- Konu Sahibi idealist_m35
-
kesin ve net sekilde soylemis bitirmis.4 yili geride birakip gitmek kolay degil ama sende kendine yon cizmelisin..zamanla unutursun.belki boylesi cok daha hayirlidir..
Ayrılırken asla kötü söz söylememek lazım. Ben çok yaşadım bunu. Bende çok kötü sözler söyledim ayrılık anında. Haklıyken haksız duruma düşmüş olurdum. Bu daha beteri. Karşıdaki insan o zaman kendi hatasını silip, senin söylediğin sözlere odaklanıyor ve kendini senden uzak tutmak için güçlü bir bahane bulmuş oluyor. Bence bir mesaj at. Kararına saygı duyuyorum ama o sözleri sinir anında söyledim. Ne olursa olsun pişmanım ama çabalarımnı görmezden geliyosun benden artık susuyorum de ve sus. Ama gerçekten sus. Hiç bir yerde karşısına çıkma. Ne kadar kararlı olsada senin yokluğunu farkedince gelir canım. 4 yılı hemencecik bitirmek kolay değil öyle.
huysuzluk yapan bayanlar kaybediyor.erkek sevse de guvenmiyor gelecegini onunu goremiyor seninki de zaten bunu dile getirmis net sekilde.belki de hatalarini gormeni istedi.sevgisine fazla guvendin belki de ondan bu asamaya geldiniz..sana tavsiyem kesinlikle sinirli vs olsanda bunu bastir yok et.sevginin onune gecmesine izin verme..bak onun korkulari baskin cikmis..o da kendi acisindan haklidir sende.ama aranizda cok buyuk sorunlar yoksa sakin vazgecmeyin birbirinizden.o cok kirilmis ve yorulmus.birbirinize biraz zaman verin bu arada sende hatalarini yaz ve bir daha sakin tekrarlama..sakin,anlayisli ve guleryuzlu ol.buyuk problemler yoksa birbirinize son bir sans verin olcup tarttiktan sonra..yine de olmuyorsa biter.en azindan keske demezsiniz.sanslisin ki karsindaki duygularini acik sekilde ifade ediyor.susan ve konusmayan biriyle cok daha zordur.
çok teşekkür ederim canım zaman ayırıp yorumunu dile getirdin ben gerçekten hatalarımın fakına vardım ona da dile getirdim pi parçada olsa bana inandığını hissediyorum inş. dediğin gibi hatalarımı görmem için yapmıştır tüm bunları yoksa kahrolurum yapamam onsuz kesinlikle bi başkasını düşünemiyorum yani tek çare beklemek değil mi şimdi?
huysuzluk yapan bayanlar kaybediyor.erkek sevse de guvenmiyor gelecegini onunu goremiyor seninki de zaten bunu dile getirmis net sekilde.belki de hatalarini gormeni istedi.sevgisine fazla guvendin belki de ondan bu asamaya geldiniz..sana tavsiyem kesinlikle sinirli vs olsanda bunu bastir yok et.sevginin onune gecmesine izin verme..bak onun korkulari baskin cikmis..o da kendi acisindan haklidir sende.ama aranizda cok buyuk sorunlar yoksa sakin vazgecmeyin birbirinizden.o cok kirilmis ve yorulmus.birbirinize biraz zaman verin bu arada sende hatalarini yaz ve bir daha sakin tekrarlama..sakin,anlayisli ve guleryuzlu ol.buyuk problemler yoksa birbirinize son bir sans verin olcup tarttiktan sonra..yine de olmuyorsa biter.en azindan keske demezsiniz.sanslisin ki karsindaki duygularini acik sekilde ifade ediyor.susan ve konusmayan biriyle cok daha zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?