Erkeğin yaş olarak küçük olması

İkinizde yirmilerinizdesiniz, sen olgun değilsin ki karşındakinin olmasını bekleyesin. Aranızda uçurum yok, aynı çağın aynı kuşağın çocuklarısınız, son derece uygunsunuz. Bırakın artık şu erkekler geç olgunlaşır yalanını, aranızda ne fark var, hiç! Ama böyle denmiş ya bir kere...

Sevgilimden 3 yaş büyüğüm. 3,5 senedir birlikteyiz, henüz bir sakıncasını görmedim.
Bunu ilk başta kafaya taktım mı hatırlamıyorum açıkçası. Belki durup bir an düşünmüşümdür ama çevremde örneği çok fazla olduğu için burada bu kadar çok dert edilmesine şaşırıyorum.

20'lerin başında ve öğrenci olduğunuz için aynı olgunluktasınızdır zaten. İlişkinizin ne kadar süreceği de belirsiz. Gönlünüzden geçeni yaşayın.

Arkadasim esinden 3 yas buyuk. Iliskileri kiz 26 erkek 23 yasindayken baslamis. Su an evliler gayet de iyiler. Adam olgun cunku. Is hayatina erken baslamasinin avantaji belki de. Tanistiklarinda cocuk 2 yildir polisti. Su an arkadasim 30 yasinda esi de 27. 3 yildir falan da evliler. Arada dalga gecer citir cocugu kaptim valla diye Hatta genelde cocugu buyuk saniyorlar. Minyon cunku arkadasim Oyle iste

Bence erkeğin küçük olması çok itici

Yaş farkı sorun olmaz. Düşünce yapı akıl anlayış farkı varsa sorun olur. En son derdin iki yaş küçük olması olsun.

Vallahi şöyle söyleyeyim benim eşim benden önce hep kendinden büyük birisiyle evlenmek istemiş. Ondan en az 2 yaş büyük birisi olsun istiyormuş evleneceği kişi. Gelin görün ki ikimiz de 24 yaşındayız :) neden böyle istediğini sorduğumda olgun kadınlar ne istediğini bilir gereksiz hallere girmezler derdi. E o zaman niye benimle evlendin dedim. Sen gençken de ne istediğini biliyordun olgundan bak bana aşık oldun dedi :))

Ay benim esim gibiii. Bana diyor ki ayni yaşta olsak sıkıntı istemezdimmm ben esimden yaşca küçüğüm ama büyük olsaymisim 5 yaş falan sorun etmezmis ne alakaysa bazen erkekler boyle degisik seyler düşünüyorlar ayni yasta olunca ne olacakmis diyorum cevap yok
Ben sari sacliyim zaten ondan 5 yas buyuk olsam annesi gibi dururdum

Vallahi evet böyle bir istekte bulunan çok fazla erkek yok genelde. Ama benimki farklı biridir hayatında sadece 2 tane kız arkadaşı olmuş benden önce 3 aylık bir ilişkisi olmuş, sonra benimle tanıştı. Akıllıdır zekidir kendine güvenir, istese çok çapkın bir tip olabilir yani iletişim kurmakta zorlanmıyor. Ama gerçekten duygusal bir şeyler hissetmediği kişiyle bir şeyler yaşamının insanı duygusuzlaştırdığına inanır hep. O yüzden seninle tanışana kadar çok fazla kişiyle yakınlık kurmadım der. Bizim Türk milletinde erkek evin direğidir bilinci var ya Tamam tabii ki doğru erkek evin reisidir ama, eşime bir keresinde dedim ki sen hiç korkmadın mı olgun bir kadınla beraber olmaktan ya iplerin hepsini kendi eline almak isterse diye. Aşkım da bana dedi ki aileyi ülke gibi düşüneceksin iktidar ülkeyi yönetecek ama muhalefet partisi de sağlam olacak ki iktidara yanlışlarını söyleyecek eleştirecek iktidarda yanlışlarını düzeltecek sonuç ülkeye yarayacak ülke daha ileriye gidecek gelişecek :))) çok alakasız kaba bir örnek gibi duruyor ama mantıklı düşününce Çok doğru geliyor:)))

Yaş olarak 2 yaş küçük benden. Ben 22 yaşımdayım, o 20
sevgilimle aramızda 2 yaş fark var ben ondan büyüğüm ve aramızda bu problem olmadı. yaş önemli değil. önemli olan anlaşabilmek. ama siz çok olgunsanız ama karşısnızdaki bir ergenavus ise zor.erkekler geç olgunlaşır çünkü. ben ne çok olgunumdur sevgilimde ne çok çocuktur. bazen ben çocuk olup o çok olgun olabiliyor. dengelemek önemli yani. senden 5 yaş büyük olup çocukta olabilir. yaşa takılma yani.

Yaşa takılan birisi değilim ama erkeklerin çoğunluğu kadınlardan geç olgunlaştığı için, birşeylere geç doyduğu için küçük erkeklere ben fazla sıcak bakamıyorum. 30 unda olan erkeklerin bile %90 ı kadına doymamış sürekli yeni arayışlar içerisinde oluyor. O yüzden olgunluk derecesini bi ölç derim ben

onun yasi harici birsuru faktor var, ne kadar yakin hissediyosunuz, ne kadar guveniyosunuz, su ana bakin ileriyi dusuneceginize

Normalde çok değil ama sizin yaşınızda sorun olabilir
Olgunluk açısından

Yaşa bakma hiç. 2 yaş birşey degil. Sen küçük gösteriyorsan oda olgun gösteriyorsa olur. Geçenlerde bir arkadaşım evlendi üniversiteden biriyle. Arkadaşım 27eşi 25 yaşında. Kız 2yaş daha büyük yani ve çok güzel anlaşıyorlar. Senelerdir beraberlerdi ve evlendiler sonunda.

Yaş sorun degil, uyum ve aradaki sohbet, ilgi alaka önemli.

sevgilim 24 ben 27 yaşındayım çiçekler gibi anlaşıyoruz. o kadar yaş farkından bi şey olmaz

Takılın bir şey olmaz; yarına evlenecek halin yok nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…