Erkeğin evlilikte yaşça küçük olması

kuyrukluyildiz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
686
1.182
113
37
Hayırlı Günler kızlar..
Konuma hangi başlık yazsam bilemedi. Neyse konuma girecek olursam. 25 yaşında erkek kardeşime, (yaşına gireli bı kaç gün oluyor) halam komşunun kızını uygun görmüş. Yalnız kız 28 yaşında. Kiz tarafı da ailem de bizim icin yaş farkı sorun değil demiş. Annem daha sonra bana sordu boyle bir kız varmış sen ne dersin diye. Açıkçası ben hiç uygun bulmadım dedim. Erkek küçük olduğu için değil hani kardeşim 28 olur ama kız 30 olur tamam. Hem 25 yaş evlilik için çok erken ne aceleniz var dedim. Kardeşim ne düşünüyor diye sordum o gördükten sonra karar verecekmiş. Sende çocuğun aklina girip de işi bozma dedi. Ortada birşey yok ki nesini bozacağım dedim birazda tartıştık konuşmuyoruz bir kaç gündür. Kardeşimle kız birbirini beğendikten sonra birşey söylemem tabi ama bilemedim işte bende sizlere soruyorum bu durumda ne yapardınız? Sizce uygun mu böyle yaş farki olması ?

Ben size hak verdim..
Birbirlerini bulmuşlar sevmişler neyse derim; ona kimseye laf düşmez.

Hem görücü usulü olup hem de 25e 28 bencede uygun değil.
Ve bencede 25 yaşındaki erkeğin olgunluğu da tartışılır su devirde.
28-30 deseniz ona tamamım demişsiniz buna da katılıyorum...
Erkek 30 kadın 33 ise problem olur diye düşünmem.
Ama 25 hakikaten erken...

Ben kesinlikle istemem esimden büyük olmayı çok şükür değilim de. Ama akimi düşünene de saygı duyarım. Ancak dediğiniz gibi erkek 30 lar da olsa tamam ama 25 sorun olabilir. 28 yaşındaki birine ayak uyduramayablir. Biz eşimle evlendiğimizde de eşim 25 ben 22 idim. Ama eşim 30 yaşında gibi olgundu. Hiç pişman olmadım. Kardeşinizin olgunluguylada ilgili.

Ben size hak verdim..
Birbirlerini bulmuşlar sevmişler neyse derim; ona kimseye laf düşmez.

Hem görücü usulü olup hem de 25e 28 bencede uygun değil.
Ve bencede 25 yaşındaki erkeğin olgunluğu da tartışılır su devirde.
28-30 deseniz ona tamamım demişsiniz buna da katılıyorum...
Erkek 30 kadın 33 ise problem olur diye düşünmem.
Ama 25 hakikaten erken...

Kesinlikle olgun biri değil kardeşim hala çocuksu davranışlari vardır. Zaten dediğiniz gibi şimdiki 25 yaşındaki erkeklerden pek olgun olmuyor.

Hayır ikiside değil . Tamamen ailemin aceleci olmasından dolayı
Size düşen beklemek izlemek.. kızı beğenir mutlu olurlar belki. 3 yaş önemli değil. Burada yaşıtım arkadaşlar var yorumlarına bakıyorum 15 yaş gibi kimin ne olgunlukla olduğunu belli olmuyor.

Back
X