erkeğin tipi önemlimi?

Ya bence giyim temizlik konuşmak aktiflik daha bi önemli. Eee çok yakışıklı saf saf bakıyor etrafa al karşına sadece izlersin onun ötesine gidemezsin genelde yakışıklı erkekler böyle oluyor tip herşey demek değil. Bir komşumuz kadın erkekten daha güzel olmalı ki erkek eve bağlı kalsın gözü dışarıda olmasın gerçi yapan erkek her türlü yaparda neyse

Bence gayette önemlidir. Görünüşünü beğenmediğim birine isteyerek dokunamam maalesef. İlla ki bir çekim olması gerekiyor.
Zaten birinden hoşlanmışsam, davranış ve görünüş bir bütün haldedir benim için. Ayrı ayrı değerlendiremem.

hepinizin yorumlarını okudum teker teker teşekkür ediyorum hep böyle oluyo işte yarısı farklı düşüncede yarısı farklı zor bi durumdayım gerçekten birini kırmaktan korkuyorum kendim mutsuz olmaktan korkuyorum kafam çok karışık..

resimle olmaz o canım
bikaç kez görüş bakalım beğenirsen dvm edersin
beğenmezsen de görüşmezsin...

Beğenmediysen zorlama

canım benim bende senin gibi bir durumdayım resmini gördüm 10 gündür yazışıyoruz tipi kötü evet gityinişi de kötü ama mantık olarak süper adam pozisyonu falan vs vs süper.. Ama biz ayrı şehirlerdeyiz haftasonu bu pazar günü buluşacağız bence de ilk görüşmeyi yap öyle karar ver adım at belki çok mutlu edicek seni bilemezsin ki..

bu kesinlikle senin karakterine bağlı şimdi hepimiz buraya ya tipi önemi değil önemli olan karakteri huyu suyu güzel olsundur benimde içimden geçen bu ama sen şunu düşünmelisin takıntılı bir insanmısın yarın birgün evlendiğinde pişman olurmusun? çevrendekiler sen evlendikten sonra daha çok konuşmaya başlayacak bunları bir düşün şahsi düşüncem erkeğin yakışıklısı sevgililikte makbul evlilikte değildir yakışıklı adamın derdi çok olur

Tipten kasıt yakışıklı, orantılı bir yüz, düzgün bir fizikse hayır. Ama çekici gelmesiyse evet, o kesinlikle çok önemli.

tatlım tip gelip geçici ama içinin kaldırmayacağı kadar kötüyse bir düşün derim:44:

Tabi ki önemli yatakta huyuyla suyuylamı olacak.
Yani tip derken herkese çirkin gelse bile size hoş gelmeli. Arada bir çekim olmalı.
Valla hanımlar evleneceğiniz adamla arada bir çekim olmazsa evlenmeyin.
Yoksa o evliliğin çekilir bir tarafı kalmaz...

Güzellik gözdedir, bakıştadır. Huyunu seversin çirkin de olsa sana dünya güzeli gelir. Ama dünya güzelidir, öyle kötü davranırki gözünde hiçbir değeri olmaz, çirkin gelir. Yani senin ona bakışın ve hissettiklerin önemli. Eğer karşılıklı gelmediysen bir gör, konuş bakalım, resimle karar verme :)

Walla cnm tip acidindan hic bi gideri yoksa we gozlerine baktiginla ben bu adamla bi omur geciririm diosan okey ama cvp hayir gecmez gibi gorunuyo dersen dusunme bence katagoriye ayir cirkin , ehh, orta, yakisikli hangisine oy weriosun kendince onu tart eger cirkin we eh diosan gitmez bu ewlillik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahahahah yorumuna bayildim haklisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyide canım benim daha görüşmemişsin bile senin tip dediğin şey ;sana karşı davranışları üslubu ,hal hareketleri belki küçük bir gülümseme ,güzel bir çift söz ....bunların tümünden etkileniyorsun yada sana tipsiz geliyor
Yani ilk görüşmenizden sonra onun hakkında ne düşündüğün önmli olan oyle face den netten görüşmelerde anlayamassınki
Ben eşimin gülümsemesine aşık olmuştum inan ilk oydu yani bni çeken şey karakter çok onmli ,ama azda olsa hoşlanmalısın bence

Bence hiç önemli değil
Eğer kişilik olarak aradığınız özelllikteyse ilerde çok farklı görmeye başlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…