- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
çevremden çok güzel olduğumu söylerler manken gibi kızsın derler gerek yüzüm gerek fiziğim için uzun boyluyumdur çünkü...sevgilimde çoookk tatlı kendine has bi çekiciliği var bizide yakıştırırlar arkadaşlarımın falan yakışıyorsunuz der ama bazıları da özellikle akrabalarımdan bazı büyüklerim boylu poslu olmadığı için senin yanına daha kalıplı biri yakışırdı tarzında yorumda yapabiliyorlar çünkü aynı boydayız....bende bunu çok sorun yapıyordum çok seviyorum fakat takığım zamanlar oldu çok şükür aştım bunları onun iyiliği,kalbinin temizliği,ahlakı yeterhem aynı boyda olmak erkeğin kadından çok uzun durmasından daha iyi bence daha sevimli duruyor
çok boy farklı ile beraber birinin şişman diğerinin zayıf olması da göze batıyor
toplumda virgül ve nokta gibi çiftler de genelde kanıksanıyor. şöyle baktığınızda yan yana iyi bir çift olarak hoş durmak da güzel oluyor
tabi kader kısmet bilinmez de baktığınızda yan yana arkadaş gibi ve yakışan çiftler çok hoş oluyor
evet haklısınız benim bir akrabam var kız kendi minyon tipli çıtı pıtı bir yapısı var hem zayıf hem kısa ama eşi hem çok uzun hem kilolu yanında yavrusu gibi kalıyor kızben öyle de sevmiyorum ama yine de nasip kısmet dış görünüş belli bir yerden sonra önemsenmiyor önemli olan iç güzellik
şöyle bir kısa yazı bulmuştum paylaşmak isterim;
Güzellik görsellik değildir
Güzellik şekil değildir
Güzellik davranışta
Güzellik duygulardadır
Güzellik sevmektir
Güzellik güven duymak ve güveni hissettirmektir.
Güzellik sözde değil özdedir.
çok hoşuma gitmişti bu bilgisayarımda saklarım ne kadar doğru:81::81::81:
çoğu kişi ben güzelim o da çok yakışıklı yazmış şaşırdım doğrusu :44:
ben dış güzelliğe önem vereyimmi vermiyimmi bilmiyorum
geçici bişey sonuçta ve bi garantisi de yok bir sivilce bile yter güzelliği bozmaya
diğer taraftan da insan yanında güzel biri olsun istiyo
konuşması hal ve tavırları en önemlisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?