Insana hakaret etmeden yorum yapamıyor musun ben ailemin de sorunlu olduğunu zaten biliyorum onları savundum mu arada kalan tek kişi erkek arkadaşım zaten evet ben olsam bende bırakırdım bu kadarına taş olsa çatlardı zaten bıraksam bırakamam bu zamana kadar getirdik bağlandık olmuyor tek pişmanlığım ailemin huyunu bildiğim halde devam etmekti her şeyi geçtim ailesini tanımaya bile tenezzül etmediler beni vermekten yanlış insanlara gitmeden korkuyorlar ben onlara da hak veriyorum ama devamlı bahane bulundu bisy dendi halloldu başka şey çıktı o şey halloldu başka şey çıktı artık hayatımdaki ilk gerçek ilişkim ilk ilişkim mahvoldum 2 senedir ve sırf bu sebepren bile ne yapsam gözlerine batıyorum eski anlayışları sevgi dolu halleri herseyleri biti bana karşı tek beklentileri iş harici temizlik yapmam eve duzenlemem devamlı dışarı çıkmamam bunların aksi davranınca düşman kesiliyorlar her dışarı çıktığımda biraz süslensem onunla buluşacağımi düşünüp o günü bana xehir ediyorlar evden hızlıca çıksam mutlaka arayıp söyleniyorlar acmayica açmadın niye açmadın açınca laf yiyorum sen ileride göreceksin sen gt bakalım elalemjn çpcugunun peşine yani şöyle söyleyeyim o hayatımda var diye serbestce çıkamıyorum bi yere ne evden çıkmamı istiyorlar ne sevgilim olsun evneleyim istiyorlar herşeye karşılar herşeye