Erkeğin yakışıklılığı ve tipi çok önemli mi? Siz Ona göre güzel misiniz?

hiç yorum yapan olmadı. çünkü yorum yapılacak bir durumda olmadık ne yazık ki... ancak oçok karizma biri tamam yakışıklı değil ama konuşması, düşündükleri tepkileri çokhoş... duruşu da kendini belli ediyor.. ki bence bir erkekte yakışıklılıktan da önemli olan şey karizmadır. onun karizması beni güzelliğim birleşince bence iyi bir uyumu yakalarız

bizde de ben güzelimzemuszemusbayanssulusmile
oda elı yuzu duzgundur
ben ortamda cok canlı ve canayakınımdır
o ılk baslarda soguk ve cool durur
zamanla yakıstırırlar bızı
ama genelde bu soguk nevaleyı nerden buldun derler banalülülülülülü

Allah için ikimizde güzelizdir bende bebek yüzlüyüm o da kız gibi bebek bir yüzü vardır. Bence yakışıklılık önemli ben yanımda asla çirkin bir erkek taşımak istemezdim gönlüme göre oldu içi de kendi kadar güzel kocacımın.

benım sevgılımde dunya tatlısı ama yanyana gelınce ben daha alımlı ve guzelım.biryere gıttıgımızde hemen dıkkat cekerım askım kıskanır ama hosunada gıtmıyor degıl

İkimizinde çok ayrı bir havası vardır. girdiğimiz ortamlarda çok yakıştığımızı hatta siz birbirinz için yaratılmışınız derler. benim sevgilim esmer güzelidir yakışıklıdır.karizmadır. ama tabi bende güzelim boyum tipim.. benim kirpiikler çook uzundur takma gibi aynı herkesin ilk dikkatiniş çeken kirpiklerim :))
ben çok güzelim yanında oda buna çok kızar aslında gurur duyuyo ama dikkat çekmemide istemiyor. yani özet olarak ikimizde aynıyız. o yakışıklı ben güzel :)

Yakıştığımızı söylüyorlar Boy pos kilo olarak uyumluyuz. boshayallersmile
Ama ben ona göre daha güzelmişim, fiziğim olsun görünüşüm olsun...
Kendisi de söyledi, akrabaları da -tatlicadiarzu-
Sen benim hayal edebileceğimden çok daha üstünsün der genellikle sengözlerimebaksanab
Artık gönlümü hoş etmek için söylüyor hınzır, gerçekten mi bilemem... sempatiksalakcinni

o esmer ben şarışın
o karizma ben sempatik
o iyi ben iyi
o ağırbaşlı ben ağırbaşlı
o benim çocuk gibi sever ben onu ...

tamamlıyoruz birbirmizi.. ama onun acayip bi karizması var takım elbise olsun kiyafet olsun cuk oturur üstüne .. bendede öyle bi gizemli karizma olsun isterdim ama yok yok herkesin yüzüne gülüyorum işte sempatiğim elimde değil ..o ise çok ciddi..

evlenince nasıl yorumlar gelecek merak içindeyim

Son düzenleme:
benim nişanlımda yakışıklı bende güzelim çok yakışmışlar derler arkamızdan ama çevreden ne duymuşum umrumda değil benim ruh eşim dünyanın tipsizi olsun bana yine güzel gelir ..güzellik karın doyurmuyor benim için çalışkan ,anlayışlı,sakin ve güvenilir bir erkek olması

göze ,gönüle tabiiki hitap etmelii..birbirini bütünleyen şeler diye düşünüyorum ben..çok yakışıklı bir adamın bomboş olması suratına baktığımda ifadesiz olması hiç bişiy ifade etmez bana...

çok yakıştırırlar bizi...
güzel insanlar olduğumuzu çok sık duyarız...
güzelliğimiz -ruhumuzun güzelliği ile birleşince anlam kazanıyor tabii....
bana göre de, eşime göre de,iç güzellik kadar dış güzelliğede çok önem veren insanlarız..
ama herşey güzellik demek değildir...
çok güzel olup ta kafası çalışmayan ,kötüye kullanan,ruhsuz güzel insanı neyleyim ben ...

Şimdilik Yok Sevgilim Ama Birbirimizi Tanımaya Çalıştığımız Birisi Var..
Tepkiler Şimdilik Çok Hoş.. Ama Galiba Benden Daha Çok Dikkat Çekiyor.. Boncuk Şey

valla benim sevgilim yok...ama bu konuya dikkat edenlerdenim....
ben yolda bi cift görsem tek basima dahi olsam bi yorum yapmadan gecmem maalesef....kötü bi huy amaa napimm.....
yok efendim yakismislar yakismamislar vs. gibi yorumlar yaparim....
yok iste cocuk yakisikli,kiz güzel....digeri cirkin gibi....
aslinda yanlis birsey biliyorum ama elimde olan birsey degil...otomatik düsünceler olusuyo beynimde napiimm....

Bugüne kadar sevgilim yakışıklı olsun demedim hiç benim için sevgim önemliydi o yüzden severek evlendim amma velakin sevgi bitince gerçekler ortaya çıkıyormuş. Prens birden kurbağa dönüşüyormuş.:2:
Ben güzelim o çirkin, ben yaşımdan büyük gösteriyorum o minyon olduğu için kardeşim gibi duruyor. Gerçi ben sarışın o esmer ve çekik gözlü, nasıl kardeş olarak düşünüyorlarsa oda ayrı bir konu... Çıkarkende, evlendikten sonrada herkez çok yadırgamıştı. Ama haklılarmış.

dış görünüşe önem veren biri değilim.. ama bir keresinde şöyle bir olay geçmişti başımdan.. eski sevgilim yakışıklı değildi hatta arkadaşlarım onda ne bulduğumu, nasıl çıktığımı filan sorup hayret ederlerdi.. ama çok sempatik, tatlı bi çocuktu,sevdirmişti bana kendini.. her neyse baktım bir zaman sonra bu komplex yapmaya başladı..sen çok güzelsin, ben çirkinim, yolda bizi görenler kıza bak taş gibi hatun,birde yanındakine bak filan diye abuk subuk kıskançlık krizlerine girmeye başladı.. yani diyeceğim o ki, bazı erkekler bunu sorun edebiliyo.. kendine güveni olmayan erkekler özellikle de..

bence çok önemli yakışıklı olması..ona bakınca yakışıklı olduğu için sevgim dahada artıyoo

ALLAH C.C herkesin gönlünde istediğini hayırlısıyla versin. ben kendi görüntüme çok önem veririm bakımlı hoş olduğumu soyler çevremdekiler karşımdakinin de yanıma yakışır olmasını isterim erkek yakışıklı olacak ama bence tarzı da çok önemli giyim şekli falan

çevremizdekilere göre bizde birbirimize yakışıyoruz. genelde güzel-yakışıklıdan ziyade ikimizi de tatlı, sevimli, sempatik bulurlar... aşkıma göre ben çok güzelim bana göre de aşkım çok yakışıklı. insan sevince gözü bi başkasını görmez ki...
bizde çok iltifat alıyoruz. mesela bir gün yolda giderken kırmızı ışıkta bi servis durdu, içindeki kişiler maşallah maşallah çok yakışıyosunuz falan demişlerdi. hoşumuza gitti, teşekkür ettik ikimizde...

ben güzelim oda yakisikli
önemli olan anlasabilmek birseyler paylasabilmek bundan haz almak
onun disinda herkesin kusurlari vardir

Kim ne derse desin güzel bir kızın yanına kel ve göbekli adam yakışmıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…