- 8 Şubat 2015
- 2.106
- 1.299
- 133
Ya bana bir akıl veronlar yaşli canim..
gençlere bakiyorlar genelde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana bir akıl veronlar yaşli canim..
gençlere bakiyorlar genelde![]()
Oyle olmadigini ogrendik. Dinin anavatani Arabistan'da (bkz onceki bildiri) saga degil sola takiliyormus. Ayrica insanlar sag sol anlayisi genlerle ilgili, gelenekten cok. Yani hic bir sey sandigimiz gibi degil,ya canim sorgulariz da..
su bir gercek ki dinde her iş sag elle yapilir bu yuzden yoksa bu gelenek falan degil..
yemek sag elle yenilir çogu sey sag elle yapilir sagla yani.
Peki söyle bir şey var .mesela facebookta tanımadığı insanları eklemiyor . başka biri olsa eklerdi kötü niyeti olsa
Yan
Yani bakanın amacı kötü mudur daima.benim dediğim gibi iyi bakma diye bir de olmaz sanirim.
Çok korkuyorum artık herşeydenSayin cicimcicim07, insnalari iyi ve kotu diye ayiramazsiniz cunku iyi ve kotu herkese gore gorecelidir. Bu dunya degisik renklerden olusur, siyah beyaz degil! Bunu anladiginiz anda kendinize daha akillica bir yol cizebilirsiniz.
Anliyorum ama korkmak fayda etmez, tedbirli ve bilgili olmak, herseyden haberdar olmak ve strateji gelistirmek gerekir.Çok korkuyorum artık herşeyden
ne gibi akil canim..Ya bana bir akıl ver![]()
Asistan ama hocam sayılırne gibi akil canim..
git acil konus baska napacan??
Sana neden Lazım sen de öğrenirsen söyle demiştin :)ne gibi akil canim..
git acil konus baska napacan??
bana mi neden lazim..Asistan ama hocam sayılır
isin zor tabi ya..Sana neden Lazım sen de öğrenirsen söyle demiştin :)
Büyüktür tabi küçük duruyor özelikle sakalsiz ama 26 falan vardır ben 20yimisin zor tabi ya..
hocan o an senden buyuk mu ??
Senin Ne oldu o konu.ya nişanlıysa da bilmiyorum kızlara bakmaktan zevk alıyor herhalde.ya kizlar peki niyetin ciddi olduğu nasıl anlaşılır. Bu bu kişi için değil de genel olarakbana mi neden lazim..
merak ettim ya..
aslinda senle ayni durumlari bir ara yasamistim..
o yuzden sordum..
sen daha cok kucuk mussun..Büyüktür tabi küçük duruyor özelikle sakalsiz ama 26 falan vardır ben 20yim
26 ama nişanlı olma ihtimali de var .sen daha cok kucuk mussun..
hocanda kucuk..
26 nedirki daha genc..
bende 30 35 faln sandimm
yalnız böyle değil alyansa benziyor :/değildir canım , https://store.donanimhaber.com/4f/06/c5/4f06c519569ead21a244f35dd186ab95.jpg
mesela bu ss askerlerinin 1944 werhmatch muharebesinde taktığı yüzüktür , yüzüğün sağ tarafındaki gül deseni yeni doğmuş bir çocugu ve anneyi temsil eder, ( aslına bakarsan biraz romantik ) kısacası yeniden doğumu simgeler , bu faşistler niye takar onun hakkında hiç bir fikrim yok tabi , sonuç olarak hayır yüzük bazı erkeklere çoooook yakışan bir objedir.
biyalnız böyle değil alyansa benziyor :/
ama ne biliyim nişanlı değildir 26 yaşındadeğildir canım , https://store.donanimhaber.com/4f/06/c5/4f06c519569ead21a244f35dd186ab95.jpg
mesela bu ss askerlerinin 1944 werhmatch muharebesinde taktığı yüzüktür , yüzüğün sağ tarafındaki gül deseni yeni doğmuş bir çocugu ve anneyi temsil eder, ( aslına bakarsan biraz romantik ) kısacası yeniden doğumu simgeler , bu faşistler niye takar onun hakkında hiç bir fikrim yok tabi , sonuç olarak hayır yüzük bazı erkeklere çoooook yakışan bir objedir.
tabi oladabilir gibi bişanlı biri nasıl davranır?değildir canım , https://store.donanimhaber.com/4f/06/c5/4f06c519569ead21a244f35dd186ab95.jpg