- Konu Sahibi sunshine44
-
merhaba kızlar..beni bi aile dostumuzun oğlu buldu pek görüşmüyoruz ve tanışıp konuşmak istedi niyetini belli etti işini anlattı kendisini baya anlattı sahiplenici ilgili gibi gözüküyor ama ben malesef pek tipini begenmedim konuşmalarımız uyumlu eglenceli ama kafam karıştı kimi arkadaşım sen çok güzelsin onamı bakıcaksın diyolar kimiside yakışıklılardan ne hayır gördün belki seni kaybetmemek için elinden geleni yapar mutlu eder diyolar siz ne dersiniz bu konuda?
henüz yüzyüze gelmedik kendisiyle fb ta yazışıyoruz beni uzun süredir araştırıyomuş finallerimin bitmesini beklemiş yazmak için daha biçok ince düşüncesi var ama gelin görünki resmini pek begenemedim
Beğenmediysen zorlamamerhaba kızlar..beni bi aile dostumuzun oğlu buldu pek görüşmüyoruz ve tanışıp konuşmak istedi niyetini belli etti işini anlattı kendisini baya anlattı sahiplenici ilgili gibi gözüküyor ama ben malesef pek tipini begenmedim konuşmalarımız uyumlu eglenceli ama kafam karıştı kimi arkadaşım sen çok güzelsin onamı bakıcaksın diyolar kimiside yakışıklılardan ne hayır gördün belki seni kaybetmemek için elinden geleni yapar mutlu eder diyolar siz ne dersiniz bu konuda?
hepinizin yorumlarını okudum teker teker teşekkür ediyorum hep böyle oluyo işte yarısı farklı düşüncede yarısı farklı zor bi durumdayım gerçekten birini kırmaktan korkuyorum kendim mutsuz olmaktan korkuyorum kafam çok karışık..
merhaba kızlar..beni bi aile dostumuzun oğlu buldu pek görüşmüyoruz ve tanışıp konuşmak istedi niyetini belli etti işini anlattı kendisini baya anlattı sahiplenici ilgili gibi gözüküyor ama ben malesef pek tipini begenmedim konuşmalarımız uyumlu eglenceli ama kafam karıştı kimi arkadaşım sen çok güzelsin onamı bakıcaksın diyolar kimiside yakışıklılardan ne hayır gördün belki seni kaybetmemek için elinden geleni yapar mutlu eder diyolar siz ne dersiniz bu konuda?
bu kesinlikle senin karakterine bağlı şimdi hepimiz buraya ya tipi önemi değil önemli olan karakteri huyu suyu güzel olsundur benimde içimden geçen bu ama sen şunu düşünmelisin takıntılı bir insanmısın yarın birgün evlendiğinde pişman olurmusun? çevrendekiler sen evlendikten sonra daha çok konuşmaya başlayacak bunları bir düşün şahsi düşüncem erkeğin yakışıklısı sevgililikte makbul evlilikte değildir yakışıklı adamın derdi çok olur
hepinizin yorumlarını okudum teker teker teşekkür ediyorum hep böyle oluyo işte yarısı farklı düşüncede yarısı farklı zor bi durumdayım gerçekten birini kırmaktan korkuyorum kendim mutsuz olmaktan korkuyorum kafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?