Sonuna kadar haklısınız ama sanki dış görünüşe çok mu önem veriyor gibi bi algı oluştu bende tedirgin oldum böyleleri aldatmaya daha mı meyilli kişiler diye. Bu arada çok teşekkür ederim cevap için
Ya adam sizi öyle görmüş beğenmiş işte derdiniz ne sizin? Yok seven adam her şekilde sever yok hastalığı var lohusaligi var diye yorumlar geliyor. Tabi ki seven adam her şekilde sever de 1 tane kocamiz var yani x renge değil y renge boyarım sacimi ne olacak? Kocam da benim sevdiğim şekilde sakal kullanıyor, bakımlı erkek seviyorum diye kremler maskeler alıyor. Kimsenin de kişiliği tehlike altında değil, kendimize bakıyoruz yani alt tarafi, işkence edilmiyor ya. Bi parfüm çekici geliyor yakışıyor deriz alır kullanır jesttir. Sevisirken bile şu güzel bu böyle olsun diye istekleri oluyor insanın, dış görünüş için de olabilir. Bunu zorbalıkla yapanlarla karıştırmaya gerek yok. Ya da anlayışsız olup hastalık, bebek durumlarında gerçek dışı beklentileri olan manyaklarla.Ben saçımı hep sarıya boyatıyorum ondan öncesi de sarıydı o bana dediki hep sarı olsun ben sarı saçtan hoşlanıyorum sürekli bakımlı süslü ol evlendiğimizde evin içinde cilveli ol deyince bu durum beni biraz rahatsız etti ayrılsam mı emin olamadım
Hayır ikizler burcuBence hovardalık olur göz çapkınlığı olur kadın mılletının kıyafetı saçı makyajı hakkında cok fıkrı olur eleştirel olur, kendıde bakımlı olabılır. Balık/aslan erkeklerı şöyle duşununce bi yakın gelıyor böyleli.. aslan mı yoksa
Dış gorunuşe önem vermeyen çok az insan vardir bunun aldatmayla alakali bir şey oldugunu dusunmuyorum. Siz zaten sari boyaliymissiniz ee bu durumda devam et boyle begeniyorum demesinde bir sorun yok. Baska bir renk oldugu halde x renge boyamak zorundasin seklinde istek belirtmesi gibi degil sonucta.
Haklısınız ama benim korkum şu yönde hamilelik sürecinde lohusalık döneminde emzirme döneminde saçımı boyayamazsam kendi renginde doğal saçımda gördüğü zaman beni beğenmez korkusu oluştu ister istemez o yüzden bunları sorguladımYa adam sizi öyle görmüş beğenmiş işte derdiniz ne sizin? Yok seven adam her şekilde sever yok hastalığı var lohusaligi var diye yorumlar geliyor. Tabi ki seven adam her şekilde sever de 1 tane kocamiz var yani x renge değil y renge boyarım sacimi ne olacak? Kocam da benim sevdiğim şekilde sakal kullanıyor, bakımlı erkek seviyorum diye kremler maskeler alıyor. Kimsenin de kişiliği tehlike altında değil, kendimize bakıyoruz yani alt tarafi, işkence edilmiyor ya. Bi parfüm çekici geliyor yakışıyor deriz alır kullanır jesttir. Sevisirken bile şu güzel bu böyle olsun diye istekleri oluyor insanın, dış görünüş için de olabilir. Bunu zorbalıkla yapanlarla karıştırmaya gerek yok. Ya da anlayışsız olup hastalık, bebek durumlarında gerçek dışı beklentileri olan manyaklarla.
Eşim bana evlenmeden önce hiç öyle bir şey demedi.Ama evini temiz düzenli tutan kendi kişisel temizliğine dikkat eden biriyim bu yüzden eşimin beni uyarması gereken bir durum olmadı.Süslü biri değilim zaten eşim de senin sadeliğini sevdim diyorBi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Bu tarz isteklerde bulunmayan sadelikten hoşlanan erkekler bana daha çok güven veriyorEşim bana evlenmeden önce hiç öyle bir şey demedi.Ama evini temiz düzenli tutan kendi kişisel temizliğine dikkat eden biriyim bu yüzden eşimin beni uyarması gereken bir durum olmadı.Süslü biri değilim zaten eşim de senin sadeliğini sevdim diyor
Hayır ikizler burcu
Haklısınız ama benim korkum şu yönde hamilelik sürecinde lohusalık döneminde emzirme döneminde saçımı boyayamazsam kendi renginde doğal saçımda gördüğü zaman beni beğenmez korkusu oluştu ister istemez o yüzden bunları sorguladım
Boşuna guvenmeyin kendi sevgilisi karisi en sade makyajsiz olsun en kapali sade giyinsin kafasinda olanlar sosyal medyada en süslüleri stalkluyor disarda gözlerini alamiyor. Kişi kendinden bilir işi durumu ben bakiyorum ama benimkine bakmasinlar. (Herkes icin demiyorum her sade ol diyene güven duymak yanliş olur)Bu tarz isteklerde bulunmayan sadelikten hoşlanan erkekler bana daha çok güven veriyor
Karısına kırmızı ojeyi bile yasaklayıp diğer kadınlara ağzının suyu akarak bakan erkekler yokmuş gibi çek kankaBu tarz isteklerde bulunmayan sadelikten hoşlanan erkekler bana daha çok güven veriyor
İkizler burcu diyince istekleri gayet normal geldi banaHayır ikizler burcu
Haklısınız ama benim korkum şu yönde hamilelik sürecinde lohusalık döneminde emzirme döneminde saçımı boyayamazsam kendi renginde doğal saçımda gördüğü zaman beni beğenmez korkusu oluştu ister istemez o yüzden bunları sorguladım
Siz de ona işten gelince yemeği yiyip koltukta camış gibi uyumamasını sipariş edinBi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Herkesin eşinde istediği özellikler farklı o nedenle ben normal buldum. Seven her türlü seviyor lafı bir ilişkinin devam etmesi için yeterli olmuyor.Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Hiç bu yönden düşünmemiştim çok haklısınızBoşuna guvenmeyin kendi sevgilisi karisi en sade makyajsiz olsun en kapali sade giyinsin kafasinda olanlar sosyal medyada en süslüleri stalkluyor disarda gözlerini alamiyor. Kişi kendinden bilir işi durumu ben bakiyorum ama benimkine bakmasinlar. (Herkes icin demiyorum her sade ol diyene güven duymak yanliş olur)
Kendisi de aynı şekilde kendini salmama şartıyla evet normal olması gereken de bu, sadece "özellikle "sarışınlık istemesi hoşuma gitmezdi o kadar.Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Çok doğru söylüyorsunuz yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallahSiz de ondan dış görünüşüne dair talepler de bulunun. Durum eşitlensin empati yapabilsin. O da acaba beni kendi halimle beğenmiyor mu diye düşünsün.
Bazı erkekler bakımlı kadın seviyor bazı erkekler de doğal. Kötülük yok, zevk meselesi. Ama dengeler eşit olmalı diye düşünüyorum. Siz de talep edebilirsiniz mesela sakal bıyık stil gibi
Ya evet haklısınız ama dış görünüşe çok mu önem veren biri çünkü yeri gelecek saçımı boyamayacağım mesela hamilelik döneminde saçımı boyamadığım zaman beni beğenmeyecek mi bunları düşününce tedirgin oldumben de esimi beğendiğim sekilde görmek isterim. ne var bunda?
Evet sarışın istemesi benim de hoşuma gitmedi çünkü hamilelik döneminde saçımı boyayamayacağım zaman beni beğenmeyecek mi yani bunu sorguladımKendisi de aynı şekilde kendini salmama şartıyla evet normal olması gereken de bu, sadece "özellikle "sarışınlık istemesi hoşuma gitmezdi o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?