erkeğin ailesinin kalabalık olması evliliği etkiler mi

İyi insanlarsa eğer 20 kişi olsun sorun değil.
Lanet, çirkef insanlarsa 3 kişilik aile huzur bozmaya yetiyor emin ol:KK51:

Esin sana deger verip seviyosa gelsin annesi gitsin kardesi hic sikinti olmaz,ama esin kotu cikarsa hepsi ondan daha kotu olur.dua et herzaman kalabalik diye korkma.bizde kalabaligiz kardesler olarak degil ama sulale olarak.cok sik gitgellerimz var ama bu durum kisilerle anlastigim icin cok keyifli.sende iclerine girmeden taniyamassin.evlilik kumar bence

kalabalık diyosunzda sanki hepsiyle berebermi yasayacaksınız ayda yılda bi gelirler hem alışınca daha güzel bence bide hepsi olursa oh değmeyin keyfine .

bak benim eşimin 1 tane kardeşi var ve emin ol 9 kişiden beter
kötü olduktan sonra 1 olsa ne olur 9 olsa ne olur...

Selam hanımlar.
Sizlerin tecrübelerine güvenerek bu konuyu açıyorum. Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var.
Görücü usulüyle biriyle tanıştım. Konuşuyoruz her şey uygun gibi. Ama bi tek nokta beni çok rahatsız ediyo.

Ailesini hiç görmedim. 9 kardeşler ve kardeşlerinin hepsi evli. Yani baya kalabalık akraba çevresi var. Ben de kalabalığı hiç sevmeyen bi insanım. Onlara alışabilir miyim bilmiyorum.

Evlenilecek erkeğin ailesini bu kadar önemsemem doğru mu sizce?

Sayı değil nitelik önemli. Eğer çok fazla iç içe değillerse, vıcık vıcık bir ilişkileri yoksa 19 kardeş olsa ne fark eder? Ama iki kardeş olup da daha evlerinin ayrımını yapamayan insanlar gördüm ben. O yüzden sen sayılarına değil, nasıl insanlar olduğuna dikkat et bence.

Ben kalabalık aileleri cok severim. Ohh yegenler Kuzenler abiler ablalar. E tabi ben de kalabalik bir aileden gelmeyim. Esim de kalabalik. Aslinda biz köklü bi sulaleyiz yani ikimizde baya kalabaligiz, bundan dolayi bir sorun görmüyorum. Ha ikimizin ailesi de köklü olduğu icin rezil olunacak hiçbir sey yapmazlar, karakterleri böyle sekillenmis. Evlenince yaninda olurlar, taziyede falan filan. Başka türlü rahatsızlık vermezler. Düşünün öyle kalabaligiz ki amcam vefat ettiginde 5000 kişi cenazesinde vardi ki 1000 kişi de sonradan gelmisti..
Inanın kalabalik böyle zamanlarda belli oluyor. Ben aliskin olduğum icin öyle cok az kişilerle cevrelenmek bana tuhaf geliyor.
Bi sey mi oldu biri olmazsa digeri ama muhakkak akrabalarindan biri yardima geliyor. Ben seviyorum.
Siz alismamissaniz belki sevmezsiniz ama sevebilmeniz için de karsinizdakilerin cok anlayisli olmasi lazim...
Insanlari iyice taniyin ondan sonra ciddi kararlar verin bence. .

Aile yapısıyla alakalı bir durum,eğer sizi rahatsız etmiyecek devamlı gelip gitmeyecek,metazori yapmıyacak insanlarsa kalabalık aile güzel.Aksi taktirde iç içe olmayı çok seven bir aile yapısıysa bir yerden sonra kopuyor insan...

EŞimin ailesi çok kalabalık ve evet evliliği etkiliyor:KK43: Kalabalık olmaları değil,çok içli dışlı olmaları sorun. Çalışıyorsanız çok zor,tatilinizde gidiyorsunuz o bayram kalabalığına

Selam hanımlar.
Sizlerin tecrübelerine güvenerek bu konuyu açıyorum. Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var.
Görücü usulüyle biriyle tanıştım. Konuşuyoruz her şey uygun gibi. Ama bi tek nokta beni çok rahatsız ediyo.

Ailesini hiç görmedim. 9 kardeşler ve kardeşlerinin hepsi evli. Yani baya kalabalık akraba çevresi var. Ben de kalabalığı hiç sevmeyen bi insanım. Onlara alışabilir miyim bilmiyorum.

Evlenilecek erkeğin ailesini bu kadar önemsemem doğru mu sizce?
kesinlikle önemsemelisin benimkinin bir anası bir de kardeşi vardı (babası bi yerlerde nefes alıp veriyor ama bana görmek kısmet olmadı allahtan ) sayı önemli değil kalite önemli ben kv kayın ve elti yüzünden dün akşam polis ekip otosunda iki aylık çocuğumu emziriyordum iyi düşün gerekirse de hiç evlenme

Back
X