- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Bence erkeğin küçük olması çok iticiİyi akşamlar Kk üyeleri
Üniversite 3.sınıfım ve kendi okulumda kendi bölümümde biriyle tanıştım kısa bir süre önce. Ortak pek çok noktamız var aslında iyi de anlaşıyoruz. Fakat o 1. sınıf şu an
İleride pek sorun olmayacağını düşünüyorum ancak şu anda okul varken sorun gibi geliyor bana bu. Tam tersi olsa yani ben 2 sınıf küçük olsam neyse derdim ama erkeğin küçük olmasına siz nasıl bakıyorsunuz? Hareket, davranış olarak yaşıtlarına göre olgun biri ama henüz çok iyi tanımıyorum ve aramızda bir şeyler netleşmek üzere. Kafam karışıyor.
Ay benim esim gibiii. Bana diyor ki ayni yaşta olsak sıkıntı istemezdimmm ben esimden yaşca küçüğüm ama büyük olsaymisim 5 yaş falan sorun etmezmis ne alakaysa bazen erkekler boyle degisik seyler düşünüyorlar ayni yasta olunca ne olacakmis diyorum cevap yokVallahi şöyle söyleyeyim benim eşim benden önce hep kendinden büyük birisiyle evlenmek istemiş. Ondan en az 2 yaş büyük birisi olsun istiyormuş evleneceği kişi. Gelin görün ki ikimiz de 24 yaşındayız :) neden böyle istediğini sorduğumda olgun kadınlar ne istediğini bilir gereksiz hallere girmezler derdi. E o zaman niye benimle evlendin dedim. Sen gençken de ne istediğini biliyordun olgundan bak bana aşık oldun dedi :))
Ay benim esim gibiii. Bana diyor ki ayni yaşta olsak sıkıntı istemezdimmm ben esimden yaşca küçüğüm ama büyük olsaymisim 5 yaş falan sorun etmezmis ne alakaysa bazen erkekler boyle degisik seyler düşünüyorlar ayni yasta olunca ne olacakmis diyorum cevap yok
Ben sari sacliyim zaten ondan 5 yas buyuk olsam annesi gibi dururdum
İyi akşamlar Kk üyeleri
Üniversite 3.sınıfım ve kendi okulumda kendi bölümümde biriyle tanıştım kısa bir süre önce. Ortak pek çok noktamız var aslında iyi de anlaşıyoruz. Fakat o 1. sınıf şu an
İleride pek sorun olmayacağını düşünüyorum ancak şu anda okul varken sorun gibi geliyor bana bu. Tam tersi olsa yani ben 2 sınıf küçük olsam neyse derdim ama erkeğin küçük olmasına siz nasıl bakıyorsunuz? Hareket, davranış olarak yaşıtlarına göre olgun biri ama henüz çok iyi tanımıyorum ve aramızda bir şeyler netleşmek üzere. Kafam karışıyor.
sevgilimle aramızda 2 yaş fark var ben ondan büyüğüm ve aramızda bu problem olmadı. yaş önemli değil. önemli olan anlaşabilmek. ama siz çok olgunsanız ama karşısnızdaki bir ergenavus ise zor.erkekler geç olgunlaşır çünkü. ben ne çok olgunumdur sevgilimde ne çok çocuktur. bazen ben çocuk olup o çok olgun olabiliyor. dengelemek önemli yani. senden 5 yaş büyük olup çocukta olabilir. yaşa takılma yani.Yaş olarak 2 yaş küçük benden. Ben 22 yaşımdayım, o 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?