Erkeğin süslü kadın istemesi normal mi

Ben saçlarımı sarıya boyatmıştım o beni sarı saçlı halimle görüp beğendi sarı saçı çok seviyormuş saçın hep sarı kalsın dedi bir süre sonra bu durum beni rahatsız etmeye başladı teşekkür ediyorum hepinize cevap için

Hele hele.. yani geçim derdi çektirmezsen, eve yardımcı gelir, çocuk olunca bakıcı-sen desteklerse .. neden olmasın diceksin ama.. o zaman da kadınların adı çıkıyor, böylesine böylesi gerçi..

Beni sarı saçlı görüp beğendi sarı onun en sevdiği renkmiş hep sarı olsun dedi ama bu durum beni bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı nedenini bilmiyorum sanki böyle erkekler güven vermiyormuş gibi hissediyorum

Değişik değişik sorular soruyorsun hamile misin mesela veya hamile mi kalmaya çalışıyorsun hadi onu geç sarışınsan hep bundan neden rahatsız oluyorsun insan karısından belli beklentileri olması gayet normal bakma geyik falan yaptimda cilveli bakımlı olmak güzel birşey zaten

Sırf gemici diye de kıllaniyordun senin bi dr a ihtiyacım var bencede ayrıl çocuk kurtulsun her dk bi sorgulama

Hamile değilim. Saçım normalde kahverengi ama ben sarıya boyatıyorum sevgilim ise evlenirsek sarıya boyatmaya devam et ben sarı saçtan hoşlanıyorum dedi bende bu durumdan rahatsız oldum

Yani adamın sizi beğendiği halinizle görmek istemesi normal değil mi? Her insanın görsel olarak etkilendiği bir şey vardır mutlaka.

Ne bileyim yarın öbür gün suratıma dövme yaptırcam dese ve siz bundan hoşlanmıyor olsanız söylemeyecek misiniz?

Hamile değilim. Saçım normalde kahverengi ama ben sarıya boyatıyorum sevgilim ise evlenirsek sarıya boyatmaya devam et ben sarı saçtan hoşlanıyorum dedi bende bu durumdan rahatsız oldum
Adam seni sarı görmüş beğenmiş çıkıp siyaha boyarsan beğenmeyebilir rahatsız olduysan ayrıl dediğim gibi ayrilda çocuk kurtulsun bence

Bugün sarı saç istedi yaptın sonra siyah saç isterse veya kısa saç veya uzun saç öyle sipariş ile bakımlı isteyen erkekse vardır bireeyler

Böyleleri aldatmaya daha mı meyilli olur sizce
Bence hovardalık olur göz çapkınlığı olur kadın mılletının kıyafetı saçı makyajı hakkında cok fıkrı olur eleştirel olur, kendıde bakımlı olabılır. Balık/aslan erkeklerı şöyle duşununce bi yakın gelıyor böyleli.. aslan mı yoksa

Sonuna kadar haklısınız ama sanki dış görünüşe çok mu önem veriyor gibi bi algı oluştu bende tedirgin oldum böyleleri aldatmaya daha mı meyilli kişiler diye. Bu arada çok teşekkür ederim cevap için

Aldatmaya meyilli olup olmadığını bu kadarcık şeyden anlayamazsınız. İnsanlar dış görünüşe de çok önem verebilir, kendi kriterleri sonuçta. Anormal bir durum değil. Size uymuyorsa ayrılırsınız olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…