Hele hele..Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Beni sarı saçlı görüp beğendi sarı onun en sevdiği renkmiş hep sarı olsun dedi ama bu durum beni bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı nedenini bilmiyorum sanki böyle erkekler güven vermiyormuş gibi hissediyorumErkeğin de kadının da evleneceği insandan beklentileri olması normal. Ama öyle sipariş verir gibi olmaz.
Ben mesela evin içinde paspal dolaşan, pis gezen, eski püskü şeyler giyinen insandan hoşlanmam. Eşimi bu konuda uyarmışımdır zamanında, dikkat ederiz ikimiz de. Ya da sakal sevmem, traş olmasını isterim. O da sarı saç sevmez dikkat ederim.
Hayatımızı birleştirdiğimiz insanın gözüne hitap etmeyeceksek niye evleniyoruz?
Değişik değişik sorular soruyorsun hamile misin mesela veya hamile mi kalmaya çalışıyorsun hadi onu geç sarışınsan hep bundan neden rahatsız oluyorsun insan karısından belli beklentileri olması gayet normal bakma geyik falan yaptimda cilveli bakımlı olmak güzel birşey zatenBen saçlarımı sarıya boyatmıştım o beni sarı saçlı halimle görüp beğendi sarı saçı çok seviyormuş saçın hep sarı kalsın dedi bir süre sonra bu durum beni rahatsız etmeye başladı teşekkür ediyorum hepinize cevap için
Sırf gemici diye de kıllaniyordun senin bi dr a ihtiyacım var bencede ayrıl çocuk kurtulsun her dk bi sorgulamaBeni sarı saçlı görüp beğendi sarı onun en sevdiği renkmiş hep sarı olsun dedi ama bu durum beni bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı nedenini bilmiyorum sanki böyle erkekler güven vermiyormuş gibi hissediyorum
Hamile değilim. Saçım normalde kahverengi ama ben sarıya boyatıyorum sevgilim ise evlenirsek sarıya boyatmaya devam et ben sarı saçtan hoşlanıyorum dedi bende bu durumdan rahatsız oldumDeğişik değişik sorular soruyorsun hamile misin mesela veya hamile mi kalmaya çalışıyorsun hadi onu geç sarışınsan hep bundan neden rahatsız oluyorsun insan karısından belli beklentileri olması gayet normal bakma geyik falan yaptimda cilveli bakımlı olmak güzel birşey zaten
Yani adamın sizi beğendiği halinizle görmek istemesi normal değil mi? Her insanın görsel olarak etkilendiği bir şey vardır mutlaka.Beni sarı saçlı görüp beğendi sarı onun en sevdiği renkmiş hep sarı olsun dedi ama bu durum beni bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı nedenini bilmiyorum sanki böyle erkekler güven vermiyormuş gibi hissediyorum
Geçmiş konulara neden bakıyorsunuz onu arkadaşım adına sormuştum buraya üyeliği yoktu kafası karışmış bana sormuştu buraya yazıp akıl almak istedikSırf gemici diye de kıllaniyordun senin bi dr a ihtiyacım var bencede ayrıl çocuk kurtulsun her dk bi sorgulama
Adam seni sarı görmüş beğenmiş çıkıp siyaha boyarsan beğenmeyebilir rahatsız olduysan ayrıl dediğim gibi ayrilda çocuk kurtulsun benceHamile değilim. Saçım normalde kahverengi ama ben sarıya boyatıyorum sevgilim ise evlenirsek sarıya boyatmaya devam et ben sarı saçtan hoşlanıyorum dedi bende bu durumdan rahatsız oldum
Bende öyle düşünmüştüm :)Geçmiş konulara neden bakıyorsunuz onu arkadaşım adına sormuştum buraya üyeliği yoktu kafası karışmış bana sormuştu buraya yazıp akıl almak istedik
Arkadaşlarım bir konuda bana bir şey danıştığı zaman ben öncesinde buraya yazıp akıl alıyorum herkes aynı şeyi düşündüğü zaman ben de ona o şekilde yön veriyorumBende öyle düşünmüştüm :)
Böyleleri aldatmaya daha mı meyilli olurBugün sarı saç istedi yaptın sonra siyah saç isterse veya kısa saç veya uzun saç öyle sipariş ile bakımlı isteyen erkekse vardır bireeyler
Böyleleri aldatmaya daha mı meyilli olur sizceBen bunun fıtrat olduğunu düşünüyorum. Karakterinde vardır eşinizin. Hayatında kim olsa ona bunu yapar durumun sizinle ilgisi yok bence. Çok gıcık sinir bozucu bi durum o ayrı
Kesin öyle diyemem ama bugün onu isteyen yarın ne ister belli olmazBöyleleri aldatmaya daha mı meyilli olur
Bence hovardalık olur göz çapkınlığı olur kadın mılletının kıyafetı saçı makyajı hakkında cok fıkrı olur eleştirel olur, kendıde bakımlı olabılır. Balık/aslan erkeklerı şöyle duşununce bi yakın gelıyor böyleli.. aslan mı yoksaBöyleleri aldatmaya daha mı meyilli olur sizce
Sonuna kadar haklısınız ama sanki dış görünüşe çok mu önem veriyor gibi bi algı oluştu bende tedirgin oldum böyleleri aldatmaya daha mı meyilli kişiler diye. Bu arada çok teşekkür ederim cevap içinYani adamın sizi beğendiği halinizle görmek istemesi normal değil mi? Her insanın görsel olarak etkilendiği bir şey vardır mutlaka.
Ne bileyim yarın öbür gün suratıma dövme yaptırcam dese ve siz bundan hoşlanmıyor olsanız söylemeyecek misiniz?
Aldatmaya meyilli olup olmadığını bu kadarcık şeyden anlayamazsınız. İnsanlar dış görünüşe de çok önem verebilir, kendi kriterleri sonuçta. Anormal bir durum değil. Size uymuyorsa ayrılırsınız olur biter.Sonuna kadar haklısınız ama sanki dış görünüşe çok mu önem veriyor gibi bi algı oluştu bende tedirgin oldum böyleleri aldatmaya daha mı meyilli kişiler diye. Bu arada çok teşekkür ederim cevap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?