burdan daha çok laf çıkar:)Alemsiniz ya :) çok eglendim okurken :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan daha çok laf çıkar:)Alemsiniz ya :) çok eglendim okurken :))
oğluşu yorulmasın istemiş teyze ne yapsın:)
ayy bende kıyamam:))) dermişimm
kıyamam![]()
onlar herşeye karışır:)Ona da karışmasın bir zahmet.![]()
evet arkadaşlar k.validem aynen bunu söyledi hem de bi kaç kez. bi kez arabada bi yere gidiyorduk k.p,kaynım,eşim,k.v ve ben araba konusu konuşuluyordu k.v bu sözü söyledi kimse yorum yapmadı tekrar etti. geçen gün de aynı sözü tekrar kullandı açıkcası sinir oldum ve olmaya devam ediyorum ne mesajı veriyor beni mi sinirlendirmek istiyor anlamadım.bizim esas sorunlarımıza karşı kayıtsız kalırken saçma sapan şeylerle uğraşıyor amaç ne? sizin de k.v ler abuk sabuk laf çarpıyor mu? nasıl cevap veriyorsunuz?
bu arada sizinkilerinde böyle ilginç sözleri varsa yazın
Bulasiklar yika hemen diye verdigi emirden sonra kocamin "elini bile surmucek kimse emir veremez ona" tepkisinden sonra en ufak bir olay yasamadik:))
Kocami seviyorum hemde cokkkk :)))
bir tadığın k.validesi de şöyle dermiş;ah yavrum milletin şeyi altından da bizim ki tenekeden zaarşeyi kısmını doldurursunuz artık ayıplı biraz
burada yine bi arkadaş söylemişti k.validesi evlendiği gün oğluna aman oğlum dikkat et çok yorulma kendini perişan etme demişti ne gülmüştük ama![]()
evet bi arkadaşım da öyle söyledi bizimkisi değiştirmiş demekki:)o anasına kısmı karısına laf edilmez olacak.
bende öyle biliyorum,
kadın bildiğin sana göz dağı veriyo bence![]()
ne ayıp ya:) pes doğrusuAnam bende bi tek bana soyledindi o laf sanirdim.yeni evliyken kaynanam derdi birbirinizi fazla yormayin erken uyuyun die:)
yaptıklarının farkındayım ama bu laf da çok masum gelmedi banaMinnie kadının söylediklerinde bişey görmedim ama eşinin sana ve annene yaptıklarından sonra,
Sen kadının bakışına bile uyuz olsan yeridir.
Valla kusura bakmasınlar.![]()
canım kocanın burcu ne merak ettim,ne güzel savunmuş![]()
bi daha söylerse söylerim :) nasılsa tekrar ediyor arada papağan gibiSen de lafı yapıştırsaydın "karısına laf edilir mi" diye. Artık nasıl algılarsa algılasaydı![]()
onlar oğullarını uyarmak yerine sabret görme duyma derlerÇoğu kayınvalide böyle demek ki.
Benim kayınvalidem de eşinin sözlerini görme , duyma sonra alışırsınız zaten birbirinize derdi.
Ne mümkün! Şimdi boşanma aşamasındayız.
onlar oğullarını uyarmak yerine sabret görme duyma derler
ama sonu kötü olur
el kızı olarak gördükleri için umursamıyorlar sen dert çek sıkıntılı ol umurlarında olmuyor maalesefAynen öyle malesef. Kendi kızına da çekmeyeceksin, ben seni dert çek diye doğurmadım diyen de yine o.
ikisi dee süpermiş:) ikincisi çok komik ama:)Benim babanemin de bi lafi vardi.
Kedi damdan damadır.
Şans sidikli ...dadir.:))) onun gibi biseydi.
Bide arkadaşımın babanesinin lafına çok gülmüştüm. Oğulları evlenince onu zamanında emziren annelerini ihmal etmiş! !!
-Meme geri ! .. ilerii !