• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin Bekaret Sorması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekleme 2: Arkadaşlarım, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hepinize tek tek cevap vermem mümkün değil. Sağolun çok çok yorum yapmışsınız :KK200:
Bir arkadaş okuduğunu anlamamış. Konumu tekrar okumasını öneririm. Zara bu kadar önem verme, beyindeki zarın önemli olan falan fistan... bunca yazdığımdan bunun çıkarılması ilginç...
Sevgililikte cinsellik yaşanıp yaşanmadığı, benim ilişki yaşamak isteyip istemediğim sorulabilir. Karşı tarafa da ben uyarsam devam ederiz. Uymazsam da herkes kendi yoluna gider. Ama sevgililikte sorulmalı.
Ben daha flörtün başındayım. Flört dediğin zaten aylarca süren bir şey değil. Bi sevgili olalım öyle soracağını sorsun. Ayrıca üslubu çok çok yanlıştı. Şey diyen olmuş, ''flört dönemi zaten tanıma süreci değil mi? Tabii ki soracak'' benim için flört demek karakterlerin tanınması demek. Karşındakinin huyuna suyuna bi bakarsın, hobileriniz falan var mı hangi ortak paydada buluşuyorsunuz bakarsınız önce. Benim için flört bu demektir.
...................................................

Merhaba Güzel Kadınlar :KK68:

Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.

Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
Eğer evliliğe az kalmışsa, ve kendisi de bakirse sormaya hakkı vardı :) zaten bir erkek bakir olup olmadığını belli ediyor, onun dışında asla taviz vermez, cevaplamazdım.

Madem çok rahatmış da bu beyzade neden soruyormuş size. Yalan ne rahatı. Kafasında bi acaba var. Allah akıl fikir versin. Uzak durun boşverin daha iyileri çıkar karşınıza. Memlekette adama kıran mı girdi kuzum

Eğer tavrı size uymuyorsa flörtü bitirirsiniz. Madem insanların fikirlerini paylaşmasına laf edeceksiniz, neden gelip konu açıyorsunuz?
Adam belli ki sizi ilişkiye çekmeye çağırıyor,ya kabul edersin ya da red, bunun forumlarda sorulacak bir yanı yok.

3. seçenek kendisi evlilik öncesi cinselliğe karşı birisidir kendiside yapmamıştır ve evleneceği kişiden de bunu bekleyebilir . ki böyle bir çok tanıdığım erkek kız var.

bakir değilmiş Ki ayrıca 2. Seçeneğe giriyor zaten eksik bir şey söylememişim suçlayabilir ve bırakabilir demişim 😉

bakir değilmiş Ki ayrıca 2. Seçeneğe giriyor zaten eksik bir şey söylememişim suçlayabilir ve bırakabilir demişim 😉
hıı aşağı çekecek demişsiniz ya ben onu sizi değersiz görecek başınıza hep kakacak anlamında anladım. başta konuşup karşılıklı olarak birbirini isterse bu iki kişi bunun bir daha lafı edilmemeli yok istemiyorsa da ayrılıp yollarına bakmalılar aynen :)

Eğer tavrı size uymuyorsa flörtü bitirirsiniz. Madem insanların fikirlerini paylaşmasına laf edeceksiniz, neden gelip konu açıyorsunuz?
Adam belli ki sizi ilişkiye çekmeye çağırıyor,ya kabul edersin ya da red, bunun forumlarda sorulacak bir yanı yok.
okuduğunuzu anlasanız ya önce...

kızlar bi soru daha
bu arkadaş sosyal medyadan laf sokuyor. bu ne şimdi?

Bence bakiremisin diye sorma nedeni açık kapı varmı iliski yasayabilirmiyiz diye öğrenmek istemiştir. Ben olsam suratina basardım tokadı. çok büyük terbiyesizlik. Kimene bakire veya değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X