Erkeğin süslü kadın istemesi normal mi

Dış gorunuşe önem vermeyen çok az insan vardir bunun aldatmayla alakali bir şey oldugunu dusunmuyorum. Siz zaten sari boyaliymissiniz ee bu durumda devam et boyle begeniyorum demesinde bir sorun yok. Baska bir renk oldugu halde x renge boyamak zorundasin seklinde istek belirtmesi gibi degil sonucta.

Ya adam sizi öyle görmüş beğenmiş işte derdiniz ne sizin? Yok seven adam her şekilde sever yok hastalığı var lohusaligi var diye yorumlar geliyor. Tabi ki seven adam her şekilde sever de 1 tane kocamiz var yani x renge değil y renge boyarım sacimi ne olacak? Kocam da benim sevdiğim şekilde sakal kullanıyor, bakımlı erkek seviyorum diye kremler maskeler alıyor. Kimsenin de kişiliği tehlike altında değil, kendimize bakıyoruz yani alt tarafi, işkence edilmiyor ya. Bi parfüm çekici geliyor yakışıyor deriz alır kullanır jesttir. Sevisirken bile şu güzel bu böyle olsun diye istekleri oluyor insanın, dış görünüş için de olabilir. Bunu zorbalıkla yapanlarla karıştırmaya gerek yok. Ya da anlayışsız olup hastalık, bebek durumlarında gerçek dışı beklentileri olan manyaklarla.

Hayır ikizler burcu

Haklısınız ama benim korkum şu yönde hamilelik sürecinde lohusalık döneminde emzirme döneminde saçımı boyayamazsam kendi renginde doğal saçımda gördüğü zaman beni beğenmez korkusu oluştu ister istemez o yüzden bunları sorguladım

Eşim bana evlenmeden önce hiç öyle bir şey demedi.Ama evini temiz düzenli tutan kendi kişisel temizliğine dikkat eden biriyim bu yüzden eşimin beni uyarması gereken bir durum olmadı.Süslü biri değilim zaten eşim de senin sadeliğini sevdim diyor

Yani sizin nasil bir insan oldugunuzla da alakali. Ben dışarıda da süslü degilim, evin icinde de olamam. Surdurulebilir bir sey degil benim icin.

Ama siz disarida oyleyseniz adam evin icinde de oyle ol diyor olabilir, bunda bir sey yok.

Ben gece cikarken makyaj yapmiyorum, evde Survivor izlemek icin hic yapamam valla

Bu tarz isteklerde bulunmayan sadelikten hoşlanan erkekler bana daha çok güven veriyor

Bunu konuşun kafaniza takilmis madem hani bu renk olayi asiri takintisi mi yoksa sadece begenisini mi belirtiyor anlarsiniz herhalde.

Bu tarz isteklerde bulunmayan sadelikten hoşlanan erkekler bana daha çok güven veriyor
Boşuna guvenmeyin kendi sevgilisi karisi en sade makyajsiz olsun en kapali sade giyinsin kafasinda olanlar sosyal medyada en süslüleri stalkluyor disarda gözlerini alamiyor. Kişi kendinden bilir işi durumu ben bakiyorum ama benimkine bakmasinlar. (Herkes icin demiyorum her sade ol diyene güven duymak yanliş olur)

İkizler burcu diyince istekleri gayet normal geldi bana renkli kişilik olduklarından öyle eş isterler tabi ha bence isteklerinden güven vermemesi değil direk ikizler olmasından bana güven vermezdi net

Siz de ona işten gelince yemeği yiyip koltukta camış gibi uyumamasını sipariş edin

Herkesin eşinde istediği özellikler farklı o nedenle ben normal buldum. Seven her türlü seviyor lafı bir ilişkinin devam etmesi için yeterli olmuyor.

Hiç bu yönden düşünmemiştim çok haklısınız

Siz de ondan dış görünüşüne dair talepler de bulunun. Durum eşitlensin empati yapabilsin. O da acaba beni kendi halimle beğenmiyor mu diye düşünsün.
Bazı erkekler bakımlı kadın seviyor bazı erkekler de doğal. Kötülük yok, zevk meselesi. Ama dengeler eşit olmalı diye düşünüyorum. Siz de talep edebilirsiniz mesela sakal bıyık stil gibi

Her halinle beğenir, sever düşüncesine katılmam, kilo, evdeki genel görünüş çift olarak bizim için önemlidir amma velakin evde cilveli ol falan diyen erkek bana itici gelirdi. Sanki kadın erkeğin gönlünü eğlemekle görevli gibi. Kendisi ne yapacakmış o sırada? Bazı şeyler karşılıklı olur, bir tarafın diğer tarafı memnun etmesi gibi bir durum da sağlıklı olmaz.

Kendisi de aynı şekilde kendini salmama şartıyla evet normal olması gereken de bu, sadece "özellikle "sarışınlık istemesi hoşuma gitmezdi o kadar.

Çok doğru söylüyorsunuz yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Kendisi de aynı şekilde kendini salmama şartıyla evet normal olması gereken de bu, sadece "özellikle "sarışınlık istemesi hoşuma gitmezdi o kadar.
Evet sarışın istemesi benim de hoşuma gitmedi çünkü hamilelik döneminde saçımı boyayamayacağım zaman beni beğenmeyecek mi yani bunu sorguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…