- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi 1111010001
İlişki evlilik yolunda değilse sorulmamalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tehlikeli olduğunu biz söylemedik, üyenin arkadaşı söylemiş. Biz kendi tercihimiz olan erkekler üzerinden konuşuyorduk aslında, kadınlar üzerinden değil.Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor Cidden ya sevgilisi olduğu halde cinsellik yaşamayan arkadaşlarım var.Ne tehlikeli(!) insanlarmış meğer,kimsenin özel hayatı Hakkında damga vurulmasını istemem.Ne cinsel hayatı olanlar Hakkında ne de olmayanlar hakkında
Ben senin için söylemedim M MrsDelfino ,diğer üyenin arkadaşı ve ona hak veren üye için konuşmuştum.Tehlikeli olduğunu biz söylemedik, üyenin arkadaşı söylemiş. Biz kendi tercihimiz olan erkekler üzerinden konuşuyorduk aslında, kadınlar üzerinden değil.
Ben de o düşünceye hak verdiğimi söylemiştim, o üyeyle ikimiz konuşuyorduk zaten. Ama tespitte kadın/erkek ayrımı yapmadık. Yorumlarına hak verdiğim üyeler arasındasınız, üçümüz arasında bir yanlış anlaşılma oldu. Bakire olmayı tercih edenleri yaftalamadık, yermedik.Ben senin için söylemedim M MrsDelfino ,diğer üyenin arkadaşı ve ona hak veren üye için konuşmuştum.
Aaaaa benim de bı arkadaşım benzer cümleler kurmustu. Aynı kisimi diye düşündümBakire olan kız da 25üstüydü galiba. Bu yaşa kadar bakireyse adam akıllı ilişkisi olmamıştır insan ilişkileri zayıftır, ilişkisi olduysa ve ona rağmen bakireyse daha tehlikeli demişti , hak vermemiştim desem yalan söylemiş olurum.
İlişknde cinselliğe açık mısın der o zaman ya da üzerinde ne var diye bile muhabbete girer de bu soru biçimi öyle masum değil.Ben diğer yorum sahibi hanımlar gibi düşünmüyorum.Belki konu ile ilgili fikrinizi merak ediyor,bu tarz konulara karşı mısınız değil misiniz.Zaten bu tarz şeyler üzerinden yargılayacak bir insansa siz yol verirsiniz.
Bu sorunun sorulması direk insanda ''sapık'' hissi uyandırmamalı bence.İlişkisinde cinsellik istiyor da olabilir,bu yanlış bir şey değil ki?
Aklın yolu 1 diyeceğim de şimdi biz sevişmedik diye akılsız mıyız diyenler olacak demiyorum o yüzdenAaaaa benim de bı arkadaşım benzer cümleler kurmustu. Aynı kisimi diye düşündüm![]()
Sormak var sormak var. İnsanın neyi nasıl sorduğu onun karakteri vedüşünceleri hakkında çok ciddi fikir verir bence. Bu adamın üslübu çok çirkin karakterinin ve düşüncelerinin de çirkin olması çok muhtemel. Ben cinsellik konuşulmasına karşı değilim ama böyle bir üslüp korkunç! Çok aşağılayıcı ve hiç olgun bir erkeğin yapacağışey değil.Ben diğer yorum sahibi hanımlar gibi düşünmüyorum.Belki konu ile ilgili fikrinizi merak ediyor,bu tarz konulara karşı mısınız değil misiniz.Zaten bu tarz şeyler üzerinden yargılayacak bir insansa siz yol verirsiniz.
Bu sorunun sorulması direk insanda ''sapık'' hissi uyandırmamalı bence.İlişkisinde cinsellik istiyor da olabilir,bu yanlış bir şey değil ki?
Neden şok oldun ki? Bu bilgi Instagram biosunda yazmıyorsa demek ki konusu geçmişbakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar
Anlat, ama ezile büzüle değil. Başın dik olsun. İşine gelirse de. İlişki yaşamadıysan da her sevgilimle olayım ama karım bakire olsun erkeklerinden uzak dur. Öz saygın için.Merhaba Güzel Kadınlar
Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.
Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
İlişknde cinselliğe açık mısın der o zaman ya da üzerinde ne var diye bile muhabbete girer de bu soru biçimi öyle masum değil.
Eskisiyle yattiysa bununla yatmak zodunda mi ya da eskisinden ona ne mesela? Çok olumlu taraftan bakmışsınız ama bana hiç mantıklı bile gelmedi
Aynen katılıyorum. Bakireyim desen topuklayacak. Rahatım deme amacı o birazda benceNormal değil
2 seçenek var
Ya zamanla senden cinsellik isteyecek
Ya da onla bunla yattın diye suçlayıp seni aşağı çekecek.
eğer gerçekten önemli olmasaydı sormayı bırak ima dahi etmezdi.
Bir ilişkiden cinsellik beklemesi, ilişkiye başlamadan belirtmesi sapık etmezZorunda değil tabii ki.Ama bir insanın cinselliğe bakış açısını merak etmenin de yanlış bir tarafı yok.İlişkinde cinselliğe açık mısın derse de konu sahibinin yine kafası karışacaktı,gelecekti ''bu adam sadece cinsellik mi istiyor'' diye dert edecekti bu kez.Kimsenin vakit kaybetmesine gerek yok taraflar böyle önemli bir konuda farklı düşünüyorsa.
Size mantıklı gelmeyen şeyi ben her ilişkimde yaptım bu arada.Çok da güzel fikir veriyor karşıdaki insanın zihniyeti hakkında eğer iyi gözlemlerseniz.
Ben üslup konusunda diğer arkadaşlara katılırım,ama sadece bu kadar.Bir insanın geçmişi merak etmesi onu sapık etmiyor ya da olası bir ilişkide cinsellik beklemesi ve bunu daha ilişkiye başlamadan belirtmesi.
Aslında evet normalde Türkiye şartlarında biraz akışına bırakmak gerekiyor bence. Şu bekaret konusu baydı artık. Sevişse de sevişme de akışına bırakması lazım. Diğer türlü sadece bu niyetle gelme gibi bir durum oluyor erkeklerde maalesef. Karşısındaki insanın düşüncelerini konuşmalarından anlayabilir, direkt sorulmaması gerekiyor bence. Ama düşüncenize katılıyorum. Sevgiliyken olması gayet normal ve gerekli. Diğer türlü ne çıkarsa bahtıma gibi bir şey oluyorGeçmiş kurcalamak değil de sevişip sevişemeyeceğini merak ediyor olabilir. Erkek arkadaşımla ayrılsam yeni birisiyle görüşsem ben de sorarım. Cinsellik sevgililikte benim için olmazsa olmazdır. Bu konuda hassasiyetleri olan, evliliği beklemek isteyen bir insanla ikinci kez görüşmem.