Erkeğin en iyisi nasıl olandır?

En iyi? Hemde Erkek?

Hımmm..

Ağzı dili olmayan,başına vur ekmeğini al modelı olandır sanırsam sositososito

sadık olsun bana yeter...başkada birsey istemem onu ömür boyu severim sayarım

hiç bulamadım böyle birini cok mu sey istiyorum allahımsenağlama

Sadık olandır , kesinlikle :hooray:

Daha sonra , ince düşünendir dicem çünkü erkekler bizim neye alındığımızı anlayamaz genelde ... Azıcık daha saksıyı çalıştırsalar tam süper olacak a.s

erkeğin hası kibar centilmen sözüne güvenilir yakışıklı olmasada cazibeli olanı
temiz elinden her iş gelen zeki, eşinden başkasını gözü görmeyen küsmeyen hayata bağlayan takdir eden, sosyal olmalı, tuttuğunu koparan . son olarak olabildiğince erkekliğine yakıştığı boyutta romantikkkzemuszemus

sadık olsun bana yeter...başkada birsey istemem onu ömür boyu severim sayarım

hiç bulamadım böyle birini cok mu sey istiyorum allahımsenağlama

eşine sadık olana erkek çok ama galiba sana denk gelmemiş sadık bulamayınca tek dileğin bu olmuş üzülme bulunur :1closedeyes::1closedeyes:

HımmmCADIARZU

Erkeğin en iyisi fiziksel ve toplumsal üstünlüğünü kadınını ezmek içinde onu korumak için kullananıdır.

Erkeğin en iyisi cinsiyet farketmeksizin partnerininde bir insan olduğunu unutmayndır.

Erkeğin en iyisi SıZ benimde dayanacağım biri var dediğiniz kişidir.

yalan söylemeyen,güven veren,sadık,işini düzenini kurmus,tembel olmayan,içten pazarlıklı olmayan,dobra olmalı ama dobralıkla patavatsızlıgı karıstırmamalı,temiz,bakımlı,küfür etmeyen,eşinin isteklerini anlayan ve dinlemeyi bilen....daha neler neler..yazsam roman olur yani..öyle bi erkek var mı acaba?

merhameti,şevkati,sevgiyi,cesaretle,ilgiyle,sıkmadan sahiplenmeyle harmanlayabilen ve bunu kompleks yapmadan kadınına sunabilendir,

hoş bu saydığım özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran erkek sayısı,pandalardan bile az kaldı ya neyse...

arzuca foruma taze kan oldun,a.s.

erkeğin en iyisi nasıl olandır biliyor musunuz,
iyi olandır.
yani "iyi bir adam" olandır.

ne kadar yakışıklı da olsa, güçlü de olsa, namuslu, dürüst de olsa..
iyilik gerekiyor sadece..

en kötü anınızda bile ona "sen ne kadar iyi bi adamsın ya " diyebilmelisiniz bence...

iyi erkek mi :roflol: er4keğin iyisi yoktur buyrunnnnnnnnn
sadece aşık olduğumuz için kör tarafımıza gelen erkekler vardır , iyi sanarız şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…