Erkeğin yakışıklılığı ve tipi çok önemli mi? Siz Ona göre güzel misiniz?

benim aşkım öle ahım şahım bi tip deil normal yani..şimdi kendime gelince ne desem yalan olur görenler sen çok güzelsin ama Allah yakıştırmış bize laf düşmez der öle tipte benim için gerçekten çok önemli deil gönlüm kaysın kanım kaynasın yeterli

Ben güzelim açıkçası, eşimse uzun boylu falan ama yakışıklı değil. sadece sevimli. o kafasına takıyor, bana da bulaştırdı, sanırım artık ben de takıyorum benneyaptımki

Kalbi güzel olsun diye klişe bi laf etmek istedim

Benimkide normal yani ne çok yakışıklı ne çirkin normal eli yüzü düzgün bir insan evladı.

Benim gönlüm sevsin güzel görsün gerisi boş

benim de öyle ya görsem aa çok yakışıklı demezdim ama şimdi herşeyim o benim
bizi de görenler benim daha güzel olduğumu söyler hep o da beni çok güzel bulur ama ben tipe takmam hiç ben onu sevdim onu seçtim o herşeyden güzel benim için kalp kimi severse güzel oymuş hem

çevremden çok güzel olduğumu söylerler manken gibi kızsın derler gerek yüzüm gerek fiziğim için uzun boyluyumdur çünkü...sevgilimde çoookk tatlı kendine has bi çekiciliği var bizide yakıştırırlar arkadaşlarımın falan yakışıyorsunuz der ama bazıları da özellikle akrabalarımdan bazı büyüklerim boylu poslu olmadığı için senin yanına daha kalıplı biri yakışırdı tarzında yorumda yapabiliyorlar çünkü aynı boydayız....bende bunu çok sorun yapıyordum çok seviyorum fakat takığım zamanlar oldu çok şükür aştım bunları onun iyiliği,kalbinin temizliği,ahlakı yeter hem aynı boyda olmak erkeğin kadından çok uzun durmasından daha iyi bence daha sevimli duruyor

çok boy farklı ile beraber birinin şişman diğerinin zayıf olması da göze batıyor

toplumda virgül ve nokta gibi çiftler de genelde kanıksanıyor. şöyle baktığınızda yan yana iyi bir çift olarak hoş durmak da güzel oluyor

tabi kader kısmet bilinmez de baktığınızda yan yana arkadaş gibi ve yakışan çiftler çok hoş oluyor

Son düzenleme:

evet haklısınız benim bir akrabam var kız kendi minyon tipli çıtı pıtı bir yapısı var hem zayıf hem kısa ama eşi hem çok uzun hem kilolu yanında yavrusu gibi kalıyor kız ben öyle de sevmiyorum ama yine de nasip kısmet dış görünüş belli bir yerden sonra önemsenmiyor önemli olan iç güzellik

şöyle bir kısa yazı bulmuştum paylaşmak isterim;

Güzellik görsellik değildir
Güzellik şekil değildir
Güzellik davranışta
Güzellik duygulardadır
Güzellik sevmektir
Güzellik güven duymak ve güveni hissettirmektir.
Güzellik sözde değil özdedir.

çok hoşuma gitmişti bu bilgisayarımda saklarım ne kadar doğru:81::81::81:

Benimm canımm sevgilim görenlerin yorumu yakışıklı deil..miş..ama benim gözümde dünyanın en tatlı en espirili en yakışıklı insanı..Ben biraz alımlıyım ama ona göre..

doğru, güzellik güven duymak ve bunu hissettirmektir =) elbetteki güven, saygı, sevgi olmazsa karşı tarafın güzelliğinin bir önemi yok =)

benim esim bayagi yakisikli ama ben onu karakteri guzel oldugu icin sevdim. eminimki yakisikli olmasa bile sevecektim, cunki onemli olan huyu. evlendikten sonra yalnizca karakteri guzel olsun diyorsun

etraftan güzel olduğum söylenir
eşim ise tam tersi
kendisi bile vurgular bunu

evlenmeden önce bunu dışardan çok söylediler
ama o zaman aşk gözümü kör etmişti
hatta çok sevdiğim bir abim bu konuda örnek bile vermişti
ama yıllar geçtikçe gerçekleri görmek beni mutlu etmedi
hem anlaşamadım hemde sanki daha bir kötüleşti

çoğu kişi ben güzelim o da çok yakışıklı yazmış şaşırdım doğrusu :44:

ben dış güzelliğe önem vereyimmi vermiyimmi bilmiyorum
geçici bişey sonuçta ve bi garantisi de yok bir sivilce bile yter güzelliği bozmaya

diğer taraftan da insan yanında güzel biri olsun istiyo

konuşması hal ve tavırları en önemlisi bence

yani gidip bi Cristiano ronaldo gibi bir şey kastetmem şahsen ben yakışıklı olarak. Yakışıklı olan yanıma yakışandır ama bir bütün olarak... Yüzü gözü eli ayağı düzgün olsun hal ve tavırlarıyla da bu uyumu tamamlasın yeter bence :)

Benim aşkım ortalamaların üzerinde yakışıklı minik burunlu minik kulakları japon gözlüm benim karakteri de oturmuş biri benden olgun

Sevdiğimde gözümde ondan yakışıklısı olmaz.. Fakat birini beğendiğimde de dış görünüş çok az etkili olur ,beni fazla etkilemez.Tavırları,bakışları,konuşması önemli olur.
Şu anki sevdiğim kişi ise genel anlamda da yakışıklı,benim gözümde de çokk yakışıklı. Uzun boylu hafif esmer..oof off seviyorum bee :))
Bazen böyle kendimi evdeyken ev haliyle çok bakımsız bıraktığımda ona göre güzel değilim diye düşünürüm, ama sonra sahip olduğum güzel huylarım aklıma gelir ve bu fikrimden çabuk sıyrılırım.Huyu güzeli bulmak zordur.. Ama çoğu zaman güzel bulurum.Birbirimize uyduğumuzu düşünürm,boy farkına rağmen :)

Son düzenleme:
dış görünüşe çok önem vermem yani tabi önemlidir ama aman aman çok ta yakışıklı olsun demem insan olsun yeter benim için sevgilim bana göre kim ne derse desin yakışıklı benim gözümde hle bide böyle giyindi saç falan yaptı ımı da off çok çekici oluyo e tabi çalışırken dağınık oluyo o ayrı konu ama olsun ben onu her haliyle seviyorum bana gelince ona yakıştığımı ve güzellik yakışıklılık açısından birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum dışardan da hiç olumsuz tepki almadık bende çok çok güzel olmasamda güzelim ona göre de çok güzel olmasamda güzelim o beni beğeniyo ki seviyo ama tabi biz artık dış görünüşe bakmıyoruz huylarımız iyi olsun anlaşalım yeter

Son düzenleme:
benle nisanlimi bizi birbirimize benzetenler oluyo, ve cok yakistigimizi soylerler

nisanlim yakisikli uzun boylu esmer ve yapili biri, (arada bir fazla kilo aliyo ama hemen toparliyo)

bende oyle fazla uzun boylu degilim esmerim zayifim ve askimla kendime baktigim zaman gercektende cokkkk yakisiyoruz diyorum

dis gorunus onemli ama bi yere kadar, ic guzellik daha bi onemli benim icin, onemli olan huylarimizin birbirine yakismasi.

Ve sen kendini ona yakistirdigin anda herkesde yakistirir

Son düzenleme:
kendımı bıldım bılelı gırdıgım her ortamda dıkkat cekmısımdır bazen tatlılıgımla bazen oturup kalkmamla bazen konusmalarımla evet aynaya baktıgımdada hos tatlı bız kız gorebılıyorum bunu ınsanlardanda cok duydum.guzelım dıyebılırım..unıversıtedeykende oyle ıkı uc tane kısa surelı sevgılılerım olmustu yakısıklıydılar okulda parmakla gosterılen tıplerdıde..sonra noldu ??? bırısıyle tanıstım cok sacma sapan bı yerde sonra konusurken konusurken bırsuru ortak arkadsımızın oldugunu anladık hemde ortak arkadslar oyle boyle deıl onunda cok benımde cok samımı oldugumuz kısılr ama kısmet ıste hıc ayı ortamda karsılasmamısız..ve bu ınsan gercekten cok cırkındı(tobe allah yaratmıs)( ama cok sempatıktı )ama oda cok cırkın oldugunu soluyodu zaten cırkınım ama sempatıkım derdı hep.ve ben bu ınsanla sevgılı oldum 1,5 sene etrafımdakı herkes soka gırmıstı naı yanı falan dıyolardı eskı sevgılım benı bu tıp ıcınmı bıraktın bıle demıstı (bıraktıgım falan yoktuda ) yanı gercekten cırkındı yaa ama ben asık oldum ona kımsenın ne dedıgını umursamadım o benım ıcın ınanın brad pıtt gıbı bıeydı ya..bana hep ben senın gıbı bı kızla nasıl bebarem kı derdı yolda elele yururken bıle mıllet bakardı cunku kımse yakıstırmazdı..ama bende hep sana ıyıkı bı sans vermısım ıyıkı senı tanımısım kalbının guzellıgını gormusum dıye sukrederdım..sonuc olarak bıttı benı terkettı hemde :))) saka gıbı ama öle :) yanı kısacası kımın nededıgının hıc bı onemı yok benı yanımdakıyle yakıstırsan nolcak yakıstırmasan nolcak ben onun yanında mutlumuyum huzurlumuyum benı eglendırıyomu?? gerısı hıkaye ...

Benim esim benim icin dünyanin en cekici adami! Gencliginde öyle degilmis, resimlerden gördügüm kadariyla.. Ama zaman ona olgunluk ve karizma vermis.. Iyiki aramizda yas farki var diyorum bazen eski resimlerine bakinca, bu halinle görseydim seni kesinlikle bakmazdim felan, gülüyoruz
Oda bana gecen, sen hayatimda gördügüm en güzel kadinsin demisti yüzümü ellerinin icine alip gözlerime bakarak, boyunla fiziginla dört dörtlüksün... Cok duygulandim!

Kisacasi, ben esimi begeniyorum, oda beni! Gerisi önemli degil

valla benim şu ara ayılıp bayıldığım tipi (kendisi sağolsun beni hiç sallamaz) arkadaşlarım çirkin buluyor. hatta kim ondan çok hoşlandığımı duysa kızım manyak mısın sen daha iyilerini bulursun, bunun için mi heba ediyorsun kendini diyor ama ne yapayım benim gözüm de ondan başkasını görmüyor. hatta arkadaşlarım bir iki kere başkalarıyla tanıştırdılar beni ama cık benim aklım kalbim hep onda kişi kimi seviyorsa güzel odur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…