- Konu Sahibi sunshine44
-
henüz yüzyüze gelmedik kendisiyle fb ta yazışıyoruz beni uzun süredir araştırıyomuş finallerimin bitmesini beklemiş yazmak için daha biçok ince düşüncesi var ama gelin görünki resmini pek begenemedim
Yüz yüze geldikten sonra daha net karar verirsiniz..
Hal ve hareketleri oturup kalkışı vs bir bakın bence..
henüz yüzyüze gelmedik kendisiyle fb ta yazışıyoruz beni uzun süredir araştırıyomuş finallerimin bitmesini beklemiş yazmak için daha biçok ince düşüncesi var ama gelin görünki resmini pek begenemedim
Resim ne ki sekerim, yuz yuze gormedigin bir insandan nasil etkilenebilirsin ki zaten? Kim resimden etkileniyor ki.............yani bence cekicilik tip+aura+karizma+enerji toplamidir.
Gecen hafta Bati Avrupali biriyle tanistim, inanilmaz yakisikliydi, yuz hatlari, vucudu......bildigin manken otesiydi ama hicbir enerji yok, aura 0, isinamadim tabi. Cekim %100 tiple degil, aranizdaki kimyayla ve karsi tarafin enerjisiyle de alakali bence. Karsi taraf Brad Pitt bile olsa, sicakkanli degilse cekilmiyor bence. Ote yandan sicakkanli erkekler ne yapip edip kendilerini sevdiriyorlar, bosuna dememisler gonul kimi severse guzel odur diye....belki bu herif de cok cekici veya cok itici, gormeden karar verme bence.
acele etmiyim ben o zaman en iyisi bendede çok örnek var eski sevgilim yakışıklıydı dikkat çekerdi çok kıskanırdım ama beni çok üzdü soguttu şimdide gerçekten kıymetimi bilcek birisi çıkmıştır belkide
Önemli bence öyle sırf huyla olmuyo bütün olarak bakmak lazım.
Arkadaşım evlendi ve söylediği "biliyorum çok tipsiz ama ben kıskancım zaten oyüzden benim için iyi oldu"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?