• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin Bekaret Sorması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman ha zara bu kadar önem verip de yoluna kırmızı halılar sermeyin
Sonra o zar size yamuk yapıp kanamıyor ömrü boyunca pilates yapmışcasına esnek çıkıyor o zaman psikolojiniz bozulur
Beyin zarınız karakteriniz düzgün olsun
Vajinayı korumak için yaratılan şeye bu kadar anlam yüklemek anlamsız..

Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor Cidden ya sevgilisi olduğu halde cinsellik yaşamayan arkadaşlarım var.Ne tehlikeli(!) insanlarmış meğer,kimsenin özel hayatı Hakkında damga vurulmasını istemem.Ne cinsel hayatı olanlar Hakkında ne de olmayanlar hakkında
Tehlikeli olduğunu biz söylemedik, üyenin arkadaşı söylemiş. Biz kendi tercihimiz olan erkekler üzerinden konuşuyorduk aslında, kadınlar üzerinden değil.

Ben senin için söylemedim M MrsDelfino ,diğer üyenin arkadaşı ve ona hak veren üye için konuşmuştum.
Ben de o düşünceye hak verdiğimi söylemiştim, o üyeyle ikimiz konuşuyorduk zaten. Ama tespitte kadın/erkek ayrımı yapmadık. Yorumlarına hak verdiğim üyeler arasındasınız, üçümüz arasında bir yanlış anlaşılma oldu. Bakire olmayı tercih edenleri yaftalamadık, yermedik.

Ben nişan attım. Eşim ile tanıştım. Ortak bir arkadaşımız eşime mesaj atmış. o nişan attı bakire olmayabilir diye. Eşim ise benden öncesi beni ilgilendirmiyor yazmış. Bu mesajları okudum. Önce arkadaşımın benim hakkımda bunu düşünmesi şok etti. Sonra eşimin cevabı mutlu etti. Ne eşime dedim bunu yazmış ne de arkadaşıma dedim. O arkadaş ile arama mesafe koydum. Eşimle de evlendim. Eşim hiçbir şekilde sevgili iken bakire misin diye sormadı. Hatta neden nişan attığımı dahi sormadı. Benden öncesi beni ilgilendirmez ben hayatında iken yaptıkların önemli dedi.
Ve bence olması gereken bu.
Sorması yanlış

Bakire olan kız da 25üstüydü galiba. Bu yaşa kadar bakireyse adam akıllı ilişkisi olmamıştır insan ilişkileri zayıftır, ilişkisi olduysa ve ona rağmen bakireyse daha tehlikeli demişti , hak vermemiştim desem yalan söylemiş olurum.
Aaaaa benim de bı arkadaşım benzer cümleler kurmustu. Aynı kisimi diye düşündüm 😂

Kendi yemediği nane kalmamış başkasinin cetelesini tutacak. Sanırım erkeklerin çoğunda ilk olsun bir şey bilmesin, bende görsün sadece kıyas yapmasın ezikliği oluyor. Ama ona laf soylesen ooo olur mu erkek adam.
Bence buna Kazen ve diğer erkek üye varsa yetkili onlarda cevap eklemeli ki bilelim erkekler ne diyor.

Ben diğer yorum sahibi hanımlar gibi düşünmüyorum.Belki konu ile ilgili fikrinizi merak ediyor,bu tarz konulara karşı mısınız değil misiniz.Zaten bu tarz şeyler üzerinden yargılayacak bir insansa siz yol verirsiniz.
Bu sorunun sorulması direk insanda ''sapık'' hissi uyandırmamalı bence.İlişkisinde cinsellik istiyor da olabilir,bu yanlış bir şey değil ki?
İlişknde cinselliğe açık mısın der o zaman ya da üzerinde ne var diye bile muhabbete girer de bu soru biçimi öyle masum değil.
Eskisiyle yattiysa bununla yatmak zodunda mi ya da eskisinden ona ne mesela? Çok olumlu taraftan bakmışsınız ama bana hiç mantıklı bile gelmedi

Ben diğer yorum sahibi hanımlar gibi düşünmüyorum.Belki konu ile ilgili fikrinizi merak ediyor,bu tarz konulara karşı mısınız değil misiniz.Zaten bu tarz şeyler üzerinden yargılayacak bir insansa siz yol verirsiniz.
Bu sorunun sorulması direk insanda ''sapık'' hissi uyandırmamalı bence.İlişkisinde cinsellik istiyor da olabilir,bu yanlış bir şey değil ki?
Sormak var sormak var. İnsanın neyi nasıl sorduğu onun karakteri vedüşünceleri hakkında çok ciddi fikir verir bence. Bu adamın üslübu çok çirkin karakterinin ve düşüncelerinin de çirkin olması çok muhtemel. Ben cinsellik konuşulmasına karşı değilim ama böyle bir üslüp korkunç! Çok aşağılayıcı ve hiç olgun bir erkeğin yapacağışey değil.

Merhaba Güzel Kadınlar :KK68:

Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.

Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
Anlat, ama ezile büzüle değil. Başın dik olsun. İşine gelirse de. İlişki yaşamadıysan da her sevgilimle olayım ama karım bakire olsun erkeklerinden uzak dur. Öz saygın için.

İlişknde cinselliğe açık mısın der o zaman ya da üzerinde ne var diye bile muhabbete girer de bu soru biçimi öyle masum değil.
Eskisiyle yattiysa bununla yatmak zodunda mi ya da eskisinden ona ne mesela? Çok olumlu taraftan bakmışsınız ama bana hiç mantıklı bile gelmedi

Zorunda değil tabii ki.Ama bir insanın cinselliğe bakış açısını merak etmenin de yanlış bir tarafı yok.İlişkinde cinselliğe açık mısın derse de konu sahibinin yine kafası karışacaktı,gelecekti ''bu adam sadece cinsellik mi istiyor'' diye dert edecekti bu kez.Kimsenin vakit kaybetmesine gerek yok taraflar böyle önemli bir konuda farklı düşünüyorsa.

Size mantıklı gelmeyen şeyi ben her ilişkimde yaptım bu arada.Çok da güzel fikir veriyor karşıdaki insanın zihniyeti hakkında eğer iyi gözlemlerseniz.

Ben üslup konusunda diğer arkadaşlara katılırım,ama sadece bu kadar.Bir insanın geçmişi merak etmesi onu sapık etmiyor ya da olası bir ilişkide cinsellik beklemesi ve bunu daha ilişkiye başlamadan belirtmesi.

Zorunda değil tabii ki.Ama bir insanın cinselliğe bakış açısını merak etmenin de yanlış bir tarafı yok.İlişkinde cinselliğe açık mısın derse de konu sahibinin yine kafası karışacaktı,gelecekti ''bu adam sadece cinsellik mi istiyor'' diye dert edecekti bu kez.Kimsenin vakit kaybetmesine gerek yok taraflar böyle önemli bir konuda farklı düşünüyorsa.

Size mantıklı gelmeyen şeyi ben her ilişkimde yaptım bu arada.Çok da güzel fikir veriyor karşıdaki insanın zihniyeti hakkında eğer iyi gözlemlerseniz.

Ben üslup konusunda diğer arkadaşlara katılırım,ama sadece bu kadar.Bir insanın geçmişi merak etmesi onu sapık etmiyor ya da olası bir ilişkide cinsellik beklemesi ve bunu daha ilişkiye başlamadan belirtmesi.
Bir ilişkiden cinsellik beklemesi, ilişkiye başlamadan belirtmesi sapık etmez
Ama gormedigi birinden beklemesi abaza eder bence bir ten uyumu var mi o bile belli değil.
Zaten benim için cinsellik önemli demekle daha önce biriyle yattın mi demek arasında km'lelerce zihniyet farkı var.
Bana mantıklı gelmeyen kısmı eskiyi karıştırmak. Evli bir insana kocanla haftada kac kez sevisirdiniz diye sormakla aynı şey yattin mi demek bana göre tabii.
Ben üsluba bakarım yani her şey konusabilir ama soruş biçimi önemli. Neden ben sevgilime eski sevgilimle yaşadıklarımi anlatayim ki bence çok saçma

Geçmiş kurcalamak değil de sevişip sevişemeyeceğini merak ediyor olabilir. Erkek arkadaşımla ayrılsam yeni birisiyle görüşsem ben de sorarım. Cinsellik sevgililikte benim için olmazsa olmazdır. Bu konuda hassasiyetleri olan, evliliği beklemek isteyen bir insanla ikinci kez görüşmem.
Aslında evet normalde Türkiye şartlarında biraz akışına bırakmak gerekiyor bence. Şu bekaret konusu baydı artık. Sevişse de sevişme de akışına bırakması lazım. Diğer türlü sadece bu niyetle gelme gibi bir durum oluyor erkeklerde maalesef. Karşısındaki insanın düşüncelerini konuşmalarından anlayabilir, direkt sorulmaması gerekiyor bence. Ama düşüncenize katılıyorum. Sevgiliyken olması gayet normal ve gerekli. Diğer türlü ne çıkarsa bahtıma gibi bir şey oluyor 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X