- 3 Şubat 2018
- 6.706
- 25.552
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Insanlar var yaş farkını hiç hissettirmeyen,insanlar var yaş farkını sorun eden. Yani sizin ilişkinize bağlı bu. Benim komşum kocasından 5 yaş küçük 5. Hiç sorun olmadı mi dedim. Ben istemedim o illa beni istedi dedi. Yani bence sorun degil. Benim eşim de benden bir yaş küçük. Ama erkek tarafi sorun ediyor böyle şeyleri daha çok. Anne baba yani. Sanki yaşlı gözüyle bakıyor kiza. Eğer beyfendi de hiç hissettirmeyecekse ailesine size. Ne sorun olabilir ki.İyi akşamlar Kk üyeleri
Üniversite 3.sınıfım ve kendi okulumda kendi bölümümde biriyle tanıştım kısa bir süre önce. Ortak pek çok noktamız var aslında iyi de anlaşıyoruz. Fakat o 1. sınıf şu an
İleride pek sorun olmayacağını düşünüyorum ancak şu anda okul varken sorun gibi geliyor bana bu. Tam tersi olsa yani ben 2 sınıf küçük olsam neyse derdim ama erkeğin küçük olmasına siz nasıl bakıyorsunuz? Hareket, davranış olarak yaşıtlarına göre olgun biri ama henüz çok iyi tanımıyorum ve aramızda bir şeyler netleşmek üzere. Kafam karışıyor.
1. Sınıf olabilir ama , yaşını biliyormusunuz
Mesele aranızdaki yaş farkı değil erkeğin olgun bir yaşta olmaması.
Hım ok .. bence 20li yaşlarda erkeğin küçük olması sorun , ergen gibi kalabilir yanında ... ama olgun falansa deneyebilirsin yinede , neden olmasın ...Yaş olarak 2 yaş küçük benden. Ben 22 yaşımdayım, o 20
2 yaş bence hiç önemli değil. Hiç takılmamalısınız. Mezun olunca fark etmeyeceksiniz bile.Yaş olarak 2 yaş küçük benden. Ben 22 yaşımdayım, o 20
Fikirleri çok çabuk değişebiliyor aklı karışabilir daha o yaşta ne istediklerini pek bilmiyorlar. Buna benzer bir şey yaşamıştım yıllar önce oradan biliyorum. Tabi herkes aynı değildir genelleme yapmak istemem ama yinede temkinli olun sonra üzülmemek adına.Evet işte kastettiğim buydu. Yani henüz üniversite çağında olduğumuz için yaş farkı beni endişelendiriyor
2 yaş önemli bir fark değil. İkiniz de 20lerin başında üniversite öğrencisisiniz, tolore edilir.Yaş olarak 2 yaş küçük benden. Ben 22 yaşımdayım, o 20
Ne kadar da kendinden emin keskin beyanlar:), eşim benden 4 yaş küçük ben 35 o 31 tanistigimizda 25ti. Valla tanıdığım bütün erkelerden olgun benden zaten olgun. Konu sahibi hiç problem değil, hatta karakteri olgunsa bütün bayanlara tavsiye ederim , 5 yıldır denedim mükemmel:)Yok bizim toplum yapimiza ters kendinden küçük biriyle evlenmek-10-15 yaş- bizde sadece erkeğe mahsus. Onun için biz kadınlar bile karşıyız diğer türlüsüne. Çünküsu erkekler geç olgunlaşır. İki iki dört bu
Yok ironi yaptım aslinda ama ne yazık ki cogu erkeği geçtim kadın bile böyle düşünüyor. Yoksa etrafta kendinden 8-10-15 yaş büyük insanlarla evlenen kadınlar olmazdı.Ne kadar da kendinden emin keskin beyanlar:), eşim benden 4 yaş küçük ben 35 o 31 tanistigimizda 25ti. Valla tanıdığım bütün erkelerden olgun benden zaten olgun. Konu sahibi hiç problem değil, hatta karakteri olgunsa bütün bayanlara tavsiye ederim , 5 yıldır denedim mükemmel:)
Yok ironi yaptım aslinda ama ne yazık ki cogu erkeği geçtim kadın bile böyle düşünüyor. Yoksa etrafta kendinden 8-10-15 yaş büyük insanlarla evlenen kadınlar olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?