Çevremde çok var hem eşine sadık ama bir yandan da çok bakımlı görmek istiyor. En iyi siz tanırsınız. Siz yanında mutluysanız endişeniz olmasın. Gönlünüzce olsun sizin deÇok doğru söylüyorsunuz yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Aslında şu anlamda söylemiştim dış görünüşe aşırı önem vermeyen olduğu gibi seven kabullenen erkekler var mıdır gibisinden düşündümKarısına kırmızı ojeyi bile yasaklayıp diğer kadınlara ağzının suyu akarak bakan erkekler yokmuş gibi çek kanka
Bu yorumunuzu görünce içim bir nebze olsa rahatladı demek ki çokta büyük bir sakınca yokmuş bakımlı olmamı istemesindeÇevremde çok var hem eşine sadık ama bir yandan da çok bakımlı görmek istiyor. En iyi siz tanırsınız. Siz yanında mutluysanız endişeniz olmasın. Gönlünüzce olsun sizin de
o kadar değildir ya huYa evet haklısınız ama dış görünüşe çok mu önem veren biri çünkü yeri gelecek saçımı boyamayacağım mesela hamilelik döneminde saçımı boyamadığım zaman beni beğenmeyecek mi bunları düşününce tedirgin oldum
Muhakkak vardır, neden olmasın? Erkekler de torna tezgahından aynı kalıpla üretilmiyor sonuçta. Farklı kişilikleri, kriterleri var.Aslında şu anlamda söylemiştim dış görünüşe aşırı önem vermeyen olduğu gibi seven kabullenen erkekler var mıdır gibisinden düşündüm
Erkekler niçin bu kadar şekilci ya anlam veremiyorum biz onlar kadar detaycı değiliz benceo kadar değildir ya hukonusun bence açık açık. görünüşe aşırı takıntılı tipler var Allah uzak tutsun. ama esin sizi beğendiği şekilde görmek istemesi bence sorun değil. ama tabii ki makul sınırlarda
Benim için ilişkide en önemli şey güven sanırım bu güveni bana yeteri kadar vermediği için bunları sorguladım ya da tamamen benim psikolojimden kaynaklı da olabilir bu konuda destek almayı düşünüyorumMuhakkak vardır, neden olmasın? Erkekler de torna tezgahından aynı kalıpla üretilmiyor sonuçta. Farklı kişilikleri, kriterleri var.
Ama mesele öyle erkeklerin var olması mı sizce? Varsa ayrılacaksınız, yoksa devam mı edeceksiniz?
Ay ne tuhaf tuhaf yorumlar bunlar ya. Ne ilgisi var kadınla erkekle, kişinin kendi tercihleriyle ilgisi var.Erkekler niçin bu kadar şekilci ya anlam veremiyorum biz onlar kadar detaycı değiliz bence
Ben kadın olarak eşimi çok sevmekle birlikte bakımlı olmasını çok isterim. Güzel giyinmesini, kendini salmamasını. Ben de özenirim. İçiniz ferah olsun. Sizin en iyi haliniz için motivasyon olurBu yorumunuzu görünce içim bir nebze olsa rahatladı demek ki çokta büyük bir sakınca yokmuş bakımlı olmamı istemesinde
Erkekler niçin bu kadar şekilci ya anlam veremiyorum biz onlar kadar detaycı değiliz bence
biz de öyleyiz yaErkekler niçin bu kadar şekilci ya anlam veremiyorum biz onlar kadar detaycı değiliz bence
Bununla ilgili sosyal medyada çok fazla video görüyorum ayak numarası 36 olsun beli ince olsun kalçası geniş olsun göğsü büyük olsun saç rengi şöyle olsun diye bu yüzden onlar daha şekilci gibi geldi banabiz de öyleyiz ya
algıda seçicilik sadece. Erkekler için de yapılıyor benzer şeyler. 180 altı kendine erkek demesin, ayda 100 bin kazanmayan evlenmesin vs.Bununla ilgili sosyal medyada çok fazla video görüyorum ayak numarası 36 olsun beli ince olsun kalçası geniş olsun göğsü büyük olsun saç rengi şöyle olsun diye bu yüzden onlar daha şekilci gibi geldi bana
Bununla ilgili sosyal medyada çok fazla video görüyorum ayak numarası 36 olsun beli ince olsun kalçası geniş olsun göğsü büyük olsun saç rengi şöyle olsun diye bu yüzden onlar daha şekilci gibi geldi bana
e biz de uzun olsun. esmer olsun, geliri iyi olsun, evi-arabası oldum demiyor muyuz?Bununla ilgili sosyal medyada çok fazla video görüyorum ayak numarası 36 olsun beli ince olsun kalçası geniş olsun göğsü büyük olsun saç rengi şöyle olsun diye bu yüzden onlar daha şekilci gibi geldi bana
O zaman da saçınız Yalan Dünya'daki Gülistan gibi olur. 3 parmak kahverengi diple 9 ay gezersiniz.Hayır ikizler burcu
Haklısınız ama benim korkum şu yönde hamilelik sürecinde lohusalık döneminde emzirme döneminde saçımı boyayamazsam kendi renginde doğal saçımda gördüğü zaman beni beğenmez korkusu oluştu ister istemez o yüzden bunları sorguladım
Sarı kafa istiyorsa öyle biri ile evlenecek. Ismarlama olmaz. Sen de de ki kesinlikle göbek istemiyorum. Bakalım ne kadar dayanacak !Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Var. Ama erkekler,kadınların fiziğinden cok etkilenen varlıklar. Sizi şekle sokan değil şeklinizi beğenen biri ile birlikte olun.Aslında şu anlamda söylemiştim dış görünüşe aşırı önem vermeyen olduğu gibi seven kabullenen erkekler var mıdır gibisinden düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?