstüne.

niye.kendi yıkayamıyor mu ayaklarını:=))))
elleri parmakları filan kırılmışsa yıkarım ama tabi
allah korusun=))

Kendi ayaklarını kendi yıkasın canım.
Ciddi bir hastalık olur o zaman anlarım yardımcı olunur tabi.

Eşim ayağını yıkayamayacak durumdaysa elbette yıkarım, ama keyfi birşe için
ne ayağını yıkarım, ne de onun bana böyle birşey yapmasını isterim. Bu sık sorulan
ama benim için ölçü olmayan bir soru nedense.
Daha önce de vardı aynı konu.

bende seninle aynı fikirdeyim arkadaşım:içelim:

yok yıkamam.

vaktinde meyveleri soyar,çatalı yanına koyar(kafiyeli oldu ha):smiley-cool:öyle servis yapardım.bir süre sonra hazımsızlık yaptı.

psikoloğ bir arkadaşım herşeyi istemeden veriyorsun,adama isteyecek birşeyler bırak,ilişkinizde sorun olan bu dedi.sonuna kadar haklıymış.ince ayardan sonra daha mutluyum.a.s

Back
X