- Konu Sahibi sunshine44
-
Acele etme derim, icine sinerse iyi, sinmezse de zorlamazsin
Insanin hayattan beklentileri surekli degistigi icin iliskiden beklentileri de degisir bence. Belki de senin bugunlerdeki ihtiyacin deger verilmek, sevilmek, ustune dusulmektir, bu herif de sana ilgi gosterdigi icin onunla olma fikri cazip geliyordur........dedim ya, acele etme
Ben yasadim bunu...eyvahh...ayni sekilde basladi resimden iyyyy dedim bu ne.!ama sonra ilk goruste asik oldum..sonu mu??terkedildim..ve o begenmedigim adamin askinda eridim bittim..hala hala yeni kendime geliyorum desem yeri..bu isler tiple olmuyor..o enerjiyi yakalamak onemli..gorusmeden karar verme...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay bide öyle bişey olursa yok artık derim
henüz yüzyüze gelmedik kendisiyle fb ta yazışıyoruz beni uzun süredir araştırıyomuş finallerimin bitmesini beklemiş yazmak için daha biçok ince düşüncesi var ama gelin görünki resmini pek begenemedim
Önemli bence öyle sırf huyla olmuyo bütün olarak bakmak lazım.
Arkadaşım evlendi ve söylediği "biliyorum çok tipsiz ama ben kıskancım zaten oyüzden benim için iyi oldu"
merhaba kızlar..beni bi aile dostumuzun oğlu buldu pek görüşmüyoruz ve tanışıp konuşmak istedi niyetini belli etti işini anlattı kendisini baya anlattı sahiplenici ilgili gibi gözüküyor ama ben malesef pek tipini begenmedim konuşmalarımız uyumlu eglenceli ama kafam karıştı kimi arkadaşım sen çok güzelsin onamı bakıcaksın diyolar kimiside yakışıklılardan ne hayır gördün belki seni kaybetmemek için elinden geleni yapar mutlu eder diyolar siz ne dersiniz bu konuda?
İnsanın gönlüne hoş gelen gözüne de hoş gelir ama için ısınmadıysa gözün dünya yakışıklısı olsa onu öyle görmez.
Yani gönül kimi severse güzel odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?