erkeğin parasına anasına arabasına laf edilmezmiş

benim eşimin özel bölgesinde alerji tarzı bişey çıkıyor zaman zaman. yazın havuz ve denizde artıyor (bekarlığından beri olan bişeymiş) k.v yazlıkta ikide bir oğlum merhemini sürdün mü dedi durdu o na sormadığı zaman bana sordu sürdünüz mü diye 30 yaşında ki adama çocuk gibi muamele yapması beni deli ediyor bırak da kendi düşünsün....

evet arkadaşlar k.validem aynen bunu söyledi hem de bi kaç kez. bi kez arabada bi yere gidiyorduk k.p,kaynım,eşim,k.v ve ben araba konusu konuşuluyordu k.v bu sözü söyledi kimse yorum yapmadı tekrar etti. geçen gün de aynı sözü tekrar kullandı açıkcası sinir oldum ve olmaya devam ediyorum ne mesajı veriyor beni mi sinirlendirmek istiyor anlamadım.bizim esas sorunlarımıza karşı kayıtsız kalırken saçma sapan şeylerle uğraşıyor amaç ne? sizin de k.v ler abuk sabuk laf çarpıyor mu? nasıl cevap veriyorsunuz?

bu arada sizinkilerinde böyle ilginç sözleri varsa yazın

o anasına kısmı karısına laf edilmez olacak.
bende öyle biliyorum,
kadın bildiğin sana göz dağı veriyo bence:6:

bir tadığın k.validesi de şöyle dermiş;ah yavrum milletin şeyi altından da bizim ki tenekeden zaar :27: şeyi kısmını doldurursunuz artık ayıplı biraz

burada yine bi arkadaş söylemişti k.validesi evlendiği gün oğluna aman oğlum dikkat et çok yorulma kendini perişan etme demişti ne gülmüştük ama :9:

Anam bende bi tek bana soyledindi o laf sanirdim.yeni evliyken kaynanam derdi birbirinizi fazla yormayin erken uyuyun die:)

Minnie kadının söylediklerinde bişey görmedim ama eşinin sana ve annene yaptıklarından sonra,
Sen kadının bakışına bile uyuz olsan yeridir.
Valla kusura bakmasınlar.:27::27:

Sen de lafı yapıştırsaydın "karısına laf edilir mi" diye. Artık nasıl algılarsa algılasaydı :31:

Çoğu kayınvalide böyle demek ki.

Benim kayınvalidem de eşinin sözlerini görme , duyma sonra alışırsınız zaten birbirinize derdi.

Ne mümkün! Şimdi boşanma aşamasındayız.

o anasına kısmı karısına laf edilmez olacak.
bende öyle biliyorum,
kadın bildiğin sana göz dağı veriyo bence:6:
evet bi arkadaşım da öyle söyledi bizimkisi değiştirmiş demekki:)

Anam bende bi tek bana soyledindi o laf sanirdim.yeni evliyken kaynanam derdi birbirinizi fazla yormayin erken uyuyun die:)
ne ayıp ya:) pes doğrusu
Minnie kadının söylediklerinde bişey görmedim ama eşinin sana ve annene yaptıklarından sonra,
Sen kadının bakışına bile uyuz olsan yeridir.
Valla kusura bakmasınlar.:27::27:
yaptıklarının farkındayım ama bu laf da çok masum gelmedi bana

Sen de lafı yapıştırsaydın "karısına laf edilir mi" diye. Artık nasıl algılarsa algılasaydı :31:
bi daha söylerse söylerim :) nasılsa tekrar ediyor arada papağan gibi

Çoğu kayınvalide böyle demek ki.

Benim kayınvalidem de eşinin sözlerini görme , duyma sonra alışırsınız zaten birbirinize derdi.

Ne mümkün! Şimdi boşanma aşamasındayız.
onlar oğullarını uyarmak yerine sabret görme duyma derler
ama sonu kötü olur

Benim babanemin de bi lafi vardi.

Kedi damdan damadır.
Şans sidikli ...dadir.:))) onun gibi biseydi.

Bide arkadaşımın babanesinin lafına çok gülmüştüm. Oğulları evlenince onu zamanında emziren annelerini ihmal etmiş! !!

-Meme geri ! .. ilerii !

Benim babanemin de bi lafi vardi.

Kedi damdan damadır.
Şans sidikli ...dadir.:))) onun gibi biseydi.

Bide arkadaşımın babanesinin lafına çok gülmüştüm. Oğulları evlenince onu zamanında emziren annelerini ihmal etmiş! !!

-Meme geri ! .. ilerii !
ikisi dee süpermiş:) ikincisi çok komik ama:)

Back
X