Erkeğin aldattığı nasıl belli olur?

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
herkese merhaba
ben bu sorunun cevabını çok merak ediyorum
sizce erkek aldattığını nasıl belli eder
yorumlarınızı bekliyorum

1. telefon artık ortada durmaz. hatta tuvalete bile onla gidilir.
2. tel çaldığında hemen kalkılır ve odada dolaşılmaya başlanır sonra aaa bi bakmışsın odadan çıkmış.
3. nomalde işten dönüş saatlerinden sapmalar başlar..
4. halı saha maçarına gidiş sayısında artmalar olur.
5. arkadaşlarının hep işi ona düşmeye başlar.bu yüzden olduk olmadık saatlerde evden çıkılır.
6. eğer nöbetli bir işte çaılışıorsa ani nöbetler yada görevler çıkmaya başlar.
7.eşe karşı kabalaşma başlar.
8. kendini beğenmişlik başlar.
9. eleştriler artar. daha önce gözüne batmayan şeyler sorun olmaya başlar. örn. bu ev neden temiz değil ortalık ne kadar da dağınık eve geliyorum ama suratın asık .
10. kendisinin bir özel hayatı olduğunu iddia etmeye başlar. bu genelde ilk ipuçlarıı kadın yakalamaya başladığında söylenir..
11. yatakta beraberlik periyodunda azalma başlar..
12. EN ÖNEMLıSı BAKIŞLARI DEĞıŞıR ... ESKıSı GıBı BAKMAZ... SEVGıYLE BAKAN GÖZLER BOŞ BAKMAYA BAŞLAR...

+ Sanırım tam da bir standartı yok. Çok iyi oynayabilen kişilerde, hiç çaktırmadan, evde ki eş anlamasın diye, hiç bir açık vermeden de bu işi yapabilir heralde.
Yalancının mumu da yatsıya kadar gerçi, elbet açık verir.

Ama bunlar büyük ipuçları gerçekten.

kelimesi kelimesine şu an yaşadıklarım,hepsi aynı bunların desenesenağlama

inanırmısın arkadaşım bende dahil birkaç arkadaşım aynı şeyleri yaşadık.. sanki hepsi klonlanmış gibi bahanelerine kadar herşey aynıydı..
azıcık dikkat eden ve birazcık saf olmayan herkes anlıyor esasında ama bazen işlerine gelmiyor anlamak bazı arkadaşlarımızın...
bu arada bu yazdıklarım sadece en belirgin olanları daha uçuk ipuçlarıda var bende ama onları yazmıyorum :)))

katiliyorum telde mesj kalmaz aninda okunduktan sonra silinir kazimlar mehmetler daha cok aramaya askmsj atmaya baslar cakmisycan taktige bak erkek adiyla kaydedince ama cok kisi gordum aldatilipda giki cikmayayan

eskisi gibi bakmaz sözüne katılıorum arkadaşın çünkü en ii gözler anlatır sanırım onun gözlerinde başkasını çok net görür seven kadın çünkü seven göz bi başka bakar ya

bunların çoğunu yapıyo eşim
en ufak bişeyden bile tartışma çıkarmaya başladı
daha 7 aylık evliyim bensenağlama

çok güzel anlatmış arkadaş zatemn biraz dikkatli olan her kadın anlar bence de anlamıyorum diyen de görüpte görmezlikten gelmeye çalışıyordur malesefboshayallersmile

bunların çoğunu yapıyo eşim
en ufak bişeyden bile tartışma çıkarmaya başladı
daha 7 aylık evliyim bensenağlama

Canım olay sadece tartışma meselesi ise, başka nedenlerden de olabilir. Daha çok yeni evlisiniz, evliliğin ilk zamanları olur tartışmalar, alışma evresi, zamanla oturuyor birşeyler.

Başka önemli şeyler varsa orası başka tabi.

erkekden erkeğe değişir bence belirtiler
kimi bariz belli eder
kimi öyle kurnaz olur ki bırak aldatmayı seni çok seviyorum diye ayakta uyutur karsını
ne insanlar gördük
kiminin hali hareketi değişir ilgi alaka kesilir telefonla görüşme sıklığı artar
telefon her zaman yanındadır
gece eve geldimi kapatılır
enteresan bahanelerle eş rencide edilir
kimide eşi anlamasın diye daha fazla üzerine titrer
daha fazla cinsellik başlar sık sık arayıp sormalar
daha önce seni seviyorum demeyen eşin birden bire sürekli seni seviyorum demeye başlaması
tepkiler farklı yani

kısacası bugüne kadar tanıdığımızı eşimizin hal ve harketleri olumlu yada olumsuz yönde deişiyorsa büyük bi ihtimalle aldatıyordur.daha doğrusu kendini aldatıyordur..

aslında bu konuyu sabaha kadar konuşsak işin içinden çıkamayız herkesin eşi evliliği kocasının hal ve hareketleri farklıdır
ben eşime gercekten cok güveniorum 2 3 gün önce biri hakkında konuştuğumuzda bana 'eger eşini aldatacak kadar aşağılık boyuta geldiyse adam ya kendini çekip vuracak yada atacak kendini yüksek bi yerden cok iğrenç bişi başka bir tene dokunup sonra eşine dokunmak bide bişe anlamasın die mutluluk taklidi yapmak' dedi ve ben ilk kez onun ağzından böle bişi duydum
ne diyim allah hiçbirimizin kocasını kör şeytana uydurtmasın..

senı uzmek ıstemem ama benım bır sevgılım vardı herkesten cok guvenırdım yıllarca cıkmıstık baya da bır sure benı aldatmıs ama senınkı gıbı beylık cumleler ederdı hatta aynını duydum dıyebılrılım. yani sen de bunlara guvenme pek derım. senın eşin yapmaz da burdakı kızların kı mı yaparmıs , sende dıkkat et bana kalırsa.

1. azarlamalar başlar
2. başka kadınlarla kıyaslamalar başlar (şu şöle değil ama bak o nasıl zayıf ama gibiii)
3. arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmeye başlar
4. işte sorunlarım var biraz kafamı dinliycem demeler çoğalır
5. sinirlilik olur
6. her dediğin her yaptığın batar
7. sohbetler ortak paylaşımlar azalır
8. telefon sessize alınır veya çift kart kullanımı başlar
9. telefon çaldığında panik olur
10. eve gelme saatleri değişir
11. giyime daha fazla özen gösterilir
12. evden çabucak çıkmak istemeler
13. herkesin yanında azarlamalar
vs..vs... daha da fazla uzayabilir bu maddeler malesefff kimin başına gelmediki alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…