erkeğin karalılığı?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
merhaba arkadaşlar erkekler gerçekten bitti derken kararlı olurlar mı bunu şuan da yaşıyorum kesinlikle bitti dedi 4 yıılık bi hikayeyeydi bizim ki bi sürü şey yaşadık ayakta durmaya çalıştık ..en son ben bi hata yaptım kaldıramıcağı bir söz söyledim 15-20 gün önce gönlünü almak için bugün aradım 2 saat kadar konuştuk ve artık kesinlikle olmıcağını bana şans vermiceğini ve asla geri dönmiceğini bensiz bir hayat istedği seviyorum ancak sevgimi de içimde bastırıcam dedi bilemiyorum çok ağladım çok zorlandım ancak ikna edemedim:(ne yapmalıyım bende artık yolumu cizmelimiyim yoksa zamanı mı beklemeliyim :)yorumlarınızı merak ediyorum...

kesin ve net sekilde soylemis bitirmis.4 yili geride birakip gitmek kolay degil ama sende kendine yon cizmelisin..zamanla unutursun.belki boylesi cok daha hayirlidir..

herşey insanlar için..
erkek kadın farketmez..
karakteri önemli olan.. kararlı biriyse, gelgitler yaşayan biri değil de net biriyse, sözü söyleyip noktayı koyan biriyse evet bitmiştir..

daha önce 1 kere ayrılık yaşamaştık onu çok kırmıştım sözlerimle bi sürü sebeb vardı ancak tekrar geri döndü ilişkimize şans verdi yine aynı hatayı yaptım şans vermiceğini söyledi ancak sevdiğini de çok iyi biliyorum bankaya giricekti sınavıda kazanmış üzmeseydim onu önyargılı olmasaydım şimdi daha farklı olucaktı...işimi gücümü alıp ailemi de ikna edicektim diyordu hep ama olmadı :(canım yanıyor.....

Ayrılırken asla kötü söz söylememek lazım. Ben çok yaşadım bunu. Bende çok kötü sözler söyledim ayrılık anında. Haklıyken haksız duruma düşmüş olurdum. Bu daha beteri. Karşıdaki insan o zaman kendi hatasını silip, senin söylediğin sözlere odaklanıyor ve kendini senden uzak tutmak için güçlü bir bahane bulmuş oluyor. Bence bir mesaj at. Kararına saygı duyuyorum ama o sözleri sinir anında söyledim. Ne olursa olsun pişmanım ama çabalarımnı görmezden geliyosun benden artık susuyorum de ve sus. Ama gerçekten sus. Hiç bir yerde karşısına çıkma. Ne kadar kararlı olsada senin yokluğunu farkedince gelir canım. 4 yılı hemencecik bitirmek kolay değil öyle.

4 yıllık bir ilişki öyle bitti demekle bitmemeli bence yaşanmış bir sürü şey var hemen silmekte kolay degil......
eger seviyorum içime gömerim gibi lafları ciddi dediyse geri gelir arar ama sırf sizi üzmemek için demişse bilemem...

ne kadar kararlı ne kadar net olursa olsun ilişki ne kadar sürmüşse neler yaşanmışsa biterkende saygıyla bitmeli bence

Ayrılırken asla kötü söz söylememek lazım. Ben çok yaşadım bunu. Bende çok kötü sözler söyledim ayrılık anında. Haklıyken haksız duruma düşmüş olurdum. Bu daha beteri. Karşıdaki insan o zaman kendi hatasını silip, senin söylediğin sözlere odaklanıyor ve kendini senden uzak tutmak için güçlü bir bahane bulmuş oluyor. Bence bir mesaj at. Kararına saygı duyuyorum ama o sözleri sinir anında söyledim. Ne olursa olsun pişmanım ama çabalarımnı görmezden geliyosun benden artık susuyorum de ve sus. Ama gerçekten sus. Hiç bir yerde karşısına çıkma. Ne kadar kararlı olsada senin yokluğunu farkedince gelir canım. 4 yılı hemencecik bitirmek kolay değil öyle.

evet bu hatayı maalesef ki yaptım bu ikinci hemde artık kaldıramıcağını söyledi beni artık hayatında istemediğini daha öncede söylemişti ama tekrar döndü tekrar ben hata yaptım bu şekilde maalesef ki gidiyor çok sevdiğine eminim şu varki bazı konularda kendime engel olamadım fevri oldum ben mahvettim şimdi bu yükü benim üzerime bıraktı ben elimden geleni yaptım sen akıllanmıyosun falan dedi.offffffffffff çok zor kızlar içim yanıyor o çok farklıydı çok özeldi kıymetini bilemedim bu hale geldik....dun 2 saat kadar konuştuk çok güzeldi hatta bi ara ikna olucak gibi oldu ama seni üzmek istemiyorum gerçekleri söylüyorum huzur dolu bi hayat istiyorum dedi seni seviyorum diye kötü mutsuz bi evlilik yapamam dedi çok yıprattım onu ama o da az değildi kapattık telefonu arada canımlar çıkıoyrdu ağzından neden böyleydin şimdi aklın başın geldi şimdi ayrılınca anladın değerimi dedi.4 yıl sonra hatalarını farkın varıyosun seni çok ama çok şımarrtıım dedi çok özel şeyler yaşadık ...şimdi bunun yükünü sen çek ded bana dedi yaaaaaaa ölücem sabaha kadar uyumadım aptal gibiyim neden bunları yaşıyorum haklı yönleri var ama bende onun için çok farklıydım biliyorum arama sende umutta etme bekleme de dedi ben sözümün arkasındayım dönmicem pişman olsamda dönmicem dedi acaba beni nabzımımı ölçüyo bilemiyorum çok kararsızım:(

huysuzluk yapan bayanlar kaybediyor.erkek sevse de guvenmiyor gelecegini onunu goremiyor seninki de zaten bunu dile getirmis net sekilde.belki de hatalarini gormeni istedi.sevgisine fazla guvendin belki de ondan bu asamaya geldiniz..sana tavsiyem kesinlikle sinirli vs olsanda bunu bastir yok et.sevginin onune gecmesine izin verme..bak onun korkulari baskin cikmis..o da kendi acisindan haklidir sende.ama aranizda cok buyuk sorunlar yoksa sakin vazgecmeyin birbirinizden.o cok kirilmis ve yorulmus.birbirinize biraz zaman verin bu arada sende hatalarini yaz ve bir daha sakin tekrarlama..sakin,anlayisli ve guleryuzlu ol.buyuk problemler yoksa birbirinize son bir sans verin olcup tarttiktan sonra..yine de olmuyorsa biter.en azindan keske demezsiniz.sanslisin ki karsindaki duygularini acik sekilde ifade ediyor.susan ve konusmayan biriyle cok daha zordur.

huysuzluk yapan bayanlar kaybediyor.erkek sevse de guvenmiyor gelecegini onunu goremiyor seninki de zaten bunu dile getirmis net sekilde.belki de hatalarini gormeni istedi.sevgisine fazla guvendin belki de ondan bu asamaya geldiniz..sana tavsiyem kesinlikle sinirli vs olsanda bunu bastir yok et.sevginin onune gecmesine izin verme..bak onun korkulari baskin cikmis..o da kendi acisindan haklidir sende.ama aranizda cok buyuk sorunlar yoksa sakin vazgecmeyin birbirinizden.o cok kirilmis ve yorulmus.birbirinize biraz zaman verin bu arada sende hatalarini yaz ve bir daha sakin tekrarlama..sakin,anlayisli ve guleryuzlu ol.buyuk problemler yoksa birbirinize son bir sans verin olcup tarttiktan sonra..yine de olmuyorsa biter.en azindan keske demezsiniz.sanslisin ki karsindaki duygularini acik sekilde ifade ediyor.susan ve konusmayan biriyle cok daha zordur.

çok teşekkür ederim canım zaman ayırıp yorumunu dile getirdin ben gerçekten hatalarımın fakına vardım ona da dile getirdim pi parçada olsa bana inandığını hissediyorum inş. dediğin gibi hatalarımı görmem için yapmıştır tüm bunları yoksa kahrolurum yapamam onsuz kesinlikle bi başkasını düşünemiyorum yani tek çare beklemek değil mi şimdi?:(

çok teşekkür ederim canım zaman ayırıp yorumunu dile getirdin ben gerçekten hatalarımın fakına vardım ona da dile getirdim pi parçada olsa bana inandığını hissediyorum inş. dediğin gibi hatalarımı görmem için yapmıştır tüm bunları yoksa kahrolurum yapamam onsuz kesinlikle bi başkasını düşünemiyorum yani tek çare beklemek değil mi şimdi?:(

Aynı şeyi bende yaşadım.Ama affetmedi.bitti.çok üzücü gerçekten.aradan bir sene geçti ayrılıktan.hatalarımı anladım.ama nafile..çok ters cevap aldım yine.bide üstüne tekrar sinirlendim.saydım sayıştırdım.artık bitti diyorum bende.umudum kalmadı.kabullendim.:sinifsinif:

doğru söylüyorsun.

her insanin karakteri farklidir kararli olup olmadigini sen daha iyi bilirsin
üzülmeni istemem ama bitti demesi yeterince kirici olmus ztn bi caba harcamak bayanlar tarafindan oldugunda pek ise yaramiyor erkek istemedikce.......

evet herkesin kişiliğine göre değişir bu durum..
ama ben,ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem,ayrılmamak için herseyi yapanlardanim..geriye dönüp baktigimda,pişman olmamak keske dememek için,caba gösteririm..eğer benim çabama rağmen istemezse; o zaman bitiririm bende..
benim bu kadar caba göstermeme rağmen,eğer ben bitirimissem bir iliskiyi,kolay kolay donmem mesela..benim düşünceme göre;ya devam eder bir iliski ya da biter..arada kalmayı,ara vermeyi sevmem..kolay kolay da ayrilmam sevdiğimden,ayrılık kolay yoldur benim gözümde..zor olan bir iliskiyi sonsuza kadar sevgiyle,güvenle yürütmek..

erkekler kararlı mıdır bilemem
ama çok gururludurlar
sırf bu yüzden ellerinden geldikçe aldıkları kararın arkasında durmaya çalışırlar.
ve çoğu zaman malesef gururları hissettiklerinden 1-0 öndedir.
ne zaman kaybettiklerinin farkına varırlar,işte o zaman guruları yenik düşer.
sevgilin sevgimi içimde bastırıcam derken belli ki gururu önde tutmuş.
ona kaybediceklerini göstermeye çalış
4 yıllık bi ilişki.. emekler bir anda çöpe atılmamalı.
emek vermeye devam edilmeli
tek fark hatalı olduğun için bi süre sadece sen emek vericeksin
güçlü ol,umudunu hiçbir zaman yitirme.
ben sevgilimi 2 yıl beklemiştim canım. ama bizde durum daha farklıydı benim hatam başkasının iftirasına inanıp onu terk etmemdi,çocukluktu işte
sen de zaten hatanın farkındasın. umarım en kısa zamanda düzelir aranız.

Back
X