- 25 Nisan 2011
- 2.940
- 2.101
- 373
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
Bir tanesi üstelik durumu iyi biliyorum yani menuye bakarken oha bi çay 3 lira dedi. O son bulusmam oldu zaten. Hani bu cok tuhaf geliyor ya elimde değil hemen soguyorum o erkekten
Bana da bir tanesi, daha aramızda bir şey yokken, bak şimdi ben çerezleri bedavaya nasıl getiriyorum gibi bir şey söyledi, sonra garsonla laubali laubali pazarlık yapmaya girişti. Bir de görsen, takım elbisesiyle çirkef çirkef pazarlık yapan adamı izlerken midem bulandı yemin ediyorum. Zaten dedim bu bana hayatta yaramaz... Senin 3 liraya çay mı olur diyen adam da iyiymiş. Seviyesizler ya...
Ayyy
En yakin arkadasimin sevgilisi vardi boyle.
Kontur atsana bana Esma dedi ciktiklari ilk ay bu da atti eksiye gitti o tekrar atsana dedi
Bizim salak tekrar atti neyse.
Bunlar buluştu bende yanlarindayim annesi aradi Esmanin.
Gelirken birşeyleral ddiye sevgilisi gitti biz markete gttik birde ped falan aldik yanimiza geldi bu çikolata falan almus bunları bana alsana dedi
Biz bi sasirdik ama aldik.
Sonra birgün bunlar buluşmuş kavga etmişler .
Oğlan Esmayi arayip demişarabanin mazotu bitti seninle bbuluşmak için geldiydim ya.
Esma demiş EE yani diye.
Hic ya fln demiş .
Her carsiya gidişinde esmadan birşey istiyordu
Benden bile bborç para istemişti
Hatta birgün bana faceden mesaj atmisti doğum günüm geliyor Esma bana orijinal Zippo alsin soylede
Velhasil oğlan yuzsuzlukte master yapmisti 5 ay fln cikti bunlar parkta buluştular safece
Ve bu herif susadim bana su parasi ver bile demiş bir insan
Simdi anlatip anlatip guluyoruz
Merhaba kk kuzucukları.
Benımki bir dert değil aslında. Ben erkeğin para muhabbeti yapmasını çok iğrenc buluyorum. Evli olanları tenzih ederim tabi herseyi kadından beklemedıkleri müddetce. Ama sevgiliyken erkegin para konusu açması hep itici gelmiştir. Bunu bir ilişkimde de yaşadım başlamadan bitti bu sebeple zaten.
Samimilik farklı birşey arada olmaz kadın verır ya da hesabı kadn öder o da kadının ısrarıyla tabi ama bunu alıskanlık haline getırmıs erkekler var. Acaba ben mi farklı düşünüyorum.
İşi iyice pişkinliğe vuranlar var bende yok sen ödesene gibi. Asla erkegın parasını sömüren sürekli erkege dayanan kızlardan degılım bir hesap istendi mi ben elimi cebıme atarım hatta.
Bir erkek ne zaman para muhabbetıne girse özellikle de ucuz hesaplar yapsa hemen uzaklasıyorum ondan. Bu da benım elimde olmayan bir huyum. Var mı sizde de boyle bir düşünce veya bunun için ilişkiden soğuyan uzaklaşan ?
Ayyy
En yakin arkadasimin sevgilisi vardi boyle.
Kontur atsana bana Esma dedi ciktiklari ilk ay bu da atti eksiye gitti o tekrar atsana dedi
Bizim salak tekrar atti neyse.
Bunlar buluştu bende yanlarindayim annesi aradi Esmanin.
Gelirken birşeyleral ddiye sevgilisi gitti biz markete gttik birde ped falan aldik yanimiza geldi bu çikolata falan almus bunları bana alsana dedi
Biz bi sasirdik ama aldik.
Sonra birgün bunlar buluşmuş kavga etmişler .
Oğlan Esmayi arayip demişarabanin mazotu bitti seninle bbuluşmak için geldiydim ya.
Esma demiş EE yani diye.
Hic ya fln demiş .
Her carsiya gidişinde esmadan birşey istiyordu
Benden bile bborç para istemişti
Hatta birgün bana faceden mesaj atmisti doğum günüm geliyor Esma bana orijinal Zippo alsin soylede
Velhasil oğlan yuzsuzlukte master yapmisti 5 ay fln cikti bunlar parkta buluştular safece
Ve bu herif susadim bana su parasi ver bile demiş bir insan
Simdi anlatip anlatip guluyoruz
bu yüzsüzlükte master yapmıs
işte ben boylelerını sevmıyorum bu nedır ya esma bana cıkolata alsana nedır ya of karnıma agrı gırdı gulmekten
sımdı bu herıfler bana itici gelmesınde ne gelsin
Arkadaşınızda peygamber sabrı varmış tebrik ederim.Böyle bir erkeği öldürmeden 5 ay geçirmiş.
Merhaba kk kuzucukları.
Benımki bir dert değil aslında. Ben erkeğin para muhabbeti yapmasını çok iğrenc buluyorum. Evli olanları tenzih ederim tabi herseyi kadından beklemedıkleri müddetce. Ama sevgiliyken erkegin para konusu açması hep itici gelmiştir. Bunu bir ilişkimde de yaşadım başlamadan bitti bu sebeple zaten.
Samimilik farklı birşey arada olmaz kadın verır ya da hesabı kadn öder o da kadının ısrarıyla tabi ama bunu alıskanlık haline getırmıs erkekler var. Acaba ben mi farklı düşünüyorum.
İşi iyice pişkinliğe vuranlar var bende yok sen ödesene gibi. Asla erkegın parasını sömüren sürekli erkege dayanan kızlardan degılım bir hesap istendi mi ben elimi cebıme atarım hatta.
Bir erkek ne zaman para muhabbetıne girse özellikle de ucuz hesaplar yapsa hemen uzaklasıyorum ondan. Bu da benım elimde olmayan bir huyum. Var mı sizde de boyle bir düşünce veya bunun için ilişkiden soğuyan uzaklaşan ?
Hic sormayin.
Birde bu oglanin telefonu bozulmuştu Esmada benim eski teli verdi buna .
Benim telefonun demişniyeyse artik
Her neyse oğlan teli getirmiyordu teli yapildigi halde.
1 ay 2 ay yok.
Sonra istemiş.
Ya o teli annem beğendi ona versem nolacak ki askim demis
Ayyy
Birde ikide bir kizlar bana pervane elimi sallasam ellisi diyordu
aaaaaaaa
Yok artık ya.Ben böyle bir insanı ilk kez duyuyorum.
Böyle bi insana telefon biile emanet edilmezmiş. Arkadaşınız iyi kurtulmuş.
Aaaaay başlığı görür görmez zıpladımBen çok sinir oluyorum sizin de dediğiniz gibi evli çiftler arasında paradan bahsedilmesi çok normal ama seviliyken paradan bahsedilmesi çok itici gelir bana. Para sıkıntısından bahsedebilir ama ''Şu kadar param var,onu yaparım,bunu yaparım'' muhabbetini sevmiyorum
Kim ne derse desin.Eşitlikle görgü kuralları farklıdır.Kadına hesap ödetmek toplumumuzda ayıptır bir kere.Ne sönürücülük ne de maddiyat düşkünlüğüdür bu sadece görgü kuralıdır.Haklısın hem de sonuna kadar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yoksa cebınde parası kıza teklif edip dısarı cıkarmayı biliyor ama 😃 hadı bıkac senelık sevgılı olsak veya evli olsak amenna. İyide yeni tanıstıgım adam da benım elimi cebıme attırıyosa tıksınırım yani kusura bakmayıversın bı zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?