Erkeğiniz kıskanılmaktan hoşlanır mı yoksa nefret mi eder?

heheh konu çok şeker.. :))
benim eşim kıskanılmayı sözde sevmez ama azcık kıskanıyomuş gibi yapsam o yüzündeki gizli sevinç ve gururu görseniz onun o içten içe çocuklar gibi sevincine gülmekten ölürsünüz.. bide bu surat ifadesine rağmen sen bana güvenmiyomusun ayakları çeker ama o surattan sonra ne dese boşşş :))))))

eskiden ben çok kıskanırdım, bana güven derdi sinir olurdu.
şimdi de pek kıskanmıyorum sana noldu ya beni sevmiyormusun artık diyor deliikaydirigubbakcemile3

benim eşim sever kıskanılmayı ama ben pek fazla kıskanç değilim daha doğrusu kıskanırsam yanında duramam zaten

eşim kıskanılmaya bayılır çünkü ben onu kıskanamam...

oda kıskanayım diye saçmalar sonrada oturup sinir olur...

ama ben yapsam onun yaptığını öldürür heralde...

ben dozunu biraz astıgım için bizimki pek sevmiyor kıskanılmayı. Askerde orda bile kıskanclık yapabiliyorum :)) ama yavas yavas bu duygumu yenmeye basladım.

hoşuna gider:)

ama bazen abartıyorum ya aşkım ne kadar kıskançsın diyo uğraşıyo benleeeeeeee:)

ama nefret etmediği kesinnnn:)

bazen kıskandırmak için olmayan şeyleri yapar deniyo mudur nedir artık.
sonra da sen beni kıskanıyosuuun biliyoruumm beeennn der.
pislik
delikafadulden

benim onu kıskanmam hoşuna gidiyor büyük ihtimallea.s
ama ben kıskandırmaya çalıştım mı:mymeka::roflol:

benim sevgilimin hoşuna gidiyo ama oda biliyo güvensizlikten değil ben ne kadar kıskanıyosam o kadar seviyorum demektir...sevmediğim takmadığım insanı ne diye kıskanayım ki ben

Bir kızdan kıskanıyorsam yayılır dört köşe olur.Hatta kendi kıskanmam için taklalar atar hele sokaktaysan bir kız selam verdiyse o selam veriyorsa ben görmediysem bak bak şurdaki kıza selam vardı görmedin diye gösterir kaydirigubbakcemile3 bir keresinde demişti, sen yokken böyle cevreme dikkatli bakmıyorum sen bana bakıyorsun bakıyor muyum diye bende senin tavırların hosuma gidiyor ondan bakıyorum demişti.Cünkü eğer bakıyorsa gözüme sokar görmediysem gösterirkaydirigubbakcemile3

Tabii bunlar gülüp geçilecek seyler ama bende kıskancımdır onun kız arkadaşlarına karsı oda kıskanctır benim cevremdeki erkek arkadaşlarıma karsı.ikimizde bu konuda birbirimizi anladığımızdan sorun olmuyor.kaydirigubbakcemile5

Benimkide kıskanılmaktan zevk alıyo resmen pis pis gülüyo bide sempatiksalakcinni

çalıştıgı yerde hep erkekler var
telefon rehberınde akrabalarından başka kız adı yok
beraber oldugumuz zaman hiç bı kızın gelıpte selam verdıgıne şahıt olmadım yada sözlumun selam verdıgıne
msn sinde facesınde gene akrabalarından başka kimse yok kii + msn yı de facebook'uda sevmıyor nefret ettıgı için faceyı kapattı msn yi ise hiç açmıyor
seneden seneye arkadaşlarıyla halı sahaya gıder ondada ne yaparsa haber verır geri kalan zamanında ya evde ya işte yada benımle beraber olur
sonrada bana '' beni neden hiç kıskanmıyorsun der '' çok kıskanç bırıyım ama boyle oluncada ortada kıskanılcak hiç birşey yokki :hulya: küsüyo bile bazen bana hiç benı kıskanmıyosun sevmıyomusun diye

azı karar çoğu zarar, bazı kişiler saplantı boyutuna getiriyor olayı böyle birşey olmadığı müddetçe bence herkes kıskanılmak ister bu hoş tatlı bir duygudur kararınca olduğu sürece ve insanın karşısındakini üzmediği müddetçe

abartmadıkça,kısıtlamadıkça hoşuna gidiyor:) hatta onda sahiplenildiği duygusu yaratıyor,daha çok hoşuna gidiyor:) özellikle kıskandırıyor ona tepki verip kıskandığımı belli edince de zevkten dört köşe oluyor:) ben seviyorum onun bu hallerini kıskandığımı görüp beni sakinleştirmek için sevip öpmesi de öyle bi güzel :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…