Erkeğin evlilikte yaşça küçük olması

Hiç gerek yok.kadinin büyüklüğü belli oluyor ,kimse kendini kandirmasin.cok seversin tamamda görücü usulüyle böyle bir durum saçma.
Abim kendi yaşındaki kızla bir ara flört etti.kiz resmen ondan büyük ,olgun görünüyordu.hos ben hic bunları abime söylemedim.kucugum olsaydı ve 25 yaşında olsaydı senden fazla tepki verirdim

Kardeşiniz yaşina göre olgun, saglam adimlar atan işi gücü yerinde hayatini oturtmuş biriyse , kiz ile de anlaşirsa neden olmasin 3 yaş cok bir fark degil..

Ama kardeşiniz hayata yeni atiliyor ise ve basta saydigim ozelliklere henuz sahip degilse tartişilir..
Yinede bir gorussunler siz karismayin şu aşamada derim.. Belki de olmayacak bilemezsiniz

Benim annemde okulu bitirsin oğlumu evlendircem der hep bence siz karışmayın 25 bence de erken ama yas farki eğer onlar icin sorun degilse sıkıntı yok ben kızin isteyecegini sanmiyorum

Madem görücü usulü bulamadınız mi yaşına göre. Ben eşimden 4 yaş küçüğüm ama bir kadını annelik çok yipratiyor.aynı yaşta görünüyoruz suan o yüzden şimdi sorun olmazsa ilerde olur bence.

Hayırlı Günler kızlar..
Konuma hangi başlık yazsam bilemedi. Neyse konuma girecek olursam. 25 yaşında erkek kardeşime, (yaşına gireli bı kaç gün oluyor) halam komşunun kızını uygun görmüş. Yalnız kız 28 yaşında. Kiz tarafı da ailem de bizim icin yaş farkı sorun değil demiş. Annem daha sonra bana sordu boyle bir kız varmış sen ne dersin diye. Açıkçası ben hiç uygun bulmadım dedim. Erkek küçük olduğu için değil hani kardeşim 28 olur ama kız 30 olur tamam. Hem 25 yaş evlilik için çok erken ne aceleniz var dedim. Kardeşim ne düşünüyor diye sordum o gördükten sonra karar verecekmiş. Sende çocuğun aklina girip de işi bozma dedi. Ortada birşey yok ki nesini bozacağım dedim birazda tartıştık konuşmuyoruz bir kaç gündür. Kardeşimle kız birbirini beğendikten sonra birşey söylemem tabi ama bilemedim işte bende sizlere soruyorum bu durumda ne yapardınız? Sizce uygun mu böyle yaş farki olması ?
Herşeye müdahale etmeyın sımdıden görümce olmussunuz küçük adam degıl o kararını verır 3yasta bıseyyok

Hala bu kadar sığ düşünceli insan var, hayret ediyorum. Ben de 3 yaş büyüğüm eşimden, şimdiye kadar yaşın en ufak lafı bile olmadı. Eşi kendinden büyük olanlardan daha mutlu ve sorunsuz bir evliliğimiz var çok şükür.. Bu mu kriter yani? Yaşa takılana kadar önce bir karakterine bakın, insanlığına bakın. Ayrıca size bu konuda hiç laf düşmez, anneniz demesi gerekeni demiş zaten.

Halanızın başka bir işi yok mu acep :)

Koskoca akıl balik yetişkin bir birey için, flört hayatına kadar ailecek karar vermeniz ve ya düşüncelerinizi belirtmeniz ne kadar doğru ?

Aşık olacaklarını var sayarsak eğer yaşın hiç bir önem arz ettiğini düşünmüyorum.

Kardeşiniz kendi kafa yapısı,karakteri,kişiliğini daha iyi bileceği için bence kendisi karar versin kiminle flört edeceğine.

Halanız kardeşinizi kendinden daha iyi tanıyor olamaz .

Umarım komşu kızıyla kötü bir şeyler yaşayıp ikisi içinde kalp kırıkları yaşanmaz.

Umarım daimi mutlu olur

Kardeşiniz yaşina göre olgun, saglam adimlar atan işi gücü yerinde hayatini oturtmuş biriyse , kiz ile de anlaşirsa neden olmasin 3 yaş cok bir fark degil..

Ama kardeşiniz hayata yeni atiliyor ise ve basta saydigim ozelliklere henuz sahip degilse tartişilir..
Yinede bir gorussunler siz karismayin şu aşamada derim.. Belki de olmayacak bilemezsiniz

Kardeşim sürekli iş değiştiren biri. Bir yerde 1 seneden fazla çalıştığı görülmemiştir. Çabuk sıkılır bu iş bana göre değil der çıkar hemen. Annem de evlenince düzelir belki diyor. Bende karşı tarafa yazık değil mi Şöyle bir 30 olsun olgunlaşsın ne bu acele diyorum.

kendinden buyuk ve gorucu usulu olunca dini mi luyormus allah allah cok sasirdim o_O:KK64:
Kendinde buyuk degil ama gorucu usulunu genelde flort etmek istemeyen seri olarak birileriyle gorusup seri olarak evlenmek isteyen muhafazakar aileler tercih ediyor. Flort yasak oldugu icin baska turlu nasil tanisilip evlenilecek gorucu usulu ?

Ablamla eşi arasında da 4 yaş var ve henüz 20li yaşlardalar beyefendi de ergenin teki. Ablama göre çok toy çok çocuk başarılı bir evlilik olmadı yani. Çok fazla aralarında fark var her bakımdan. 30lu yaşlarda olmadan girmeyin böyle işe.

anlaşırlarsa kafa yapıları uyarsa bence sıkıntı olmaz. hem görücü usulünde de insanlar birbirlerini tanıdıktan sonra sevip aşık olabilir. niye takılınıyor buna bu kadar.
belkide görüştükten sonra ikisi de istemeyecek bu kadar stres yapmaya gerek yok

Erkeklerin geneli 30 yaşında bile annesini emecek kıvamda çocuk kaldığı için kadının büyük olması bir dezavantaj bence. Ayrıca 25 yaş görücü usulü bir evlilik için küçük bir yaş.

Back
X