Erkeğin cömertliği sizce önemlimi?

gayet tabi cimri insanları hiç sevmem.savurganda olmamalı tabi. yabancı bir atasözünde okumuştum başarılı erkek kadının harcadığından çok kazanan erkektir diye birde bana ve çocuklarına cömert olsun

başarılı erkek kadının harcadığından çok kazanan erkektir diye birde bana ve çocuklarına cömert olsun aynen benım düşüncem.eger o adam benım harcayabileceim kadar kazanamıyorsa,ihtıyaçlarımı karşılayamıyorsa başarısız demektir bana göre.benım için cömertlik çok önemlidir.

eşimin de benim de cömertlik cimrilik ayarımız esnek o yüsden şansımızı deneyerek istekte bulunuyoruz alınacklardaa :)

benim için önemlidir erkek dediğin imkanı ölçüsünde cömert davranmalıdır ...daha geçen tanışma yıl dönümümüzde eşim bana 1000 tl değerinde harika bir saat almış....buda beni onore etti tabi ...imkanı varsa yapmıyosa çok kızarım ama yoksa bişi denemez tabi denirse ayıp olur karşı tarafa ...

ayy erkeğin cimrisi hiç çekilmez ne o öyle burhan altıntop gibikaydirigubbakcemile3

Çok çok önemli bir şey bana göre..Çünkü fikrimce cimri olan erkek duygularında da cimri ve bencil olur.O cimriliği her haline yansır...O yüzden kaçacaksın.Önemli olan çok para harcaması değil.ama elindeki üç kuruş bile olsa imkanı dahilinde koşulsuz paylaşmasıdır

maddi ve manevi olarak bi erkekde cömertlik çok önemlidir...
manevi olarak cömert erkek sevdiğini söylemekden ve sevgisini paylaşmakdan gocunmayan...
maddi olarak da cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmayan erkek ...yeri ve zamanında parasını harcamasını bilmesi gerekir...
ben kendimde bu tür şeylere dikkat ederim karşımdaki insanda da bu özellikleri ararım parasını harcamasını bilmesi kişinin çok önemlidir...cimrilikden nefret ederim ama savurganlıkda müsriflikdir...önemli olan cömertlikdir...:smiley-cool:

biyerde okumuştum
dişi şempanzeler bile cömert erkek seviyormuş :roflol:
erkek şempanzelerin dişileriyle yemeğini paylaşması, rakiplerine karşı üstünlük saglıyormuş
ve bu sayede erkek şempanze dişisiyle fazladan çiftleşme şansı elde ediyormuş
şempanzeler bile böyle düşünüyorsa

kadınlar için nasıl önemli olmasınki naniknanik

ay bi de karılarının parasına göz dikenler var. top olsunlar onlar. erkeğim ben diye ortalıkta dolaşmayı biliyosun madem evine yuvana bak be adam.

ay bi de karılarının parasına göz dikenler var. top olsunlar onlar. erkeğim ben diye ortalıkta dolaşmayı biliyosun madem evine yuvana bak be adam.

yorum süper yaneekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle cömertlik önemli.sömert olmalı.ama bunun sınırıda çok ii bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…