erkeğin tipi önemlimi?

evet belkide boşlukta kaldım ilgisi hoşuma gitmiştir haklısın canım bu iş böyle olmıcak görüşmek lazım..

ay bide öyle bişey olursa yok artık derim

Ben sahsen ilk görünüse bakarim. Begenmedigim birine zorla asik olmaya calismak istemem. Ama belki bi hareketi cok hosuna gider iste aradigim adam dersin belli mi olur.

Tip olayı herkese göre değişir , verdiği enerjiye bağlı olarak ilginizi çeker veya çekmez .
Sizi etkiledi mi , tekrar görme isteği uyandırdı mı önemli olan bu ?

ay bide öyle bişey olursa yok artık derim

Hayat bu basimiza ne gelicegini kestiremiyruz iste..keske cirkin diyip kesip atsaydim ama kismette boylesi varmis..hakkinda hayirlisi olsun.simdiki erkek arkadasim cirkin..yani benim tipim degil goren boylu poslu adam iste ne guzel diyor.ama iyii beni coook seviyor deger veriyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bazı şeyler tipten daha başka şeyler gerektiriyor. birini ilk gördüğünde beğenmezsin ama oturup konuştukça ısınır farklı yönleriyle bakmaya başlar, seversin. hani bunu bazen insanlara deriz "seni ilk gördüğümde çok nemruttun tanıdıkça çok sevdim" gibi.. ilk etkiden ziyade onu tanımak- sana neler verebileceği önemli.

çok sevdiğim bi abla vardı , bana derdi ki kocan senden güzel olmasın kızım , yoksa başın çok ağrır :) etraftaki kızlar bakarsa canın sıkılır huzurun kacar dedi :) birde güzellik dediğin gelip gecici bi bakmışsin geçmiş ... yüzüm güzel demeye kalmaz bi çizik dünyanı değiştirir der annem :) kalbini dinle arkadaşım kalbine uyuyorsa gerisini salıver gitsin :) su akar yolunu bulur :)

bence konuşmayi deneyin onunla sohbet etmek vakit gecirmek hoşunuza gidiyorsa bir cekim var demektir belki sevmeye başlarsiniz.şahsen beni uzen umursamayan bir yakiskli yerine beni önenseyen sohbeti tatlı birini tercih edebilirm diger turlu gencligini skntilrla harcamaya degmezz..

Kisiden kisiye degisir ama bence bir kadina asik oldugu adam kimseye gore yakisikli olmasa bile dunyanin en yakisikli adami gelir. Yani gordugunde yakisikli degil ama diye baslayan cumle kurabiliyosan hoslanmadin demektir.

Yüzüne bir sene de doydum huyuna ômur boyu doyamadim der bizimkiler.benim esim herkese gore ortalamanın üstünde yakışıklı ama ben onun bana narin davranışına vuruldum. Mesele eski sevgilim bana gore baya sönük kalıyo hatta bazen bizi görenler parası olan guzel kızı kapiyo diyodu(halbu ki benim durumum ondan baya daha iyiydi) bes yıl görüştüm evlenirdim de onun salakliklaro yüzünden bitti asla tipi etkili olmadı.

yüzyüze görebilseydin keşke bazı insanlar resimler tuaf çıkıyor. soruna gelincede erkekte tip önemlidir. çekim olmalı etkilemeli seni

Lütfen sen de bu hataya düşme. Yüz güzelliği o kadar da önemli olmuyormuş malesef. İnsan aşkı, huzuru bulduğunda bunları önemsemiyor ki zaten sevdiğin zaman o sana dünyanın en yakışıklısı oluveriyor. bi şans verip tanımalısın

Önemli bence öyle sırf huyla olmuyo bütün olarak bakmak lazım.

Arkadaşım evlendi ve söylediği "biliyorum çok tipsiz ama ben kıskancım zaten oyüzden benim için iyi oldu"

Bir arkadaşım vardı esmer güzeli. Yakışıklı erkekleri bilerek reddedıyodu ben kıskancım diyee Düşününce anlıyorum kız haklıymış arkadaşınız gibi

Bana göre önemli tipi ilk görüşte etkilenmen gerekli diye düşünenlerdenim

İnsanın gönlüne hoş gelen gözüne de hoş gelir ama için ısınmadıysa gözün dünya yakışıklısı olsa onu öyle görmez.

Yani gönül kimi severse güzel odur.

👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…