Erkeğin en iyisi nasıl olandır?

herşey hakkında bilgisi olmasın lütfen kadın işlerine karışan hep bir fikri olan erkek beni çatlatır valla

en ıyı erkek olu erkektır.femınıst bı yaklasım ama mukemmelı en ıyısı dıe bısey yok.muhtemelen bı yerde bı aksaklık cıkıo.

güvenilir ve merhametli olanidir.

evine bağlı,eşine iyi bir koca,çocuğuna iyi bir baba,anne,babasına hayırlı evlat olandır.
haksızlık yapmayan,yaptırmayandır.
sözüne güvenilen,uyumlu,oturmasını kalkmasını bilen erkektir.

kültürlü,anlayışlı yerine gçre kıskanç ama herşeyi abartmayan,çalışkan, gözu çokta yükseklerde olmayan..sevmeyi sevılmeyi bilen,merhametli herzaman kötü degil pozitif düşünen vbkaydirigubbakcemile3..

her ortamda seni savunabilecek bir erkek bence en ıhtıyac duyulan erkektir.ben en çok ona ıhtıyaç duyuyorum bazen...

erkek arkadaşı olandır delikafadulden

en iyi erkek gözün kapalı kendini teslim edebileceğin ve başına kötü birşey geldiğinde sırtını rahatla dayayabileceğindir.

sadık olandır yalan söylemeyendir gercek mert erkek yalan söylemez dürüstlügüyle gösterır erkekligini baska seylerle değil kıskanc olandır deli gibi aşık olandır aşkını yaşamaktan korkmayandırr boş seylerın arkasına sıgınmayandır sözünün eri olandır erkek dediğin şöyle gözlerine bir bakıverdi mi tamam demeli kadın tamam işte bana kimse zarar veremez,erkek dediğin böyle olmalııı hani derler sevdimmi tam sever diye aynen öyle olmalı cok sey ıstıyorum dimi:)

sadık ve koruyucu olanı, biraz romantik de olabilir :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…